Dobar dan, žene ☕🙋
I kod nas slično. U zadnje vrijeme baš loše spava, budi se često, a sinoć i nekoliko puta uz plač. Samo odjednom krene plakati na sav glas. Baš mi je bude žao. Inače je dobro, zdrava. Kod nas sunce pa mi odmah nekako lakše
Pozdrav i od nas.
Mi prijavljujemo i antibiotik. Uz sve muke po zubima, zacepljenom nosu, upalilo se i grlo i kaslje non stop. 😥 Ne moram ništa pisati. 🙄 nit spava, nit jede 😏
Cvili već 2 sata, neće sisu, neće se nunat, neće na pod i tako... 🙄
Noć 1000 buđenja
Upalile mi se sise neki dan dobila sam i temp. Osjećam se turbo iscrpljeno, a znam da me nema tko zamijeniti nego izduraj
Uuuu Ivonne, gadno 😥.... Tonkice, suosjećam... baš nam je fino, svima redom 🙈
Nego Shell, šta ti je bilo s onim nalazom urina, šta je pedijatrica rekla?
Cure baš mi je žao 😕 Nadam se da će ove tegobe brzo proći, vama koje noću ne spavate znam da je sve još teže i gore zbog toga, no proći će i to, ja sam to sve prošla sa starijim. Samo treba izdurati, a to je puno lakše reći nego učiniti! Pogotovo kad ti nema tko uskočiti 😥
Mi smo počeli navečer zezati za spavanje, ali mislim da nije od zubića, samo da ne krene na gore, ovih 7mjeseci su blaženstvo naprema starijem bez obzira na to što ne spava po danu pa ništa ne mogu obaviti na miru...
Puse šaljemo 😘🥰💪
Citam ove muke po zubima i razmisljam si.. kazu kako su grcevi strasni.. nekako se meni cini da je ovo jos strasnije 🙈
Mene sad ubi ovo nespavanje, kako ce nam tek bit kad zubi krenu.. na proslom pregledu kaze pedica nista jos od zubica, ni blizu.. a ni meni se ne cini da ce uskoro.. sve on trpa u usta i zvace, ali nit se sta bijeli nit je nateklo nit nist..
Bas mi zao citat ovo sve, stvarno se nadam da ce (nam) svima uskoro bit lakse. ❤
Uuuu Ivonne, gadno 😥…. Tonkice, suosjećam… baš nam je fino, svima redom 🙈
Nego Shell, šta ti je bilo s onim nalazom urina, šta je pedijatrica rekla?
Neno, kaže ona da to nije ništa, da je zagađenje s kože. Budući da ih na nalazu iz drugog laboratorija uopće nije bilo. Ali ona jednostavno ne dobiva na težini već 2 mj. Možda nekih 200 g. Dr se čudi, kaže napredna je a nije ni sitna, ima oko 7400. Nije znala šta bi nam više rekla pa nas je uputila gastroenterologu. Uvela sam joj i bočicu, ali opet, napredak je slab
Ivonne, hvala ti 😊 i ja čitam i baš mi je grozno kak vas je sve pohvatalo... U usporedbi svama, ne smijem se žalit (iako se obistinilo kaj sam pisala, pa se uspavljujemo po 2 sata i po danu jedva nešto odspava).. Za sad su nam samo nervoza i cendranje konstanta. Kad će puni mjesec?? Možda se svi zubeki zabijele preko noći 🙌😁
Bas grozno kako je sad vecini neko lose razdoblje. Kao sto Tiha kaze, pored svih temperatura, upala i svega, ne mogu se previse zalit. Nama je konstanta vristanje po noci kad se probudi 2 puta za jest, zna i ovako nekad zaplakat ali to bude nakratko. Iz popodnevnog sna se isto probudila puno prije vremena i to vristeci, zaplace i taman osjetim kako prdi. Strah me da nesto s prehranom ne radim krivo pa joj time stetim i da ju tako boli kad prducka. Vidim da nam svima tesko pada nespavanje, ali ima ono nesto u covjeku sto te tjera da na sve svoje zaboravis i samo se molis i brines da njima bude dobro i da se ne muce sa bilo kakvim boljkama.
I zato mame, drzite se, sve ste zakon❤😊
Gs preuzeo malu, od jutra je nemirna i nista joj ne pase, pokusavali smo sve moguce, a ja idem probat malo odmorit, grlo me uhvatilo i mislim da mi temperatura veceras ne gine 😅
Joj cure, muka mi je citati vas 🙄 nas tek cekaju zubici pa se vec sad bojim cega ce sve biti..
Moja prijateljica ima proljetnog malca i ona kaze da je dosta tesko podnio dohranu i da je nocu dosta plakao i prduckao kad je krenula s kasicama, pa si razmisljam da je nespavanje mozda (i) do probave a ne (samo) do zubica..
U onoj fejs grupi za kasice je prije koji tjedan jedna mama pitala za temperaturu 38,5 pa je netko od admina skomentirao da je to pre visoka temperatura za zubice, da je to neka viroza i na kraju se ispostavilo da je stvarno tako bilo (post je izbrisan pa ne mogu naci kako je tocno pisalo).
Mi smo cijepljenje ok prebrodili, imala je dan i pol lagano povisenu temp, al nista dramaticnog.
Nasa cura je nesto pospana zadnjih dana pa si razmisljam dal je pospana zbog skoka u razvoju 🤔. Kad je budna je ultra aktivna, al se opet brzo umori. Inace je super volje i lijepo spava i sve se bojim to uopce napisati da se ne bi urekla 🙈🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji