Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    26. Prosinac 2019. 18:24

Draga Pelinka, nisi sama. Sve nas je pokosilo nesto.ovih blagdana. Ja nocas imala.groznicu, temperaturu pa migrenu. Povracala. Jutros groznoca, temperatura, kosti bole. Mali nije spavao.nocas. kenjkao je i plakao. Gs se zacepilo uho i boli. Sinoc smo svi koma, danas isto ubitacno. Malo sam nadosla, jedva cekam da legnemo. Valjda sam odtemperaturirala sto sam imala... U svakom slucaju, drzite se s virozama i ozdravite svi brzo. Nesto je u zraku ocito... 

katiesu
    26. Prosinac 2019. 21:05

ufff vidim ovdje bas gadno, mene isto nešto skupilo ali nije vrijedni spomena kad vidim vas cure. uglavnom držite se! moj mališa bas ne voli gužvu i od kad smo u slavoniji jako loše spava al mogu će i zbog zubi, jako se sad sve bijeli. danas ja i gs pričali da je eva bila ovakva mi nebi imali drugo dijete. on nit spava preko noći a preko dana pogotovo. mene kičma boli od nosanja i sisanja i svega. grrru pocetku je bio dobri dijete. kako dalje ide sve gori i gori je 🙈😩 
    u biti jedva cekam da se maknem iz gužve i da imamo neki mir

CiniMINIS
    27. Prosinac 2019. 02:17

Joj cure, ovo fakat zvuci koma 🙈 zelim vam da svi sto prije ozdravite. Sad se bojim da mi nista ne pokupimo, mi bi odma 2. trebali na put u obecanu zemlju, pa se nadam da cemo izdrzati bez nekih bolestina i sl. Kod nas je sogor bio neki prehladeni/bolesni pa reko nek se drzi dalje od nas, jer nam nakon rote ne treba nova bolest. Grozim se od same pomisli da mi je ozbiljno bolesna, da povraca i sl. a da joj ne mogu pomoci 😥

pelinka
    27. Prosinac 2019. 09:59

Nesta gadno vlada.. kod nas prvo svekra uhvatilo, pa nas troje, ostala jos jedino svekrva. Ali bome sinoc i nju oplelo, koma. Gs i ja danas bolje, malisa dobro. Zaspao sinoc oko 21h, prvi put se probudio u 4:20!!! Ja se u medjuvremenu dvaput probudila, pa gledam, slusam, on spava ko top. Bas me bilo strah noci, al hvala Bogu, uspjeli se svi naspavati. 
    Nadam se da cete svi brzo naici, a vi koji niste nista pokupili da i necete! ❤ 

Andreandrea
    27. Prosinac 2019. 19:13

Vecer curke, sretan Bozic i od nas. Kod nas guzva,gs na putu,a mi kod svekrve pa stalno puna kuca. Zao mi je zbog viroza,nadam se da ce sve brzo proci i jos brze se zaboraviti 🙏🏻

katiesu
    28. Prosinac 2019. 10:45

dobar dan! prijavljujemo dva zuba dolje. napokon! sad će valjda biti malo mira. kako ste vi? vidim slabo smo aktivne za blagdane 😁

krino
    28. Prosinac 2019. 11:37

katiesu

dobar dan! prijavljujemo dva zuba dolje. napokon! sad će valjda biti malo mira. kako ste vi? vidim slabo smo aktivne za blagdane 😁

Aleluja! 🤣🤣🤣 Konacno hehehee
    Mi smo svi nadosli. Ja jos ne izlazim iz kuce. Mali je sa starim u setnji. Nocas meni prva noc u zadnje 3 bez temperature. Nama zuba nista. A tako je lud da si glavu zabije u moje rame i kao morski pas trga. I tako vec danima. Cure mu potoci sline iz usta i to rijetka slina. Nije vise onako kao bernardinac. Svi prsti pa i saka su u ustima. Budi se po noci i cendra i place. Kao, cekamo te zube vec mjesec dana, a imam osjecaj da ce tek za mjesec dana... I tako.
    Poceo se vrtit s trbuha na ledja. Obratno jos ne. I ovo je najcesce na istu stranu, jos drugu ne ferma ni pol posto. Tolika je ljenguza da mu se ne da ni stopalo drzat nego se drzi za hlace od pidjame 🤦🏻‍♀️ A sinoc sam vidila da je nogu stavio u usta pa znam da moze. Ali nece. Eto. 
    Koliko obroka dohrane vi imate sa svojim klincima? Ja imam jedan, ali mi se cini da bi on mogao jos koji izmedju svoje 4 boce...  Moram mu malo obogatit repertoar pa idem guglat sto sad sa 6mj smiju

katiesu
    28. Prosinac 2019. 14:55

prijavljujem i kozice u predjelu pelena. najvjerovatnije je to, inkubacija do 3 tjedna taman mi se poklapa sve. sad tek ina nekih 5 al vidim jednu bas da ima vode u sebi, čini mi se i druga al toliko je nemiran da to malo čudo ne možeš ni presvući a kamoli pregledati. ponekad dok uzmem kremu on gol otpuze i pobjegne mi. danas je već dvije kuglice s bora skinuo. povukao za lampice i skoro potego i bor na sebe. uzas koliko je brz i napredan. 

katiesu
    28. Prosinac 2019. 14:57

uglavnom na mene aktivan dečko. ja sam mami sa 7mj pobjegla na dvorište u vreći za spavanje. ravno u blato, jako sam bila zločesto dijete ili kako u današnje vrijeme kažu hiperaktivno 🤣🤣🤣

katiesu
    28. Prosinac 2019. 15:02

ja sam uvela i sir svježi i to obožava s bananom. sjećam se da je to i eva obožavala. mi imamo 2 obroka. 
    oko 10,11 ujutro ili dopodne neko povrćea popodne voće sa žitaricama ili samo. ti i tamo dam voće sa grizolinom ili rizolinom i tako, nemam ni ja ideja. a on poždere sve sto mu dam skoro i tanjur i žlicu 🤣🤣🙈
    da uvela sam piletinu, puretinu i zecetinu (moji imaju domaće) i jučer prvi put papao šarana mljac skupa s mamom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.