Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tiha
    25. Prosinac 2019. 17:57

Sretan Božić mamice i bebice 😊
    Pelinka, nadam se da je sve ok, da ste dobro i domeka. 

pelinka
    25. Prosinac 2019. 18:01

Ma ovdje smo do sutra sigurno. Nadam se da necemo morati duze..
    Hvala vam ❤

katiesu
    25. Prosinac 2019. 20:54

Sretan Božić ženske! pelinka želim sto brzi oporAvak i povratak kući. 😘😘

• Mino19
    25. Prosinac 2019. 21:03

Pelinka zao mi je sto ste tako proveli dan, nadam se da ste sutra doma, skroz zdravi

CiniMINIS
    25. Prosinac 2019. 21:09

Od nas isto sretan bozic. S obzirom da je vec pri kraju se nadam da ste uzivali i da je bio poseban za sve.
    Pelinka, bas mi je zao da ste tako proveli prvi bozic. Jeste li stigli kuci? Jel bolje? 

krino
    25. Prosinac 2019. 21:27

Pelinka, javi kako ste. I sto je bilo bebici? 

pelinka
    25. Prosinac 2019. 22:42

Evo uspavljivanje u tijeku. Sva dnevna spavanja je odradio na rukama, tako da pojma nemam kako cu ga spustit sad hehe..on je dobro, bolje.. nalazi su dobri, tako da vjerojatno nije nikakva viroza. Nekako si mislim da bi nalaz ipak pokazao. Kaze dr moguce da mu je neka hrana zasmetala..
    Bas sam se uplasila to jutros. Probudio se 3:40 za hranjenje, sisao, podigla ga, vratila u krevetic i spava.. taman negdje oko 4 cujem da je nesto izbacio. Mislim si, okej, izbacio sto mu je visak.. ali onda je krenulo svako malo povracanje, bas onako, kao mi odrasli, ma uzas.. pa se smiri, zaspi.. sisao opet u 6, izbacio odmah sve i poslije vise jadan nije imao sto, a napinje ga, strasno. Otisli u bolnicu, odmah nas primili na odjel.. tu je povracao jos triput i od 17h je mir. Nadam se da ce tako i ostat.
    Sad sam skuzila da nisam bas morala litanije pisat, al eto frajer spava, pa sam se zanijela haha. Uhvatila me bas kriza i tuga i strah, al naisla sam. Jednostavno, tako je morali biti. Neka on samo bude dobro, a Bozica ce bit jos puuuno..

• Nikki
    25. Prosinac 2019. 23:37

pelinka

Evo uspavljivanje u tijeku. Sva dnevna spavanja je odradio na rukama, tako da pojma nemam kako cu ga spustit sad hehe..on je dobro, bolje.. nalazi su dobri, tako da vjerojatno nije nikakva viroza. Nekako si mislim da bi nalaz ipak pokazao. Kaze dr moguce da mu je neka hrana zasmetala..
    Bas sam se uplasila to jutros. Probudio se 3:40 za hranjenje, sisao, podigla ga, vratila u krevetic i spava.. taman negdje oko 4 cujem da je nesto izbacio. Mislim si, okej, izbacio sto mu je visak.. ali onda je krenulo svako malo povracanje, bas onako, kao mi odrasli, ma uzas.. pa se smiri, zaspi.. sisao opet u 6, izbacio odmah sve i poslije vise jadan nije imao sto, a napinje ga, strasno. Otisli u bolnicu, odmah nas primili na odjel.. tu je povracao jos triput i od 17h je mir. Nadam se da ce tako i ostat.
    Sad sam skuzila da nisam bas morala litanije pisat, al eto frajer spava, pa sam se zanijela haha. Uhvatila me bas kriza i tuga i strah, al naisla sam. Jednostavno, tako je morali biti. Neka on samo bude dobro, a Bozica ce bit jos puuuno..

Grozno je to kad su mali i ne znaju ti reći što ih muči ☹ bitno da je dobro prošlo i da je gotovo 🤞 i ne ponovilo se!
    Kako i sama kažeš, biti će još Božića za proslaviti, a ovo ćeš mu pričati kad naraste 😊 
    Odmori se i ti, vjerujem da si i psihički i fizički iscrpljena, takve te stvari ubiju, ali i ojačaju 😍🤗

26. Prosinac 2019. 10:15

Sretan Božić drage žene, vama i vašim obiteljima 🎄🎁
    Kod nas sve u redu, ovih dana je gužva s gostima, ali bebica se drži super, svakom se smije i svatko ju može uzeti.
    Pelinka, drago mi je da situacija ide na bolje, da je beba dobro i nadam se da ste uskoro kod kuće 😊😘

pelinka
    26. Prosinac 2019. 17:03

Stigli mi doma prije par sati. Doktorica planirala sutra nas otpustit, ali ipak isli danas. Ja sam bila koma, od jutros u 3 sam se druzila sa wc skoljkom, straasno. Kontam, odmorit cu kad dodjemo doma, sg nek dadilja, a njemu skoro jos gore nego meni. Tako da smo bas banana, al dobro, ide na bolje. Malisa je dobro, to je najbitnije. A proci ce vec i ove nase viroze.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.