Obavljenog još jedno cijepljenje i sad smo mirni do godine dana. Ima 8860g i 69cm. Kaže meni dr aha i zubi su tu, ja onak gledam bling bling kakvi zubi, pipnem ono tvrdo. Kažem pa nisu izbili, a ona meni pa tu su tvrdo je samo što nije. Stara iskusnjara, ona nije ni pipnula desne, samo je oko bacila i već zna kak je 😂😂 inače je pedica na porodiljnom i mijenja ju stara neka pedijatrica koja je u mirovini. Čini mi se čak i da se dobro snalazi a smiješno je jer nosi periku i još je našminkana, djeluje ko dobro uščuvana mumija 😂😂
Budi se 100 puta, jede max 50 ml, sisa joj sve i opet me počela grist onako životinjski. Znam da je nervozna i živčan zbog zubi ali kad stisne te desne a sisa mi unutra zvijezde vidim i onaj instinkt da se braniš proradi.
Pelinka želim ti što manje balkona, Krino nadam se da je muž doma, Neno opet si fotku promijenila pa mi je trebalo par sekundi da skužim tko je😂😂
Hahahaha daaa 😂😂🙈
Čitam vas, nikako da odtipkam...😂🙈 i mi prijavljujemo temp. 38,5 u guzi 😥, nema drugih simptoma pa pretpostavljam da su zubi. Mi još nismo primili to zadnje cjepivo do prve godine, a sad jos i ta temp 🙈.
Vidim, tipkate o gospodi savršenima, i ja se zaključam u kupaonicu i amen.
Papica, kad kuham pa rashlađujem, stavim obavezno lonac u lavor sa hladnom vodom, ubrza mi hlađenje za duplo i par puta promijenim vodu.
Koliko vremenski jede... puno. Jede sama i to traje cca pola sata do 45 min, uživa dok jede pa priča sa hranom, smije se i tako. Ako joj mi dajemo onda mrvu brže ali ne puno. Oko pola sata. Kada ne zeli jesti, da doznanja odmah. 😂
Krino, vidim da spominješ zobene mekinje... njih ti je ipak bolje izbjegavati, radije šibaj sa zobenim pahuljicama. Te mekinje su ti ovojnica zobi, nema nutritivne vrijednosti, dapače, samo "prođe" kroz tijelo i bebama su agresivne za crijeva. Čak ti mogu blokirati apsorpciju željeza. To bi ti bilo kao da ispasiraš grah pa pojedeš one ovojnice od graha, umjesto pire graha. Nemoj zamjeriti, nisi tražila savjet al su me ubole u oko pa sam se "ubola" 😂🙈
Krino, vidim da spominješ zobene mekinje… njih ti je ipak bolje izbjegavati, radije šibaj sa zobenim pahuljicama. Te mekinje su ti ovojnica zobi, nema nutritivne vrijednosti, dapače, samo "prođe" kroz tijelo i bebama su agresivne za crijeva. Čak ti mogu blokirati apsorpciju željeza. To bi ti bilo kao da ispasiraš grah pa pojedeš one ovojnice od graha, umjesto pire graha. Nemoj zamjeriti, nisi tražila savjet al su me ubole u oko pa sam se "ubola" 😂🙈
Taman joj to mislila napisati.
I ja sam to kupila za starijeg pa zajeb
Bok cure!
Ajme nadam se da će ti zubici ubrzo van, vidim da vas se nekoliko dosta muči pa tim, nadam se da su temperature i ostalo "samo" zbog zubica! Mi čekamo jedinice gore, nervozan je, kad nešto malo jače pozulja plače jer ga valjda boli koliko je otečeno 😕
Što se tiče hrane jede svaki dan većinom dva obroka, baš sam si mislila da li mogu blitvu onu zamrznutu koristiti jer ovo po trgovinama je totalno loše! Iskustva?
Neki dan probali rižu i kruške, nije bio oduševljen, pretpostavljam da je do riže jer rižine pahuljice hoće..
I dalje muku mučimo sa dnevnim spavanjem, pokušavam ga naviknuti da zaspi bez hranjenja, pa mi otpadnu ruke nosim po pola sata u ritmu muzike 🤦♀️ da bi odspavao 20tak minuta 😭
Žene, zna li neka objašnjenje za ovaj naš nalaz. Nosili smo urin na urinokulturu. Piše ovako: urinokultura-sterilno, leukociti su prisutni +++.
Sutra idemo kod pedijatrice, pa ako je netko imao slično iskustvo da mi objasni situaciju do tad 🙂
Leukociti u urinu se pojavljuju kod uroinfekta ali i kod bilo kojih drugih upalnih stanja (cak i kod prehlade, temperature i sl). Isto tako mogu se naci u urinu kada je onečišćen, tipa kada se uzima vrećicom kod bebica i male djece. Eto... vidjet ćeš šta će pedijatrica iz toga zaključiti. Dakle ne znači nužno da je upalni proces u pitanju 😉
Leukociti u urinu se pojavljuju kod uroinfekta ali i kod bilo kojih drugih upalnih stanja (cak i kod prehlade, temperature i sl). Isto tako mogu se naci u urinu kada je onečišćen, tipa kada se uzima vrećicom kod bebica i male djece. Eto… vidjet ćeš šta će pedijatrica iz toga zaključiti. Dakle ne znači nužno da je upalni proces u pitanju 😉
Hvala ti, Neno. Radili smo i krvnu sliku i nosili urin u laboratorij i tu je sve bilo ok. Oba puta sam urin uzimala u vrećicu. Vidjet ćemo šta će doktorica sutra reći, hvala ti još jednom 🙂
Krino, vidim da spominješ zobene mekinje… njih ti je ipak bolje izbjegavati, radije šibaj sa zobenim pahuljicama. Te mekinje su ti ovojnica zobi, nema nutritivne vrijednosti, dapače, samo "prođe" kroz tijelo i bebama su agresivne za crijeva. Čak ti mogu blokirati apsorpciju željeza. To bi ti bilo kao da ispasiraš grah pa pojedeš one ovojnice od graha, umjesto pire graha. Nemoj zamjeriti, nisi tražila savjet al su me ubole u oko pa sam se "ubola" 😂🙈
Ma pise natur pur bio zobena kasa mljevena. Nisu mekinje nego mljevena kasa. Meni je to sitno mekinja, ali vidim da nije 😄
Ma pise natur pur bio zobena kasa mljevena. Nisu mekinje nego mljevena kasa. Meni je to sitno mekinja, ali vidim da nije 😄
I zapravo je super jer je onako krupnije zrnata, ne kao brasno fino mljevena. To mu ne usitnjavam vise dodatno, samo dodam.neki vocni pire ili zgnjecim bananu/avokado. I tenks na savjetima iskusne mame! Dobro je to znati za mekinje.
Sortiraj odgovore
Najstariji