Bok cure, jako ste vrijedne, opet ću reći 😄 ja napravila cheesecake danas, sutra ga jedemo i to je to od ikakvog posla za blagdane, baš odmaram kod svekrića 😌 oni kuhaju, spremaju, nama se samo bebom baviti, s tim da i gs skuha tu i tamo, samo ja ništa 🙈 zato taj čiz danas, barem nešto 😅 mi danas kitili bor i oni odmah otvaraju poklone čim se bor okiti tako da smo se već izdarivali 😁
Složili smo im slikice u ukrase za bor, oduševljeni su bili, baš fora izgleda to 🙂 mala je dobila štramplice, minnie kompletić, igračku majmuna nekog šarenog, grizalo za zubice i mi joj uzeli pidžamicu i isto jedan za zube. I mislim da je to to, nije bilo previše toga 👌
Što se tiče ritma, ona je prošli tjedan ulovila neki ritam da zaspe oko 10 i budi se ujutro oko 7,8. I kao super da se ne moramo dizati u 6 i onda zadnja dva tri dana se opet vratila na to da jedva do 8 navečer izdrži i onda buđenje u 6 ujutro. Taman pomislim, ok, vratili smo se na taj stari ritam i idem je leći oko 8 i ona pojede i smije mi se. Na kraju je u 10 zaspala, previše uzbuđenja, božićna noć i to 😅 sad se samo nadam da ćemo dočekati 8 ujutro.
Super nam je sad kad je lijepo vrijeme pa smo puno vani, ona je baš puno bolje volje kad se našetamo 🙂
Cure, želim vam sretan božić,da uživate s najdražima i da se fino najedete i odmorite 😘🎄🎀🎁🎆

Dobar dan cure. Želim vam svima sretan i blagoslovljen Božić od nas troje🥰
Nije me danima bilo, pozitivan kaos oko nas pa nisam stigla ni citat, tako da i nase dogodovstine natipkam tokom dana kad stignem. Nadam se da sel ijepo provodite uz svoje najblize i uzivate sa djecicom❤

Sretan vam i blagoslovljen Božić! 💙 mi cemo ovaj nas prvi definitivno zapamtit. Malisa i ja na pedijatriji.. povracanje od 4 ujutro, koma.. nalazi su okej, infuzija lagano tece, pratimo stanje i molimo Boga da sve bude dobro i da idemo kuci..
Nadam se da uzivate u druskanju sa svojim najmilijima 😊😊

Sretan Božić mame, vama i vašim bližnjima 🎄😍 uživajte ove dane 😊
Pelinka, nadam se da zbilja nije ništa strašnog i da ste već doma 💪

Sretan Božić mamice i bebice 😊
Pelinka, nadam se da je sve ok, da ste dobro i domeka.

Ma ovdje smo do sutra sigurno. Nadam se da necemo morati duze..
Hvala vam ❤

Sretan Božić ženske! pelinka želim sto brzi oporAvak i povratak kući. 😘😘

Pelinka zao mi je sto ste tako proveli dan, nadam se da ste sutra doma, skroz zdravi

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji