Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tiha
    24. Prosinac 2019. 08:39

Andreandrea

Jutro curke,nisam.se javljala ovih dana jer smo u totalnoj guzvi. Stalno nam netko dolazi ili mi idemo negdje. Gs odlazi na put prekosutra pa ga pakiram i pripremam,a mi se selimo svekrvi danas pa pakiram i nas. To je cudo koliko ti stvari treba😂😂 Mi smo narucili kolace i evo jucer ispekli pecenku pa smo to sve odnjeli svekrvi,a ona je jos dosta toga pripremila tako da se ne moram previse sekirati oko nicega. Poklone je cvjecarka umotala😂😂 Bozicno fotkanje smo obavili u subotu pa imamo super uspomene. Malac je nocas slabo spavao pa sam uhvatila vremena da vidim sto ima ovdje. Dosad je imao super ritam,budio se oko pola 8, spava od 9 do 10 pa od 12 do 13 pa od 15 do 17. Na nocno spavanje je odlazio u 20 sati. Valjda je i on uzbuden pa je nocas strajkao😂 Sad popijem kavicu i ode popeglati njegovu robicu pa to konacno popakirati. Veselim se vecerasnjem okupljanju cijele obitelji. Zelim svima dan sa sto manje stresa😁😁

Daaa, svima želim dan bez stresa, puno smijeha, druženja i veselja 😊

CiniMINIS
    24. Prosinac 2019. 09:00

I mi vam zelimo miran dan i da stignete jos sve obaviti sto trebate. A kako sam sve stigla ni sama ne znam. Muz je nakon posla malu pripazio a ja sam pekla keksice, a sve ostalo dok je ona spavala po danu. Al sam se bome ubila od posla i umorna sam jos uvijek ko pas. Danas sam dva put za sat vremena premasila budilicu kolko sam umorna. Nadam se da cu nadoknadit ovih dana san. 

• marlona
    24. Prosinac 2019. 22:37

Bok cure, jako ste vrijedne, opet ću reći 😄 ja napravila cheesecake danas, sutra ga jedemo i to je to od ikakvog posla za blagdane, baš odmaram kod svekrića 😌 oni kuhaju, spremaju, nama se samo bebom baviti, s tim da i gs skuha tu i tamo, samo ja ništa 🙈 zato taj čiz danas, barem nešto 😅 mi danas kitili bor i oni odmah otvaraju poklone čim se bor okiti tako da smo se već izdarivali 😁
    Složili smo im slikice u ukrase za bor, oduševljeni su bili, baš fora izgleda to 🙂 mala je dobila štramplice, minnie kompletić, igračku majmuna nekog šarenog, grizalo za zubice i mi joj uzeli pidžamicu i isto jedan za zube. I mislim da je to to, nije bilo previše toga 👌
    Što se tiče ritma, ona je prošli tjedan ulovila neki ritam da zaspe oko 10 i budi se ujutro oko 7,8. I kao super da se ne moramo dizati u 6 i onda zadnja dva tri dana se opet vratila na to da jedva do 8 navečer izdrži i onda buđenje u 6 ujutro. Taman pomislim, ok, vratili smo se na taj stari ritam i idem je leći oko 8 i ona pojede i smije mi se. Na kraju je u 10 zaspala, previše uzbuđenja, božićna noć i to 😅 sad se samo nadam da ćemo dočekati 8 ujutro.
    Super nam je sad kad je lijepo vrijeme pa smo puno vani, ona je baš puno bolje volje kad se našetamo 🙂
    Cure, želim vam sretan božić,da uživate s najdražima i da se fino najedete i odmorite 😘🎄🎀🎁🎆

• Mino19
    25. Prosinac 2019. 13:46

Dobar dan cure. Želim vam svima sretan i blagoslovljen Božić od nas troje🥰
    Nije me danima bilo, pozitivan kaos oko nas pa nisam stigla ni citat, tako da i nase dogodovstine natipkam tokom dana kad stignem. Nadam se da sel ijepo provodite uz svoje najblize i uzivate sa djecicom❤

• Ivonne
    25. Prosinac 2019. 14:14

Sretan Božić mamama i bebama i svim našim GS/SG🎉🎉🎉🎉

krino
    25. Prosinac 2019. 15:22

Svima sretan Bozic zelim i neka bude sto vise GS, a sto manje SG 🌲

pelinka
    25. Prosinac 2019. 15:27

Sretan vam i blagoslovljen Božić! 💙 mi cemo ovaj nas prvi definitivno zapamtit. Malisa i ja na pedijatriji.. povracanje od 4 ujutro, koma.. nalazi su okej, infuzija lagano tece, pratimo stanje i molimo Boga da sve bude dobro i da idemo kuci.. 
    Nadam se da uzivate u druskanju sa svojim najmilijima 😊😊

• Nikki
    25. Prosinac 2019. 17:08

Sretan Božić mame, vama i vašim bližnjima 🎄😍 uživajte ove dane 😊
    Pelinka, nadam se da zbilja nije ništa strašnog i da ste već doma 💪

Tiha
    25. Prosinac 2019. 17:57

Sretan Božić mamice i bebice 😊
    Pelinka, nadam se da je sve ok, da ste dobro i domeka. 

pelinka
    25. Prosinac 2019. 18:01

Ma ovdje smo do sutra sigurno. Nadam se da necemo morati duze..
    Hvala vam ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.