Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katiesu
    30. Prosinac 2019. 22:32

nemoguc po noci. mislim da je kombinacijq zubi, kozica i balavog nosa. uzas sto nas jos nece snaci!po danu je izdrzljivo cak je spavao 3x 30 min,ali dabe to meni kad sam ja umorna i zelim odspavati preko noci. kozica najvise pod pelenom i u kosi. ovo pod pelenom je strasno za vidjeti. cesto ga mjenjam a valjda zbog zubi cesce kaka pa je to kaos 

krino
    01. Siječanj 2020. 16:27

Mame, sretna vam Nova godina. Nadam se da su vam bebe spavale nocas. Nas ko top, a pucalo se kao da nema sutra. Zao mi je bilo svih zivotinja i bebica.
    Neka nam je svima sretna ova u kojoj ce propuzat, , dobit zube, pocet sjedit i sami jest, prohodat, rec prvu rijec itd... I slijedece godine ce kitit bor s nama 🎊🎉🎇🎂🍬🐣😘🥰
    Kako ste i sto ima? 

Tiha
    01. Siječanj 2020. 17:25

Sretna Nova godina mamama i bebicama 😊 želim vam puuuno prospavanih noći, smijeha i veselja, bezbolno rastuće zube, zaobilaženje temperatura i raznih viroza, što manje suza okicama (mislim na bebine suze, mame smiju imat suze radosnice 🥰) , puno papanja, puzanja i pričanja. Dobro Krino kaže, važna je godina pred nama 🤩
    Meni se čini da smo uhvatili neki ritam, ima već tjedan dana (da se ne ureknem 🤞), zubi su u pripremi, papanje na žlicu je vrh, ali cicanje pri kraju...
    Nadam se da su kozice ostale u prošloj godini!! 

• Nikki
    01. Siječanj 2020. 20:18

Drage mame, vama, bebama i ostatku obitelji želim zdravu i veselu Novu godinu! Neka bude puno smijeha, sreće, ljubavi, sunca, zagrljaja, pusa i svega lijepoga 🥰🤗😍
    Mi smo ove dane totalno van ikakvog ritma, svaki dan nešto drugačije, jedino što zadnjih možda pet večeri zaspiva oko 20 pa se budi mali milion puta do nekih 24 ... jučer je i Novu dočekao sa nama jer je u 23 pružao ruke da ga dignem a bilo mi ga žao, malo smo se veselili i plesali i pola sata iza ponoći je opet zaspao ne mareći za pirotehniku...

katiesu
    01. Siječanj 2020. 21:42

Sretna nova svima, a nekih cura bas nema dugo vidim. moj mali se počeo opsjedati sam. prošlu noć je spavao od ponoci do 6:45 bez buđenja, izgleda da se izmorio napokon 🤣🤣

• Mino19
    02. Siječanj 2020. 08:56

Sretna Nova godina cure, da vam se sve zelje u ovoj ostvare i da bude sto vise zdravlja i veselja vama, bebicama i nasim gs/sg.
    Moja se u ponoc nije probudila iako je vani bilo kao da je rat. Spavanje smo prosli od spavanja citavu noc, do nocas kad se opet 3 puta probudila za jest. Ne znam kako i zasto niti kako da se vratimo na spavanje citavu noc.
    Katiesu, super za posjedanje, ja jedva cekam da i moja sjedne, puno ce mi lakse bit hranjenje. 
    Jeste li uvele drugi kruti obrok? Mi smo probali ali je inama reakciju na voce pa smo izbacili. Mislim se ovih dana uvest ponovo

• Mino19
    02. Siječanj 2020. 09:33

Znate li mozda kad bi u c&a trebali krenuti popusti? Oni imaju oko ovog razdoblja bodije po 9 kn pa bi joj nakupovala jer su joj neki vec mali, a opet ne mogu predugo cekat na to

pelinka
    02. Siječanj 2020. 11:02

Sve najbolje u novoj godini vama i vasim obiteljima!❤
    Mi po danu imamo kao neki red (?!) Otprilike svaka 2 sata spava, po pola sata. Nekad nesto omasimo, al sve je to tu otprilike. Sisa takodjer svaka 2 sata, ali je skratio podoj na 5, 6 min. U zadnje vrijeme mu moram nekad dati obje dojke, sto dosad nikako nije bio slucaj, uvijek se najeo iz jedne i to ju nije jako ni ispraznio, nudila sam istu za barem dva hranjenja. Kuzim da raste i sve, al tocno sam pocela sumnjat u kolicinu mlijeka. Jako se ljuti na pocetku dok ne krene, a i to kad krene ne traje dugo, pa se opet ljuti sto sporo ide. I strasno je nemiran dok sisa, uzas. Mlati i rukama i nogama, izvija se, vice. Nocu je jedino mirno jeo, sad vise ni to.. a kad smo kod noci.. ne znam sta se desilo.. spavao je super, prvi sus je znao odrapit barem 4 sata, cesce 5, pa i 6. Sad se budi svaka 2 sata, nocas svakih sat. Uvuklo mi se neko zrno sumnje da je gladan, ne znam postoji li i sad neki skok il sta, bas ne kuzim. Jel imao tko nekakvu slicnu situaciju? 🙈

CiniMINIS
    02. Siječanj 2020. 13:29

Sretna vam nova i od nas i uzuvajte u svemu novon sto dolazi 🥰.
    Mi smo nasu curu za docek jedva uspavali, al kad je zaspala onda ju nikakav vatromet nije mogao probuditi! Cak smo ju i kuci odvezli a da se nije ni probudila.
    Sad smo na putu k baki u obecanu zemlju. Cijelim putem je stvarno super, samo se namrstila i pocela zaliti kad smo isli kroz tunele 😅 izgleda da se fakat boji mraka. Svjetlo nekad upali, a nekad se ipak dere. Nadam se da ce jednog dana proci. 

katiesu
    02. Siječanj 2020. 21:18

pelinka

Sve najbolje u novoj godini vama i vasim obiteljima!❤
    Mi po danu imamo kao neki red (?!) Otprilike svaka 2 sata spava, po pola sata. Nekad nesto omasimo, al sve je to tu otprilike. Sisa takodjer svaka 2 sata, ali je skratio podoj na 5, 6 min. U zadnje vrijeme mu moram nekad dati obje dojke, sto dosad nikako nije bio slucaj, uvijek se najeo iz jedne i to ju nije jako ni ispraznio, nudila sam istu za barem dva hranjenja. Kuzim da raste i sve, al tocno sam pocela sumnjat u kolicinu mlijeka. Jako se ljuti na pocetku dok ne krene, a i to kad krene ne traje dugo, pa se opet ljuti sto sporo ide. I strasno je nemiran dok sisa, uzas. Mlati i rukama i nogama, izvija se, vice. Nocu je jedino mirno jeo, sad vise ni to.. a kad smo kod noci.. ne znam sta se desilo.. spavao je super, prvi sus je znao odrapit barem 4 sata, cesce 5, pa i 6. Sad se budi svaka 2 sata, nocas svakih sat. Uvuklo mi se neko zrno sumnje da je gladan, ne znam postoji li i sad neki skok il sta, bas ne kuzim. Jel imao tko nekakvu slicnu situaciju? 🙈

moj mali se pokvario sa 4 mj. a do tad spavao bas super     
    od onda vise nikako pogotovo po noći, imamo jako pino buđenja i puno sisanja. evo ja već 3 mj neispavana i nadam se da će bit bolje. netko je tu u grupi spomenuo regresiju sna koja počinje sa 4 mj. znam da te nisam utješila i nadam se da će se situacija kod tebe ubrzo stabilizirati 😉 al eto kod mene je očaj, još uz sve to se pitam od kud mu snage 😩🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.