Nesporazum po mekinjama 😂😂😂, ok Krino, tebi je mekinja sve što je "mekano" hahahaha...
Temp 39,2 u guzi. Ne vjerujem da je od zuba, malo mi je to previše. Dajem joj sirup paracetamol ali je sad postalo problem to što nece otvoriti usta. Poslala sam SG-a po čepiće. Osim što je kenjkava, ne vidim niti da se išta "bijeli" nit je šmrkava ma ništa. Sutra je vodimo pedijatrici ako bude isto ili ako budemo imali problema sa spuštanjem temp onda ćemo ići odmah 😥, Spava na meni. Gledam 24 kitchen sama i gladna 😈
Nesporazum po mekinjama 😂😂😂, ok Krino, tebi je mekinja sve što je "mekano" hahahaha…
Temp 39,2 u guzi. Ne vjerujem da je od zuba, malo mi je to previše. Dajem joj sirup paracetamol ali je sad postalo problem to što nece otvoriti usta. Poslala sam SG-a po čepiće. Osim što je kenjkava, ne vidim niti da se išta "bijeli" nit je šmrkava ma ništa. Sutra je vodimo pedijatrici ako bude isto ili ako budemo imali problema sa spuštanjem temp onda ćemo ići odmah 😥, Spava na meni. Gledam 24 kitchen sama i gladna 😈
I mi jucer 39. 6 u guzi 😳 odmah isli doktoru poslali nas vadit krv i bris nosa. Mala viroza kazu povezana sa nicanjem zuba jer kad nicu oslabi imunitet jer trpaju sve zivo u usta. Kazr doktorica 5 zubiju spremno da nikne 🙈 ne da mi pric ustima da mu bar malo gela stavim. Evo dans jos nema temperature nadam se da ce i tako ostat 🙏
Ajme 🙈, mi još nemamo nijednog zuba. Vjerovatno će i nama svi redom, odjednom. Koma. Al kako se ta temperatura ne da, spustimo je i za tri sata je evo nazad. Ma idemo čim mi muž dođe s posla kući, strah me eventualno kakvog urinarnog infekta. 🤔 a i nje mi je žao. Igra se, a oči na pola.
Mini, kako tebi podnosi tu visoku temperaturu?
Ajme 🙈, mi još nemamo nijednog zuba. Vjerovatno će i nama svi redom, odjednom. Koma. Al kako se ta temperatura ne da, spustimo je i za tri sata je evo nazad. Ma idemo čim mi muž dođe s posla kući, strah me eventualno kakvog urinarnog infekta. 🤔 a i nje mi je žao. Igra se, a oči na pola.
Mini, kako tebi podnosi tu visoku temperaturu?
Bio je grintaviji nego inace i mazan stalno je meni htio. Ali jeo normalno i igrao se kao inače. Evo danas nista od temperature 🙏nadam se da ce tako i ostat
ooo te temperature, mame izdržite. nama smrckav nos i isto to vežem za zube. gore se već gadno bijeli, čak nisam sigurna dali je već vani. moj mali sve živo trpa u usta
ups nastavak slijedi, nego mali sve trpa u usta, strah me i sekunde ostavit ga samog, neki dan je našao gumicu ta kosu i žvakao, stalno govorim maloj da pazi na svoje stvari ali eto i ona je mala
Nas ce ti zubi dotuc. To je kod nas horor. Nespavanje...ok, navikla sam. Sto se toga tice sam u treningu. Veceri su najgore. To je zuta minuta, vristanje, deranje, sizika do daske. Jeca, neutjesan je i dok se nosi. Samo prstic nabija u usta. I tako rida da se ubijes od muke, nunas po pola sata ne prestaje ridat. Onda se malo umiri. Dam mu i homeopatske kuglice, imamo gengigel, imamo ulje za zube (maze se na lice), ma uzas. Ja vise ne mogu to podnijet. To je kao neka tortura. Temperaturu je imao par dana za redom preko 38,5, ali nikad vise od 39. Od nedjelje nema temperaturu, jede normalno, po danu nekako i ide. Stalno se nosimo, nema sekunde odmora. Spava u kolicima i popodne jer ga smlavi, ali dize se umoran. Cak i ujutro se probudi i stalno trlja oci i zijeva. Nikako da se nitko od nas naspava. Pa to su strahi. Ja ne znam sta je to vise, ali ni jedan nam zub nije izbio. Nepodnosljivo. Na rubu snaga i zivaca sam. Strasno. Navecer, ako ne rida kad ga stavim u kindac, onda totalna histerija. Baca ruke, noge, histericno se smije i ako ga ne uzmem, udri u ridanje. Ja ne znam vise...sve je normalno, a opet nista nije normalno.
Drage mame sa bolesnim bebicama, drzim fige da temperature sto prije produ i da imate mirnu noc. Javite kako je.
Ja njoj za zube koristim kapi Kids relief teething koje sam uzela nanpreporuku. Homeopatske su, i mekad imam osjecaj da pomazu, a nekad da se samo tjesim time. Uza sve druge iskusane opcije koje ne daju pomaka, mozda da pokusate isprobat to? Ja sam od gela odustala nakon par puta, ovo mi se cini da ipak malo bolje djeluje
Sortiraj odgovore
Najstariji