Jutro svima. Moj domet je oprana kupaona i spavaca soba. Ali to bas detaljno. Ostalo nikako. Mozda danas stignemo jer gs dolazi ranije kuci. Ispekla gibanicu i keksice na stroj, marinirala teletinu i skuhala i ogulila i nasjeckala hobotnicu. I strgana sam 🤣 Kolace mi je mama dosla pomoc jer inace nema sanse. Mooozda danas uspijem medenjake ispec, stignem jos jednu tortu kojoj treba 25min za pripremu pa cu jos i to. Onda odoh s malim van, a gs neka ulicka boravak i hodnik. Prozore nisam oprala od ljeta 🤦 Nekak mi se ne da kad je stalno kisa. Poklone zapakirala jos prosli tj. uglavnom.
Mali stalno njorga pa iz toga krene plac. Tako je vec danima. Nosim ga vise nego ikad. Non stop. Stalno ga ti zubici smetaju. Dize se u 6 sati. Ko zombiji smo...
Jutro svima. Moj domet je oprana kupaona i spavaca soba. Ali to bas detaljno. Ostalo nikako. Mozda danas stignemo jer gs dolazi ranije kuci. Ispekla gibanicu i keksice na stroj, marinirala teletinu i skuhala i ogulila i nasjeckala hobotnicu. I strgana sam 🤣 Kolace mi je mama dosla pomoc jer inace nema sanse. Mooozda danas uspijem medenjake ispec, stignem jos jednu tortu kojoj treba 25min za pripremu pa cu jos i to. Onda odoh s malim van, a gs neka ulicka boravak i hodnik. Prozore nisam oprala od ljeta 🤦 Nekak mi se ne da kad je stalno kisa. Poklone zapakirala jos prosli tj. uglavnom.
Mali stalno njorga pa iz toga krene plac. Tako je vec danima. Nosim ga vise nego ikad. Non stop. Stalno ga ti zubici smetaju. Dize se u 6 sati. Ko zombiji smo…
Mi smo isto zadnjih 10ak dana od 6 na nogama. A kad jutros u 5 on priča kao da je podne 😣 nisam sigurna kako, ali nakon 45 min je zaspao do 7 🥳 svaka vam čast za kolače... Ja ne znam kako vi to sve stižete.. Moj domet su salata od tune, francuska i muffini kojima treba 15 min pripreme
Jutro curke,nisam.se javljala ovih dana jer smo u totalnoj guzvi. Stalno nam netko dolazi ili mi idemo negdje. Gs odlazi na put prekosutra pa ga pakiram i pripremam,a mi se selimo svekrvi danas pa pakiram i nas. To je cudo koliko ti stvari treba😂😂 Mi smo narucili kolace i evo jucer ispekli pecenku pa smo to sve odnjeli svekrvi,a ona je jos dosta toga pripremila tako da se ne moram previse sekirati oko nicega. Poklone je cvjecarka umotala😂😂 Bozicno fotkanje smo obavili u subotu pa imamo super uspomene. Malac je nocas slabo spavao pa sam uhvatila vremena da vidim sto ima ovdje. Dosad je imao super ritam,budio se oko pola 8, spava od 9 do 10 pa od 12 do 13 pa od 15 do 17. Na nocno spavanje je odlazio u 20 sati. Valjda je i on uzbuden pa je nocas strajkao😂 Sad popijem kavicu i ode popeglati njegovu robicu pa to konacno popakirati. Veselim se vecerasnjem okupljanju cijele obitelji. Zelim svima dan sa sto manje stresa😁😁
Daaa, svima želim dan bez stresa, puno smijeha, druženja i veselja 😊
I mi vam zelimo miran dan i da stignete jos sve obaviti sto trebate. A kako sam sve stigla ni sama ne znam. Muz je nakon posla malu pripazio a ja sam pekla keksice, a sve ostalo dok je ona spavala po danu. Al sam se bome ubila od posla i umorna sam jos uvijek ko pas. Danas sam dva put za sat vremena premasila budilicu kolko sam umorna. Nadam se da cu nadoknadit ovih dana san.
Bok cure, jako ste vrijedne, opet ću reći 😄 ja napravila cheesecake danas, sutra ga jedemo i to je to od ikakvog posla za blagdane, baš odmaram kod svekrića 😌 oni kuhaju, spremaju, nama se samo bebom baviti, s tim da i gs skuha tu i tamo, samo ja ništa 🙈 zato taj čiz danas, barem nešto 😅 mi danas kitili bor i oni odmah otvaraju poklone čim se bor okiti tako da smo se već izdarivali 😁
Složili smo im slikice u ukrase za bor, oduševljeni su bili, baš fora izgleda to 🙂 mala je dobila štramplice, minnie kompletić, igračku majmuna nekog šarenog, grizalo za zubice i mi joj uzeli pidžamicu i isto jedan za zube. I mislim da je to to, nije bilo previše toga 👌
Što se tiče ritma, ona je prošli tjedan ulovila neki ritam da zaspe oko 10 i budi se ujutro oko 7,8. I kao super da se ne moramo dizati u 6 i onda zadnja dva tri dana se opet vratila na to da jedva do 8 navečer izdrži i onda buđenje u 6 ujutro. Taman pomislim, ok, vratili smo se na taj stari ritam i idem je leći oko 8 i ona pojede i smije mi se. Na kraju je u 10 zaspala, previše uzbuđenja, božićna noć i to 😅 sad se samo nadam da ćemo dočekati 8 ujutro.
Super nam je sad kad je lijepo vrijeme pa smo puno vani, ona je baš puno bolje volje kad se našetamo 🙂
Cure, želim vam sretan božić,da uživate s najdražima i da se fino najedete i odmorite 😘🎄🎀🎁🎆
Dobar dan cure. Želim vam svima sretan i blagoslovljen Božić od nas troje🥰
Nije me danima bilo, pozitivan kaos oko nas pa nisam stigla ni citat, tako da i nase dogodovstine natipkam tokom dana kad stignem. Nadam se da sel ijepo provodite uz svoje najblize i uzivate sa djecicom❤
Sretan vam i blagoslovljen Božić! 💙 mi cemo ovaj nas prvi definitivno zapamtit. Malisa i ja na pedijatriji.. povracanje od 4 ujutro, koma.. nalazi su okej, infuzija lagano tece, pratimo stanje i molimo Boga da sve bude dobro i da idemo kuci..
Nadam se da uzivate u druskanju sa svojim najmilijima 😊😊
Sretan Božić mame, vama i vašim bližnjima 🎄😍 uživajte ove dane 😊
Pelinka, nadam se da zbilja nije ništa strašnog i da ste već doma 💪
Sortiraj odgovore
Najstariji