Evo i nas nakon duže stanke, konačno malo uhvatila vremena.
Mi smo blagdane super proveli, ali jučer joj je nos procurio baš jako Tako da smo bolesni opet. Bilo smo mirni čak 3 tjedna 😄 i ona se neka umirila, samo se mazi i nešto priča i cendra. Trebali smo krenuti s kasicama ovaj vikend ali mislim da ju sad radije neću Dok ju nos pati. A baš sam se veselila 👏
Zubica nema, ali sline na izvoz i ruke su u ustima non stop.
Hopsalicu nisam planirala, iako nam je sogorica rekla posuditi pa cemo probati vjerojarno nekad kasnije.
Kozica još nema iako je moguće jer smo bili s ekipom koja se trenutno šareni.. i tako..
Ona se opustila i išli smo u međuvremenu i na uzv glave zbog stisnutih šakica ali je to sve ok.. vjerojatno ćemo morati na vjezbice..
Pozz svima i sretni blagdani sa zakašnjenjem 💛
Jucer sam samo preletila postove pa nisam vise sigurna sto je sve bilo. Jeii za zubice, a za bolesti se nadam da ce brzo proc.
Nasa cura se po novome dere ko da ju koljemo kad se po mraku nekud vozimo i vise ne znam sto da izmislim. Po danu je dobra bila, cak je i zaspala, a po mraku takva deracina da bi najrade stao i uzeo ju iz sjedalice. Prosli put se krenula smijati cim smo usli u stan (zaspala je nakon nekog vremena), a jucer se jos malo zalila dok smo stigli doma. Pokusavam ju nekako zabaviti, usuti par sekundi i proucava sto radim/dajem/pjevam/stogod i opet krene deracina.
Bili smo jucer na rockasu i bas se lijepo proveli, al sam uocila gresku koju radim, a to je cinjenica da smo se navikle dojiti na jastucima i sad nam bez nikako ne ide i bas se borimo, a uskoro idemo u inozemstvo i bas me zanima kako ce to zavrsiti.
Gs i sg se i dalje izmjenjuju ovih dana, s time da je sg malo aktivniji trenutno, a ja sam totalno umorna od ovih blagdana pa me jos vise zivcira.
nama se kozice šire, sad ih ima dvije u glavi, pod pelenom hrpa i par po trbuhu. nervozan za popizdit,buđenja 100000000, naravno kombinacija vodenih koza i zubiju 😩. ja sam prehlađena, čini mi se i curka a mali ufff samo mu to još treba 🙈
Katiesu, izdrzi!
Ja sam se oporavila od jucerasnje deracine. Danas bili kratko u trgovini po danu i opet nije pisnula. Izgleda da joj smeta mrak, a pojma nemam kako da rijesim taj problem.
Katiesu drzi se. Proci ce i ovo!💪
Ciniminis, nemam pametne ideje, mozda neku mini led lampicu pa joj stavit s gornje strane kolica ili dok ste negdje po mraku ju okrenut prema sebi u voznji tako da zna da si tu?
Nemoguc je jucer i danas. Samo placr i dere se. Nista ne pase. Ne smijem otic piskit, deracina da nam treba 5 min da se smirimo. Jucer sam izasla i bez da sam se umila. Nemoguc... Katiesu, drzi se. Javljaj kako prolazi sve.
Jel ima još tko situaciju da beba još uvijek plače bez suza? Ja kod svoje još nisam vidjela suze. Spomenula sam to pedijatrici, ona kaže da ju prvi put to netko pita.
nemoguc po noci. mislim da je kombinacijq zubi, kozica i balavog nosa. uzas sto nas jos nece snaci!po danu je izdrzljivo cak je spavao 3x 30 min,ali dabe to meni kad sam ja umorna i zelim odspavati preko noci. kozica najvise pod pelenom i u kosi. ovo pod pelenom je strasno za vidjeti. cesto ga mjenjam a valjda zbog zubi cesce kaka pa je to kaos
Mame, sretna vam Nova godina. Nadam se da su vam bebe spavale nocas. Nas ko top, a pucalo se kao da nema sutra. Zao mi je bilo svih zivotinja i bebica.
Neka nam je svima sretna ova u kojoj ce propuzat, , dobit zube, pocet sjedit i sami jest, prohodat, rec prvu rijec itd... I slijedece godine ce kitit bor s nama 🎊🎉🎇🎂🍬🐣😘🥰
Kako ste i sto ima?
Sortiraj odgovore
Najstariji