Imaju termosice koje drže toplinu, mala za kašice.
Možeš tu varijantu, ali meni je to bila skupa polunepotrebna opcija.
Možeš pasterizirati kašicu, pa takvu ponijeti - jeftinija i super opcija.
I možeš ponijeti kašicu pa svejedno dati jesti - ovu opciju sam koristila već kad je bio veći.
Iskreno, mene malo plaši i nervira to unutar dva sata od kuhanja, kako za male tak i za velike. Skuham nama varivo ili juhicu i s pretresanjem u novu posudu to se ne stigne ohladiti unutar dva sata da mogu stavit u frižider.
Kako vi radite?
Ja probam. Ako je dobro, dam i njemu. Imam uvijek skuhan proso i neki pire od voca sto drzim u frizideru. To uvijek mogu pomijesat ako nista ne ide. Inace skuham prije klope. Povrce se brzo kuha i brzo hladi dok ga izmiksam. Zobene pahuljice prelijem kipucom vodom i to ostavim 20ak min da se ohladi. U to dodam neki vocni pire. Kad huham povrce, ako.ostane puno, stavim u frizider, sutradan probam i ako je okus isti ponudim njemu. Ne kuham nista sto ne moze stajati, npr. krumpir.
Cijelu noc se dizali, plakao je. Jucer je uspavljivanje bilo.od 8 do skoro 10 sati navecer. Jauce ko mali.pas s tim prstima u ustima i ima 2-3x na dan proljev. Jucer bez temperature, ali sad cemo odgodit cijepljenje. I tako... I moj odmah nosi malog da vidi di je mama. Cak i kad legnem u kadu, oni su dosli "spijunirat" 🤦🏻♀️
istinaaaa svi isti. cim legnem u kadu evo ih, a di je mama, dođe mi da kažem u pm otišla. a ja samo htjela blejati u strop i to je to
Ja se u zadnje vrijeme zaključam i ne otvaram makar svi urlali pred vratima.
Imamo dvije kupaonice i imaju gdje srat ako žele 😂
Ajme stvarno su svi isti po tom pitanju 😂🙈
Krino, kad si ti pocela davati zobene? Super su mi jer mogu stvarno u puno kombinacija.. ja skroz citam po tim grupama, vec mi mozak zakuvo, uopce ne znam kako bih i sta. Znaju bit dosta rigorozni s tim savjetima i preporukama. Jucer se cula sa cimericom iz rodilista, pa mi prica kako njezina mala vec jede i paprikas i rizoto i kekse i mlijeko i cuda. To mi je ipak malo too much 😵
Krino, kad si ti davati zobene? Super su mi jer mogu stvarno u puno kombinacija.. ja skroz citam po tim grupama, vec mi mozak zakuvo, uopce ne znam kako bih i sta. Znaju bit dosta rigorozni s tim savjetima i preporukama. Jucer se cula sa cimericom iz rodilista, pa mi prica kako njezina mala vec jede i paprikas i rizoto i kekse i mlijeko i cuda. To mi je ipak malo too much 😵
a moja mala jos uvijek samo sisu dobiva. bas sam nemajka
.
Evo mi smo danas bili na kontroli i cijepljenju. Za sad je sve super proslo, nadam se da ce se tako i nastaviti. Mala ima 5870 i duga je 65,5cm i doktorica je jako zadovoljna s napretkom. Rekla nam je da polako mozemo pocet razmisljat o kasicama, tak da cemo onda napraviti polako plan i krenut kad bude 6mj.
Krino, kad si ti pocela davati zobene? Super su mi jer mogu stvarno u puno kombinacija.. ja skroz citam po tim grupama, vec mi mozak zakuvo, uopce ne znam kako bih i sta. Znaju bit dosta rigorozni s tim savjetima i preporukama. Jucer se cula sa cimericom iz rodilista, pa mi prica kako njezina mala vec jede i paprikas i rizoto i kekse i mlijeko i cuda. To mi je ipak malo too much 😵
Znam i ja takve sto sve daju. Cak ne mislim da je to lose. Ja sam zobene pocela davati zadnjih 10ak dana. Odlicne su, brzo gotove, a u sparu kupim i one zobene mekinje za 6-7kn. Njihova ona bio marka. Znam i ja par cura sto sve daju. Uopce mi to nije lose. Ja sam na pocetku bila jako pratila te tablice pa sam popi* i sad kuham onak po svome. Cak cu mu i rizu na mlijeku skuhati, ali punomasnom. Danasnje su smjernice da sve ode odmah. Pazim na namirnice da mu bas ne dam brokulu s 5mj, ali sad mu dajem u jelima i one bombice spinata zamrznutog. Svasta smiksam. Jos nisam jaje probala, ali kad i to budem, necu odvajati zutanjak nego ide cijelo. Vec sam si nekak pire sa spinatom i jajetom zamislila. Pa to je jelo mojih vrtickih dana 😁
Dajem maslinovo ulje i cimet, jos nisam uvela luka, ali budem i to uskoro. Od mesa za sada teletinu, pa cu i piletinu uskoro. Ne isprobavam vise zasebno namirnice par dana nego u neko jelo uvedem novu pa tu koristim u raznim jelima par iducih dana. Za sada je sve super i puno papa. Pojede mi 220-250g kasice za rucak. Bome je to dosta. Jos mu nisam zamijenila jedan obrok sa kasicom kako sam pisala. I dalje 4 boce i kasa. Nikako ne spavamo i pogubili smo ono malo rutine sto smo imali od tih zubica i svega pa je svaki dan u razlicito vrijeme klopa. Ne pratim ni sama vise...
Malo sve zbrda zdola, neke stvari duplo, ali valjda shvacate sto je pisac htio reci 🤦🏻♀️
Znam i ja takve sto sve daju. Cak ne mislim da je to lose. Ja sam zobene pocela davati zadnjih 10ak dana. Odlicne su, brzo gotove, a u sparu kupim i one zobene mekinje za 6-7kn. Njihova ona bio marka. Znam i ja par cura sto sve daju. Uopce mi to nije lose. Ja sam na pocetku bila jako pratila te tablice pa sam popi* i sad kuham onak po svome. Cak cu mu i rizu na mlijeku skuhati, ali punomasnom. Danasnje su smjernice da sve ode odmah. Pazim na namirnice da mu bas ne dam brokulu s 5mj, ali sad mu dajem u jelima i one bombice spinata zamrznutog. Svasta smiksam. Jos nisam jaje probala, ali kad i to budem, necu odvajati zutanjak nego ide cijelo. Vec sam si nekak pire sa spinatom i jajetom zamislila. Pa to je jelo mojih vrtickih dana 😁
Dajem maslinovo ulje i cimet, jos nisam uvela luka, ali budem i to uskoro. Od mesa za sada teletinu, pa cu i piletinu uskoro. Ne isprobavam vise zasebno namirnice par dana nego u neko jelo uvedem novu pa tu koristim u raznim jelima par iducih dana. Za sada je sve super i puno papa. Pojede mi 220-250g kasice za rucak. Bome je to dosta. Jos mu nisam zamijenila jedan obrok sa kasicom kako sam pisala. I dalje 4 boce i kasa. Nikako ne spavamo i pogubili smo ono malo rutine sto smo imali od tih zubica i svega pa je svaki dan u razlicito vrijeme klopa. Ne pratim ni sama vise…
Jesu izbili zubici? Evo moj danas Temperatura 39 u guzi 😥 znaci 38. 5.igrao se cijeli dan sve normalno, jeo isto normalno ali je bio cendraviji nego inace. Dala mu cepic. Ustima ne da prić da mu stavim gel, znaci stvarno ga to muci.prije bez problma gel mislim da mu se cak i sviđao okus 🤪guza mu se malo osula i kakio mi je zadnjih dana vise nego inace. Nadam se da je temp.samo od zubića. Jutros trebali ic vadit krv i mokracu na preporuku doktora.Kao svima to daje nakon 6 mj.Stavili mu onu vrecicu da se pomokri u nju.On je popiskio i pokakio ali toliko da je zavrsilo to sve u vrećici. 😳🙈Cijepili se prosli tjedan, sve ok..9kg i 76 cm🙏💪 Valjda nije temp od cjepiva ipak je proslo vise od 3 dana 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji