oooo prvi zub, super!! ja sam mislila da ću vam se ja javiti za prvi zub heheh jer već dugo se bijeli al nikako da probije 😬
joj moj mali ima sad neke fore, priča i i klikce s jezikom, to su komedije šta on izvodi. a sto se hrane tiče ja isto dam da pojede koliko hoće sad jer već dosta toga jede i uglavnom vrtimo isto, naravno da sam bez ideja 🥴
ja imam od male hranilicu i bas je super, neka peg perego zero nešto bla bla uglavnom ona se može koristiti i da dijete lezi znaci od 0 mjeseci tako da smo mi super iskoristili tu hranilicu i u super. je stanju, kao nova 😁
E, to kliktanje s jezikom i moja radi 😂 totalno je pocela oponasati sto mi radimo. Baka joj radila te neke zvukove pa kako ide konjic i onaj zvuk kad stavis jezik na desni i ona isprobavala i kad joj je uspjelo vise nije prestajala 😂. Sad kad god joj saljem puse ili govorim kako ide konjic ona uvijek isti taj zvuk pravi jer valda jos ne kuzi razliku. A opcenito oponasa sto radimo. Prvo sam mislila da je slucajno a evo danas npr se muz namjerno isteze (u jutro nakon spavanja) i radi zvukove uz to i ona svaki put iza njega ponovi i zvuk i pokrete 😂 bas je urnebesna i slatka
Jutro mamice, cijepljenje proslo bolje nego prvo. Prvo je jamicama sarmirao sestru i doktoricu pa im je pokazao kako se okrece na trbuh😂 plakao je minutu pa se smirio dok nismo sjeli u auto. Par puta do kuce je prostenjao tek da se pozali. Pred sam dolazak doma je zaspao, takvog spavajuceg sam ga skinula i stavila u krevet i odspavao je sat i pol. Gs mu jebkupio neku patku zvecku i loptu koja svijetli i svira tako da je to dobio za utjehu. Dala sam mu zlicicu sirupa preventivno,ali nikakve reakcije nije bilo. Cesce se budio nocas i evo ga sad klikce u kolijevci😁
Kao sto rece Tiha,bas mi je super citati kako se bebe mijenjaju i svaki dan napreduju😍
Ma super, prvo cijepljenje je jos najgore...
Mamice, da li koristiti koja pampers premium care pelene gaćice? Su vam ok? Ja sam danas greskom kupila dva paketa, jos mi bilo sumnjivo pakovanje i cijena al ajde. Skuzila sam kad sam dosla doma 🙄🙈
Ma super, prvo cijepljenje je jos najgore…
Mamice, da li koristiti koja pampers premium care pelene gaćice? Su vam ok? Ja sam danas greskom kupila dva paketa, jos mi bilo sumnjivo pakovanje i cijena al ajde. Skuzila sam kad sam dosla doma 🙄🙈
Neno, ja koristim i meni su super. Ako nisi zadovoljna ili ako nisi otvorila paket, u DM-u mozes mijenjati pelene. Ja to redovito radim. Cak i bez racuna.
Danas nema nikoga...
Moj mali je toliko cudan. Prespava cijelu noc bez klope, igra sr u gymu bez da njorga i cendrs, sav je neki tisi... Opet se ne zeli okrenuti. Spava po danu, cucla palac... Ja ne znam koje je to dijete. I sad ne kuzim je li to tolika promjena ili nesto nije u redu... Jel imala ikoja takvo iskustvo? I dalje je on veseli, smije se i prica, ali cudan je. Spava, u kindacu isto... Mirno se igra... Sad sam jos i zabrinuta jer nema drila. Samo se po noci nekad probudi uz dreku, ali brzo.zaspi kad ga ususkam 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Eto. Nikako nije dobro.
Spava po 10-11h, onda 3h budan pa u kolicima spava 2h. Danas sam i advent ma.gornjem.gradu s njim prosla, bila.na placu i sve to pjeske od i do doma...
Ma bas cu ih isprobati! To ce biti tati super za navuc samo, kad mi lijepi ove standardne, uvijek mu nesto procuri jer ne stegne dobro 🙄🙈...
Ti si se draga bogme namučila s Kostom, daj, uzivaj dok je mir. 😂😂😂 i to ti je faza, dakle proći će 😁
E sretno s tim navlacenjem. Moj izvadi jednu nogu dok navucem kroz drugu... I ovak ga je tesko premotat, a obuc te gace je pravi sou... To nam traje po par minuta. Posebno napeto je kad ima nakremano dupence pa pocne onako iz kukova se dizat i pljusne na dupe. Tako da sve razmulja, a onda jos treba obuc te gace... Svasta
jučer me zvala teta iz vrtića, kaže troje djece iz evine grupe imaju kozice. već sam jučer navečer vidjela dvije točkice al sam mislila da sam umislila, danas naravno ima još točkica😩 bas me snašlo, sad cekam dal će i mali dobiti ufff
jučer me zvala teta iz vrtića, kaže troje djece iz evine grupe imaju kozice. već sam jučer navečer vidjela dvije točkice al sam mislila da sam umislila, danas naravno ima još točkica😩 bas me snašlo, sad cekam dal će i mali dobiti ufff
Auuuuuuu jebada....
Izdrzi to i javi kako ste svi. Nadam se da ce sto prije proci i zaobic bebu 😫😫🤯
O hvala Krino 😁...
Ojoj, koze, fuj. Ja sam ih imala sa 19, losa sjecanja 😱. Djeca to lakse prebole, i ja drzim fige da ne prede na bebicu 😰. I sretno narednih dana 💪.
Sin ima dvanaest, jos ih nije imao. Garant ce pokupiti kad bude Luce donijela iz vrtica 🙈😂
Ma super, prvo cijepljenje je jos najgore…
Bok, meni gaćice super, kupila zabunom jedan paket, sad uzela na akciji još tri 🙈 još će bolje biti kad krenu stajati, kad je stariji krenuo na noge obične pelene su bile samo za svaki slučaj...
Sortiraj odgovore
Najstariji