Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marlona
    07. Siječanj 2020. 09:23

Ivonne, ko da sam ja pisala 😅 Ne jede, sisa ko ovisnica, još uvijek puže vojnički, ali sad je već ful brza i ta noćna buđenja 😩 Plus blagdanske babinje i menga za badnjak 😢 baš sam uživala bez nje zadnjih godinu i par mjeseci...
    Jedino zube te ja ne kužim. Ona slini i sve žvače od mjesec dana, a ne vidim ja ništa ni da otiče ni da se bijeli... 
    Uh, prekjučer je plakala neutješno, nije htjela bi sisati, tj umiri se nekako na sisi, skoro zaspe i onda opet u plač... I nikako da skužimo što je i idemo ju presvući i skužim da joj se končić od štramplica urezao baš u kožu kod nožnog palca i da zato plače, čim sam to taknula ona jadna u plač i skoro ja s njom 😭😭😭 grozan osjećaj, i kad ne znaš što joj je i onda još kad skužiš da ju je to mučilo pa se još grizeš retrogradno 😢 ali ajde kad smo to skinuli smo svi odahnuli, zaspala je na sisi onda za 5min,bublica mala 😔

Matea..😋😋
    07. Siječanj 2020. 11:38

Pozdrav 
    Sve najbolje svima u novoj godini 
    I sretan Bozic ko slavi.. 
    nova sam na ovoj stranici nadam se da sam u tocnoj grupi 
    Rodila sam u 7 mjesecu.. vidim da su tu sve majke koje su rodile po ljeti ☺️
    Zanima me koju ste hranu prvu uveli bebicama? 

https://lb1m.lilypie.com/M2M4p1.png

• Nikki
    07. Siječanj 2020. 12:03

MiniCooper26

Hej mame, ima li itko od vas onu kao "lizalicu", ne znam kako se to zove, ono sto se stavi hrana unutra i onda djeca to cuclaju? Koja je bolja? Ona slilikonska ili ono kao sa mrežicom?

Bok, ja imam onu sa mrežicom, ali mislim da je silikonske lakše održavati. u mrežici se voće zaglavi pa je teško izvući sve komadiće, posebno kruške 😤 na kraju sam prala u prilici...

• Nikki
    07. Siječanj 2020. 12:52

Matea..😋😋

Pozdrav

Mi smo počeli sa jabukom, kruške, tikva, batat, tikvice...
    Jel te zanima nešto konkretno?

krino
    07. Siječanj 2020. 13:57

Matea..😋😋

Pozdrav

Bok i tebi 😁
    Ja sam krenula s povrcem. Sve vrste bundeva, tikvica, pastrnjak, cikla, batat, krumpir nekada; uvela proso, krusku, jabuku, avokado, malo banane i cimet i maslinovo ulje. Sad cu pocet neki mesni temeljac pa u njemu kuhati povrce, a uskoro i meseko...
    Moram jos karfiol probat i mrkvu. Kupila i rizine pahuljice. Sto se mene tice, bacene pare. Bolje kuhat rizu i usitnit sa stapnim, al da i to probam. I planiram za 2tj zobene. Pomalo.

Matea..😋😋
    07. Siječanj 2020. 14:54

Zanima me reakcija beba na novu hranu.. ide nam sve osim voca.. probala sam razne kombinacije da izmjesam voce sa zitaricama medutim nista od toga.. stalno joj se dize zeludac na voce.. ne mucim je mego joj dam dvi tri zlice na dan i kad vidim da ne ide odustanem.. i to traje vec tjedan dva.. 
    na ostalu se hranu privikla u roku 2,3 dana.. 
    zanima me dali ste i vi imali problema sa vocem? 

Hvala na odgovoru  

https://lb1m.lilypie.com/M2M4p1.png

krino
    07. Siječanj 2020. 15:00

Ja svome dajem voce samo prijepodne. Ako dam popodne, cijelu noc se koprca da prdne. Sve voli i sve jede i nisam imala problema nikakvih osim kad je bio bolestan. Onda samo boca. 

krino
    07. Siječanj 2020. 20:17

Mame, koja kisobran kolica cete imati/ vec imate? Moj mali je dosta velik pa moram gledat da su mi dovoljna da stane unutra. Htjela bih da ilon ima mjesta jer ce biti visok i sad je vec na knap u ovom sportskom dijelu jer mu se glava naslanja skoro na okvir kolica. I bitno mi je da se sklope sto kompaktnije posto mi cesto putujemo avionom. Gledala sam babyzen yoyo, ali nekak mi je perverzno dati tolike pare za kisobran kolica. Opet, ako su takva spica i netko ima iskustva neka pise. Jos su mi spica cosatto i baby monsters. Maclaren su nekak prevelika za sklapanje. Nisam nacisto trebam li prosut hrpu para i kupit postena jer cemo ih najduze koristiti ili da uzmem neku jeftinjolu.
    Next: sjede li vase bebe same i posjedaju li se same ili ih posjednete vi u hranilice ili gdje god?
    Mi i dalje nemamo.nikakv ritam po danu. To se ne spava ili se puno spava (normalno dok setamo). Katastrofa. Nikako na zelenu granu. Ni jedan dan nije isti. Ja uopce ne znam kada on ide spavati po danu. Izdrzi mi po 5h izmedju dva polusatna spavanca. Naravno da je nemoguc jer je premoren. Plac kad se oblacimo i skidamo i dalje kao da mu kozu gulis... Prestaje li to? Danas je bio oko 4 popodne u kindacu 40min., zijeva, umoran, cucla palac i vristi od veselja, vrti se...nista nije spavao od pola 1 popodne do maloprije kad je konacno zaspao. 🤦🏻‍♀️

nena1986
    07. Siječanj 2020. 20:54

Krino, kolica cemo i mi kupovati ali ne dam te pare za ova haj naj kolica. Probat cu procesljat trgovine i nac nesto jeftinije.... mi smo u potrazi za sjedalicom, da maknemo jaje. Uzeli bi ovu kategoriju od rodenja do 18 kg/4godine. Samo jos da se odlucimo koju 😵 Ritam, što je to?! Sad ponekad preskoči doručak, samo cica i spava i brunda. Ponekad spava dva puta po dva sata, ponekad tri puta po dva sata a ponekad pet puta po 15 min. Nocu isto. Sad je faza da zaspe oko 21. Inace do 23 nikako. 
    Bok Matea, moja ti nije htjela voce u kasicama. Uopce. Pocela ga je jesti kad sam joj dala da sama jede. Povrce, meso i ribu tamani kako god hoces 🙈. 

nena1986
    07. Siječanj 2020. 20:57

E da, sjedi sama. Stabilno, ne treba potpore. Al se nije posjela sama. Ono, sa sve četiri u sjedeći polozaj... nije još krenula ni puzat. Okrece se na veliko s trbuha na leđa i obrnuto, vrti se. Al kad je na trbuhu ide unatrag i vrišti jer bi htjela naprijed a ne kuzi kako 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.