Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    05. Siječanj 2020. 16:38

krino

Ja mislila da ce mome zubi prije mjesec dana pa nista od toga. Nocas smo se budili milijun puta. U placu. A nis. Sve i dalje oteceno, ali nema tih bisera 🤣

Isto i nama 🙈 

pelinka
    05. Siječanj 2020. 20:19

Sve si mislim da ce i kod nas tak 😂 ne znam ima li kakve veze, ali kaze moja mama da smo i brat i ja kasno dobili zubice. Isto tako kaze sveki za gs i njegovu seku.

nena1986
    06. Siječanj 2020. 08:51

Cure drage, riknuo mi mobitel taman na Bozic.... a popravak 😤😤😤. Bio gotov u subotu. Pa da vam zaželim svima sve najbolje za prošle blagdane, hahaha.... prezivjeli smo. Nismo pretjerali sa polkonima, sa hranom jesmo. Cekam da pojedemo sve zaostatke sltakog pa da krenemo na coporativni detoks. 
    Zuba nema na vidiku. Zdravi smo (trenutno). Sve dane je vrijeme bajkovito, setamo dnevno (ili svaki drugi dan), onu nasu turu od 5-6 km. Jucer smo bili na kupanju u bazenu prvi put sa Lucijom, pun pogodak, obozava vodu 😂, kasnije se opatosila od umora. Moramo skoro ponoviti. 
    Blw ide, sjedi konacno stabilno i jede ko velika. Eto, toliko od nas 😘
    Falile ste mi ❤

nena1986
    06. Siječanj 2020. 08:52

E da, i ako netko sada slavi Bozic, sretan mu i blagoslovljen ❤

katiesu
    06. Siječanj 2020. 12:26

joj bas lijepo za kupanje i ja ću samo da kozice prođu do kraja. eto ja se isto malo podebljala kod mame, a i fino mi raste kosa 😁 al ne može se vječito ovako, vrijeme je za povratak u zg 

• Mino19
    06. Siječanj 2020. 14:26

krino

Znas sta, ta djeca krino-mino su lijene male guzice. Sve oni mogu jer ih doslovno "uhvatis" nekad, ali im se ne da. Nema potrebe pa se stede 🤣🤣🤣

Ali stvarno jesu😂

• Mino19
    06. Siječanj 2020. 14:45

Nama se vidi i drugi zubic, sad cekamo da probije. Kako je bilo s prvim, potrajat ce😁
    Ajme kupanje, i ja to jedva cekam☺

MiniCooper26
    06. Siječanj 2020. 18:06

Hej mame, ima li itko od vas onu kao "lizalicu", ne znam kako se to zove, ono sto se stavi hrana unutra i onda djeca to cuclaju? Koja je bolja? Ona slilikonska ili ono kao sa mrežicom? 

krino
    06. Siječanj 2020. 19:18

nena1986

Cure drage, riknuo mi mobitel taman na Bozic…. a popravak 😤😤😤. Bio gotov u subotu. Pa da vam zaželim svima sve najbolje za prošle blagdane, hahaha…. prezivjeli smo. Nismo pretjerali sa polkonima, sa hranom jesmo. Cekam da pojedemo sve zaostatke sltakog pa da krenemo na coporativni detoks.
    Zuba nema na vidiku. Zdravi smo (trenutno). Sve dane je vrijeme bajkovito, setamo dnevno (ili svaki drugi dan), onu nasu turu od 5-6 km. Jucer smo bili na kupanju u bazenu prvi put sa Lucijom, pun pogodak, obozava vodu 😂, kasnije se opatosila od umora. Moramo skoro ponoviti.
    Blw ide, sjedi konacno stabilno i jede ko velika. Eto, toliko od nas 😘
    Falile ste mi ❤

Nenooooo, pa dobro dosla nazad!! Nema te od lani 😘🥰😁
    Nema ni Ivonne od lani. Mozda je i ona u slavoniji

• Ivonne
    07. Siječanj 2020. 08:49

Evo me čitam vas, samo je stalno nešto i onda ne tipkam.
    Update: i dalje ništa ne jede, čak ni bananu, kad dobije sisu ponaša se ko drogeraš i onda ju još mazi da kojim slučajem joj ne uzmem. Zubi ju opako muče, dolje samo što ne izbije. Po novom spava na trbuhu - ja ju ostavim na leđima i ona se samo okrene i namjesti. Imamo i dalje 100 buđenja. I da polako se diže na koljena i radi sklekove, a puže vojničkim - gura se rukama a noge vuče za sobom.
    Imali smo i dosta babinja sad za praznike pa me i to izmorilo a i menga mi se vratila 😂😂. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.