Znači 5.put se probudio od 21h do sad.. vristala bih najradije sad. Sg-a bih utusila, skoro ni krivog ni duznog. Spava ko top i sanja da je motorka, uzas znaci.
Katiesu, cula sam i ja za tu regresiju sna, ali nisam pridavala puno pozornosti, u nadi da ce nas obic. Cini se da sam se zeznila. Ne znam, evo.. sranje je sto je od pocetka dobro spavao nocu, pa mi je bilo lakse podnijet dnevna nespavanja. A sta cu sad? 😂 malo malo, pa se sjetim Krino i njihovih borbi sa spavanjem, pa shvatim da ipak ne bih trebal toliko kukat.. zasad 😂😂
Mame kako radite tikvicu na paru ? Dal ima dosta svojeg soka kada je izblendate ili morate dodavati vode ?
Bok cure, pridružujem se lijepim željama za Novu, nek vam je sretna i najbolja do sad 😊🥂🎊🎆
Naša "rutina" izgleda tako da se budimo oko 7 oko 9 opet spava, nekad pola sata, nekad i dva sata. Pa ide kašica i brzo opet cica jer ne jede baš puno, zatim šetnja, spavanje u šetnji i onda doma još malo odspava popodne, nekad oko 4, nekad oko 6, i ide spavati između 8 i 9 ako je spavala iza 4, ako ne onda do 8 zaspe. I sto buđenja po noći, nama to spavanje ide na gore ne na bolje, najbolje je spavala prvih mjesec dana, ali ja sam se navikla, ide nekako...
Uživam u blagdanima, gs je uzeo godišnji prošli tjedan i jučer, pa je doma i puno je lakše 😁 a i vrijeme je za poželjeti i to je veliki plus za raspoloženje, jučer smo bili u gradu, pili kavu na suncu 😊☀️
Pelinka, Cini je mislim pisala za Mamine kapi za povećanje mlijeka, da pospješuju taj let down, kako sam ja shvatila, brže mlijeko kreće, za male nestrpljivce 😄
Znači 5.put se probudio od 21h do sad.. vristala bih najradije sad. Sg-a bih utusila, skoro ni krivog ni duznog. Spava ko top i sanja da je motorka, uzas znaci.
Katiesu, cula sam i ja za tu regresiju sna, ali nisam pridavala puno pozornosti, u nadi da ce nas obic. Cini se da sam se zeznila. Ne znam, evo.. sranje je sto je od pocetka dobro spavao nocu, pa mi je bilo lakse podnijet dnevna nespavanja. A sta cu sad? 😂 malo malo, pa se sjetim Krino i njihovih borbi sa spavanjem, pa shvatim da ipak ne bih trebal toliko kukat.. zasad 😂😂
Mene je moj istrenirao u tih mjesec ipo. Smrsvila sam do granice anoreksije. Dizanje 25-20x svaaaku noc. Po danu samo u kolicima spavao. Kad sam to prezivila...uf
Trajalo 6tj. Pocelo s 3,5mj. Izdrzite, samo to.mogu rec. Nema tu utjehe osim da i to prodje. Ima i sad noci kad se probudi 5x. To je nama dobra noc 🤦🏻♀️🤯
Mene je moj istrenirao u tih mjesec ipo. Smrsvila sam do granice anoreksije. Dizanje 25-20x svaaaku noc. Po danu samo u kolicima spavao. Kad sam to prezivila…uf
Trajalo 6tj. Pocelo s 3,5mj. Izdrzite, samo to.mogu rec. Nema tu utjehe osim da i to prodje. Ima i sad noci kad se probudi 5x. To je nama dobra noc 🤦🏻♀️🤯
Upravo to = proci ce! Skroz se time tjesim, mada znam da zapravo i je tako.. samo treba puno strpljenja.. hvala Bogu, vikend je, pa gs ne ide radit. U zadnje vrijeme, svaku subotu i nedjelju ujutro se njih dvojica ustanu, gs ga presvuce i sve sto treba, nekad uspije i skuhat kavu 😁 a mene ostave jos malo u krevetu. Makar pola sata, bas sam mu rekla nekidan kako mi to puno znaci.
Gdje spavaju vasi bebaci? U kindacu ili s vama? Mozda ste vec i pisale o tome, pa mi je promaklo 🙈 ja sam inace kao bas protiv tog zajednickog spavanja jer poslije ne mos "istjerat". Poklekla sam sad prije par dana kad smo bili bolesni i jednostavno nismo imali snage ga nunati i maziti, a on je bio jos malo istraumatiziran od bolnice. Nekad ga znam staviti kod sebe i ujutro kad gs ode radit. Par puta se desilo da se probudi tako oko 6 i melje li ga melje, a necu ga dic jer znam da ce jos spavati kad isprica svoje. I onda kod mene se malo isprica i corne jos turu.a
Moj spava u svom kindacu. Ne s nama. Kad je bolestan, nunamo naizmjence i onda zaspi na nama, ali ne s nama. Mene strah da od premorenosti ne legnem na njega ili da se medju jastucima i poplunima ne utopi. Ja se dignem i sto puta ako treba, ali nemamo nikakvih problema s kindacem. Tamo spava i to je to.
Moj spava u svom kindacu. Ne s nama. Kad je bolestan, nunamo naizmjence i onda zaspi na nama, ali ne s nama. Mene strah da od premorenosti ne legnem na njega ili da se medju jastucima i poplunima ne utopi. Ja se dignem i sto puta ako treba, ali nemamo nikakvih problema s kindacem. Tamo spava i to je to.
to isto i ja radim, dižem se 1000 puta ali spava se u kindacu 😁
Cure jel ima koja da je zamrzavala svoje mlijeko za kasniju upotrebu?zanima me postupak odmrzavanja jer sam citala ako se pregrije iznad 40 stupnjeva da mlijeko gubi svoja hranjiva svojstva?
Cure moje,sritna vam Nova i da vam se ispuni sve ono sto ste zazelile 🤗💪 vidim da se prica o spavanju pa cu ae i ja nadovezat na tu temu... Nama nijedan dan nije isti, nekad super spava a nekad se budi milijun puta. Nekar uspijem sve obavit po kuci a nekad nista hahaa.. Jucer i prekjucer se budio ujuto u i za jest i spavao onda do 10 ipo 🤪 to jutros nije bio slucaj.. Budio se u 8 za jest.. I onda spavao bi ne bi spavao i zaspe pola sata i probudi se nervozan i tako cijeli dan.. Spava mu se a ne bi spavao.. Skok? 🙈 Poceli smo sa probavanjem hrane.. Jabuka super, i banana isto.. Mrkva super.. Idemo dalje 💪poceo puzat, brz je ajme.. Jutros je zavrsio ispod bora, mjerka ga vec par dana 🙈 imam inace casmatino podlogu.. Nju prijeđe cijelu i odmah na tepih, dira ga i čupa i naravno pokusava stavit u usta 🤪inace je jako ziv i radoznao.. Sg ga zove google 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji