jučer me zvala teta iz vrtića, kaže troje djece iz evine grupe imaju kozice. već sam jučer navečer vidjela dvije točkice al sam mislila da sam umislila, danas naravno ima još točkica😩 bas me snašlo, sad cekam dal će i mali dobiti ufff
Ajme kozice, groznim se, stariji nije pokupio kad su bile u vrtiću, bio je doma tri tjedna kad su javili da su počele, a što je najgore gs nije imao, tako da mene baš frka toga. Nadam se da neće na bebicu, jer ni ovako ti neće biti lako 😥 drži se!
Katiesu drži se! A ako već mora, nadam se da će proć u najblažem mogućem obliku!
Katiesu, bit će to dobro. Želim što manje cviljenja🤣
Znate da se možete testirati jeste li prebolili kozice i cijepiti se protiv njih. Nikki možda da ti to muž napravi. Moj Ujo nije imao, pa pokupio od sina kad je on to donio iz vrtića. Uglavnom jedva preživio, 3 tjedna bio bolnici. Što si stariji veća je mogućnost komplikacija od kozica.
I dobro vam jutro😊
kako ste danas mame? mali je tako nervozan da je to ubitačno, ruke me bole, neće ništa, nit spavati nit ae igrati nit puzati. samo me grize, mislim da opako zubi probijaju ili ga kozice napadaju 🤣🤣 iako ne vidim još po njemu. da, mi smo svi imali kozice tako da nema brige a za vas starije koji niste imali bilo bi dobro cijepljenje. samosto nikad ne znas s tim kozicama, zarazan si dok još be izbiju 😩
Jutro mamice. Andrea, super za cijepljenje 😊 nadam se da ce i moja tako dobro podnijeti kad budemo isli sljedeci mjesec.
Krino, uzivaj 😂 super sto se bebac opet umirio, ja bi rekla ako je on zadovoljan i miran, nema temp nit nista da je sve super.
Katiesu, i ja sam cula od prijateljica da se opet sire kozice. Mi smo ovih dana bas bili malo vise medu ljudima, pa se nadam da nije nesto pokupila.
Jucer smo bili u areni, pa se neka curica zaletila pomaziti ju kad ju je vidla. Starci su odma skocili da ne smije dirati bebu 😂 opca panika zavladala.
Mala je inace bila odlicna sve dok nije doslo vrijeme za jelo 🙈 kako joj je sve bilo novo nije bas odspavala i bila je umorna, a kad je umorna onda ju hranjenje ubija jer je istovremeno gladna i umorna, a kad jede ju jos vise umara. Uglavnom derala se ko manijak. Na kraju smo odustali, gs ju zanunao pa je jela u autu prije nego smo krenuli kuci. Mama se odvazila i osla na sisanje 😁 cvaknula dobrih 20cm kose i sad imam bob do malo iznad ramena. I kupila sam malo dulju kosulju i remencic u reservedu i narucila u orsayu crne hlace za krstenje, bit ce valda ok. Kad obucem se totalno vidi trbuh, al necemo se zavaravati da sam ful mrsava i da nisam rodila prije 4 mjeseca 🙄.
Danas je opet super dan, lijepo smo spavali, mala lijepo papala i sad opet spava a ja se izlezavam jos i cekam postara sa bozicnim poklonima. Kako vi danas?
Evo nas s onog zaboravljenog cijepljenja. Za sad spava, preventivno je dobio čepić pa ćemo vidjeti kroz dan. Ona moja kombinacija s izbacivanjem flašice i nije najpametnija, ali pedijatrica još ne diže frku. Rekla je da i tako on nikad neće imat puno kila, samo će u visinu rast (srećom, to je na tatu 😂) U mjesec i pol je dobio 530grama pa je na granici. Čekamo još 2 tjedna pa možemo na pravu klopicu 😁
Evo nas s onog zaboravljenog cijepljenja. Za sad spava, preventivno je dobio čepić pa ćemo vidjeti kroz dan. Ona moja kombinacija s izbacivanjem flašice i nije najpametnija, ali pedijatrica još ne diže frku. Rekla je da i tako on nikad neće imat puno kila, samo će u visinu rast (srećom, to je na tatu 😂) U mjesec i pol je dobio 530grama pa je na granici. Čekamo još 2 tjedna pa možemo na pravu klopicu 😁
Bas sam si mislila pitati te dal znas sto nasa pedica preporucuje kad krenuti s dohranom. Drzim fige da ni vi nemate reakciju na cijepljenje 😊
Bas sam si mislila pitati te dal znas sto nasa pedica preporucuje kad krenuti s dohranom. Drzim fige da ni vi nemate reakciju na cijepljenje 😊
Hvala 😊 nana je rekla da on već može krenuti i da joj se čini spreman, ali da slobodno pričekamo jer nam se nikud ne žuri. Mislim da ćemo početi onaj tjedan kad je Božić, ako gs uspije ostat doma.
Hvala 😊 nana je rekla da on već može krenuti i da joj se čini spreman, ali da slobodno pričekamo jer nam se nikud ne žuri. Mislim da ćemo početi onaj tjedan kad je Božić, ako gs uspije ostat doma.
Javi kako je proslo i za cijepljenje i za dohranu ☺️. Mi sljedeci tjedan opet idemo na kontrolu, za sad me jos ne pere panika zbog tezine 🙄😂
Javi kako je proslo i za cijepljenje i za dohranu ☺️. Mi sljedeci tjedan opet idemo na kontrolu, za sad me jos ne pere panika zbog tezine 🙄😂
Ma neka te ne pere. Ako malena napreduje i vesela je onda nema straha. Pogotovo jer ste na zadnjoj kontroli bile super 😊 Ja sam problijedila u sekundi kad je sestra rekla da je dobio 13 grama dnevno.. Mislila sam da ću dobit po nosu i odmah ukidam dojenje (mjesec prije toga je dobio 18 grama pa je savjetovala 3 flašice dnevno)... Al onda naša divna pedijatrica sve to tako mirno objasni, sve smo se dogovorile. Nastavljamo istim tempom i sve super. Krajem mjeseca uvodimo kašice pa kontrola krajem siječnja.
Pitanje za sve, jel još uvijek dajete espumisan?
Sortiraj odgovore
Najstariji