Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mino19
    28. Prosinac 2019. 21:02

Evo i mene napokon nakon male stanke.
    Od kad nisam tipkala prosli ste kozice (drago mi je sto su prosle iako su se sad pojavile i nove😁), nove članove (dobrodosli☺), bolesti i svasta nesto. Drago mi je da je vecina bolesti prosla i valjda ih nece bit jos.
    Sto se nas tice, prvi zubic je dobila prije tjedan dana🎉
    Drugom ni traga ni glasa, necu ga cekat jer sam i ovoga cekala valjda 2 mj🙈
    Muku mucimo sa izrazitim crvenilom po licu, posto je na dohrani ne znamo je li od hrane ili grijanja, suhog zraka, kombinacije toga ili sta. Izgleda prestrasno, a ne znam kako to rijesit jer se radi zubica stalno trlja, rukice uvijek u ustima, sline koliko hoces pa je to podrucje stalno mokro i iziritarno.
    Probali smo sa drugim obrokom, vocne kasice ali nam se ucinilo da je crvenilo jace od tad pa smo s tim prestali i evo danas sam joj dala rizine pahuljice sa malo tikvice. Super je pojela. Povrtne kasice jede super. Adaptirano mlijeko skroz odbija, od nekih cak i povraca i toga me strah jer se moje mlijeko smanjuje. 
    Jucer mi se i razboljela, ima blagu temperaturu (najvisa je bila 37.7), nos curi, poludi kad mu se priblizimo..
    Počela se malo mazit i to mi je preslatko, vristi isto kao i vase bebice, to joj je sad stalno, tako prica kad je sretna, ali tako se i svada i komicna je.
    Vjerujem da kao i vi uzivam u svakoj novoj sitnici koju napravi, iako mogu i 100 puta dnevno poludit kad nam ne ide kako treba😊

• Mino19
    28. Prosinac 2019. 21:03

I da, puzanje i samostalno sjedenje nisu ni u najavi cini mi se. Ona digne sve 4 u zrak i misli da tako puze😂

• Marina111
    28. Prosinac 2019. 21:12

Mama dal je koja koristila hopsalicu za bebe ?

TonkicaPrrr
    29. Prosinac 2019. 07:25

Evo i nas nakon duže stanke, konačno malo uhvatila vremena.
    Mi smo blagdane super proveli, ali jučer joj je nos procurio baš jako Tako da smo bolesni opet. Bilo smo mirni čak 3 tjedna 😄 i ona se neka umirila, samo se mazi i nešto priča i cendra. Trebali smo krenuti s kasicama ovaj vikend ali mislim da ju sad radije neću Dok ju nos pati. A baš sam se veselila 👏
    Zubica nema, ali sline na izvoz i ruke su u ustima non stop.
    Hopsalicu nisam planirala, iako nam je sogorica rekla posuditi pa cemo probati vjerojarno nekad kasnije. 
    Kozica još nema iako je moguće jer smo bili s ekipom koja se trenutno šareni.. i tako..
    Ona se opustila i išli smo u međuvremenu i na uzv glave zbog stisnutih šakica ali je to sve ok.. vjerojatno ćemo morati na vjezbice.. 
    Pozz svima i sretni blagdani sa zakašnjenjem 💛

CiniMINIS
    29. Prosinac 2019. 09:03

Jucer sam samo preletila postove pa nisam vise sigurna sto je sve bilo. Jeii za zubice, a za bolesti se nadam da ce brzo proc.
    Nasa cura se po novome dere ko da ju koljemo kad se po mraku nekud vozimo i vise ne znam sto da izmislim. Po danu je dobra bila, cak je i zaspala, a po mraku takva deracina da bi najrade stao i uzeo ju iz sjedalice. Prosli put se krenula smijati cim smo usli u stan (zaspala je nakon nekog vremena), a jucer se jos malo zalila dok smo stigli doma. Pokusavam ju nekako zabaviti, usuti par sekundi i proucava sto radim/dajem/pjevam/stogod i opet krene deracina. 
    Bili smo jucer na rockasu i bas se lijepo proveli, al sam uocila gresku koju radim, a to je cinjenica da smo se navikle dojiti na jastucima i sad nam bez nikako ne ide i bas se borimo, a uskoro idemo u inozemstvo i bas me zanima kako ce to zavrsiti.
    Gs i sg se i dalje izmjenjuju ovih dana, s time da je sg malo aktivniji trenutno, a ja sam totalno umorna od ovih blagdana pa me jos vise zivcira.

katiesu
    29. Prosinac 2019. 10:37

nama se kozice šire, sad ih ima dvije u glavi, pod pelenom hrpa i par po trbuhu. nervozan za popizdit,buđenja 100000000, naravno kombinacija vodenih koza i zubiju 😩. ja sam prehlađena, čini mi se i curka a mali ufff samo mu to još treba 🙈

CiniMINIS
    29. Prosinac 2019. 20:06

Katiesu, izdrzi! 
    Ja sam se oporavila od jucerasnje deracine. Danas bili kratko u trgovini po danu i opet nije pisnula. Izgleda da joj smeta mrak, a pojma nemam kako da rijesim taj problem. 

• Mino19
    29. Prosinac 2019. 23:40

Katiesu drzi se. Proci ce i ovo!💪
    Ciniminis, nemam pametne ideje, mozda neku mini led lampicu pa joj stavit s gornje strane kolica ili dok ste negdje po mraku ju okrenut prema sebi u voznji tako da zna da si tu?

krino
    30. Prosinac 2019. 16:31

Nemoguc je jucer i danas. Samo placr i dere se. Nista ne pase. Ne smijem otic piskit, deracina da nam treba 5 min da se smirimo. Jucer sam izasla i bez da sam se umila. Nemoguc... Katiesu, drzi se. Javljaj kako prolazi sve. 

30. Prosinac 2019. 21:27

Jel ima još tko situaciju da beba još uvijek plače bez suza? Ja kod svoje još nisam vidjela suze. Spomenula sam to pedijatrici, ona kaže da ju prvi put to netko pita.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.