Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mino19
    31. Siječanj 2020. 04:19

Cini sto ti je prijateljica napravila po tom pitanju prduckanja i plakanja od kasica? 
    Evo mi odradili drugo hranjenje, sad bi trebao bit mir do jutra sto se hrane tice.
    Mene pokosilo, osjecam se uzasno, temperatura je tu, nista nisam spavala do sad. A posto ovo tipkam, cini mi se da me ni sad ne ceka nista bolje🙈
    Jedva cekam sutra da gs preuzme, a ja odmorim 

• Mino19
    31. Siječanj 2020. 04:21

I da, tak ti je i mene strah rec na glas nesto sto je predobro, jer nam se u roku 24 sata promijeni nagore😅🤣

krino
    31. Siječanj 2020. 08:37

Nocas ne pamtim koliko sam se puta digla. Stalno place. Ukocila su mi se ledja. Temperaturu jos nemam, ali i meni od iscrpljenoati dodje svakih mjesec ipo dana tako 2 dana i noci kad zalegnem i sve me boli i kurim. Normalno, od zuba nista. Sad vec ne vidim ni ono sto sam prije vidila. Svejedno mi. Samo da prezivim do 5 da se sg vrati kuci i sutra nek se torpediraju ujutro kad god hoce iz kreveta. Ja moooooram spavati. Mali je umoran i kenjkav jer cijelu noc se vrti i place i ne spava, naravno. Pijem hladnu kavu, idem ovak tjedan drugi put reklamirati kisobran kolica (druga) i misl si kako ga moram za maximalno pola data izvest da spava u setnji inace ce posizit. I on i ja 🤦🏻‍♀️🤪

• Ivonne
    31. Siječanj 2020. 10:40

Krino što je s kolicima?
    Svim bolesnima brzo ozdravljenje 😘😘
    Kad smo kod boleščura, šta vi mislite o ovom novom virusu?  Navodno hrpa ljudi odbija preuzeti pakete iz kine
    Ja sam puno toga naručila, baš jučer došao dio. 
    Ne mislim da se mogu tako zaraziti ili griješim hahaha? 

katiesu
    31. Siječanj 2020. 12:24

bok cure, malac dobro spava2,3 buđenja samo, ali sam ja najebala. povraćanje proljev, ima li ovome kraja? a tako sam umorna a sad mala neće spavati 😩

nena1986
    31. Siječanj 2020. 13:00

Ivonne

Krino što je s kolicima?
    Svim bolesnima brzo ozdravljenje 😘😘
    Kad smo kod boleščura, šta vi mislite o ovom novom virusu? Navodno hrpa ljudi odbija preuzeti pakete iz kine
    Ja sam puno toga naručila, baš jučer došao dio.
    Ne mislim da se mogu tako zaraziti ili griješim hahaha?

Ma mislim da ne 🙈😂.... moj muž je hipohondar. A ja suprotno. Ubija me ovih dana, kaze svi ćemo pocrkat 😂😂😂. Ja mu se smijem. Ne zvuči baš bezazleno tako da ono, ne znam. Bit ćemo u karanteni do ljeta 🙈😂

nena1986
    31. Siječanj 2020. 13:06

Katiesu, baš grozno, kad si nemoćan a moraš se brinut o djeci 😥.. 
    Nama je pala temperatura i pojavio se osip. Dakle trodnevna groznica je bila u pitanju, uopće mi nije palo na pamet ranije, nego tek kad sam vidjela točkice 🙄, svejedno čekamo taj nalaz urinokulture ali vjerujem s obzirom na situaciju da će biti ok. Malo smo bolje i spavali i tako

krino
    31. Siječanj 2020. 13:14

Katiesu, drzi se! Sve bumo najebale od iscrpljenosti i viroza 🤦🏻‍♀️
    Kupila kolica u ponedjeljak, dosla kuci, izvadila iz kutije. Utorak test ride i cijelo vrijeme neki metal klopoce. Nesnosna buka. Pogledam ispod, konstrukcija mlitava, nije dobro zategnuto. U srijedu ih vratila, dali mi nova. Isti model. Jucer ixasli u test ride, skripe kotaci. Kao da nije podmazano. Al skripe da se svi okrecu s onom facom: daj suti dijetr mi konacno spava, a ti skripis. Zvala, kazu donesi. Danas ih odnijela i vratili mi pare. Kaze os treca, rekoh, ne. Pa ne kogu svaki drugi dan ic kod vas. Znaci u pon., sri., petak sam u ducanu. Vec im se kosa na glavi digne kad me vide. Kaze da se nitko nikad nije zalio, prodali stotine kolica. Ja kazem pa probajte, kaze zena da je nepodnosljivo i da ce vratit dobavljacu. Oba kolica. I tako... Sad nemamo kolica, al bar imamo nazad pare. I sve ispocetka, koja kupit i kako... 

MiniCooper26
    31. Siječanj 2020. 14:13

krino

Katiesu, drzi se! Sve bumo najebale od iscrpljenosti i viroza 🤦🏻‍♀️
    Kupila kolica u ponedjeljak, dosla kuci, izvadila iz kutije. Utorak test ride i cijelo vrijeme neki metal klopoce. Nesnosna buka. Pogledam ispod, konstrukcija mlitava, nije dobro zategnuto. U srijedu ih vratila, dali mi nova. Isti model. Jucer ixasli u test ride, skripe kotaci. Kao da nije podmazano. Al skripe da se svi okrecu s onom facom: daj suti dijetr mi konacno spava, a ti skripis. Zvala, kazu donesi. Danas ih odnijela i vratili 

Mi gledamo chicco goody sad su na akciji u bubamare. Sklapaju se u kocku mogu stat iza sjedala sto nam je bitno jer smo kuca putujuca💪 gledali smo jos jane rocket i easywalker ali ova mogu do 22 kg ova druga sva do 15 kg. Danas cemk ih ic isprobat. Malac je bez fibre ali ajme grints valjda ga fibra izmorila😳zubiji jos nema.. Pa zasto ga muce tako 🙈😥 na kapku mu je nesto crveno opet a bilo vec i proslo... Jel povezano sa virozom ili jednostavno kao trpa sve u usta pa trlja onda oci 🤷‍♀️ 

nena1986
    31. Siječanj 2020. 15:37

https://m.vecernji.hr/vijesti/gradani-panicno-bacaju-posiljke-iz-kine-hrvatski-epidemiolog-otkriva-trebamo-li-strahovati-1376161?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=1376161&utm_campaign=FB+page+statusi
    Evo Ivonne, nemaš brige 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.