🥰 Jeeeei za prvi zubic u grupi. Mojoj curi su vjecito ruke u ustima, al ne cini mi se da ce uskoro zubi, nit je naoteceno, nit se bijeli.
Mimo danas prvi put putovale tramvajem, bile u knjizari i malo na adventu. Htjela sam kao i svake godine kupiti necakinjama velike sarene candy canes, al ih nisam nasla oko jelacica nigdje. Jel mozda netko od vas vidio da ih ima negdje?
Zaboravih pohvaliti svoju curu. Bila je cijelo vrijeme mirna, razgledavala, na tren se u knjizari malo javila pa smo porazgovarale i nastavile na advent, nakon nekog vremena je zaspala i probudila se na putu kuci 😊
🥰 Jeeeei za prvi zubic u grupi. Mojoj curi su vjecito ruke u ustima, al ne cini mi se da ce uskoro zubi, nit je naoteceno, nit se bijeli.
Mimo danas prvi put putovale tramvajem, bile u knjizari i malo na adventu. Htjela sam kao i svake godine kupiti necakinjama velike sarene candy canes, al ih nisam nasla oko jelacica nigdje. Jel mozda netko od vas vidio da ih ima negdje?
To sam vidjela u konzumu radnička - stoje bijela ko kolica sa hrpom tih lizalica svih mogućih oblika i boja
Hej, hej! I mi se danas uspavljivali kao nikad do sad, malo cica, malo nošenja, pa opet malo leži, pa dođe braco, pa pjevaj, pa na kraju zaspi na cici! Ali moram se pohvaliti, izašao nam zubić 🥳 ali ono baš baš, jedinica dolje! Pa si onda mislim da ga sigurno boli i ove dane je možda bio njurgav malo više i zbog toga.
Mini, ja sam kupila twist&shake posudice i podlogu da se ne kliže, nisu jeftine bio je neki popust na svijet beba a prije toga sam ih gledala u bipi, zadovoljna sam. Vodu dajem dok jede i kad pojede, on kao veliki pije iz čaše, naravno ja mu držim čašu, jer iz boce neće 🤦♀️
Krino, reći ću samo konačno i neka potraje 🥳🥳
Andrea, super za ukrašavanje, ja sa starijim već danima planiram neke ukrase raditi, nikako da se toga uhvatimo, a bor kitimo na badnjak, do sad pravi, gs mi svaki put kad spomenem kaže da ove godine dolazi u obzir samo umjetni ☹ vidjet ćemo, možda bi mi i pametnije bilo poslušati ga…
Što se tiče keksića svake godine zakasnim sa početkom pečenja, ne znam uopće kako ću to izvesti ove godine ali planiram sljedeći tjedan početi 🤞
A sad spavanac, laku noć cure!
I ja san ih gledala oa nisam na kraju narucila 🙈narucila twistshake stalak za bočice koji mi je odličan isto kad je bilo 50 posto.. I u bipe uspjela na kraju samo twistshake pribor ulovit 🙈drugi put odma kupujem kad bude takav popust 💪 kako vi hranite bebice koje jos ne sjede… U kolicima ili ih drzite? Ja se isto mislim njemu pocet davat hranu jer stvarno pokazuje ogroman interes kad mi jedemo.. Pogotovo pršut 🤪mozda i zbog boje 🙈
Viper mi ima poluležeći položaj i u njemu. Kad se posjedne imam onu hranilicu koja se motira na stolicu. Nije glomazno i ne zauzima prostor.
Sjedi na meni. Danas je jela bundevu sa grisom. Grisa posvuda. Stavim joj oko vrata kuhinjsku krpu, preko toga kosuljicu nepromocivu. Hrane posvuda u uhu, ma nema gdje nema. 🐷 Svu robu ce zakenjat, pojma nemam s cim da to perem a da nije kemija nad kemijama. Kruska ostavlja grozomorne mrlje
Bravo za prvi zubić! I sretno vama koji krećete sa papicom 😋
Andreandrea, kako je prošlo cijepljenje?
Palac gore za pečeni batat! Smazao ga za čas, premalo sam napravila pa je počeo mene zvakati 🤣 evo ga sad cica 😉 prerano mu je za spavanje, vidjet ćemo što će još biti do kraja🤷♀️
To sam vidjela u konzumu radnička - stoje bijela ko kolica sa hrpom tih lizalica svih mogućih oblika i boja
Ne bi vjerovala, bila sam jucer i od silnog svega nisam vidla nista 🙈 inace idemo u onaj malo manji preko lidla koji ima i drugaciji raspored pa mi se pobrkao koncept u glavi i niceg se nisam mogla sjetiti sto nam treba 😂
oooo prvi zub, super!! ja sam mislila da ću vam se ja javiti za prvi zub heheh jer već dugo se bijeli al nikako da probije 😬
joj moj mali ima sad neke fore, priča i i klikce s jezikom, to su komedije šta on izvodi. a sto se hrane tiče ja isto dam da pojede koliko hoće sad jer već dosta toga jede i uglavnom vrtimo isto, naravno da sam bez ideja 🥴
ja imam od male hranilicu i bas je super, neka peg perego zero nešto bla bla uglavnom ona se može koristiti i da dijete lezi znaci od 0 mjeseci tako da smo mi super iskoristili tu hranilicu i u super. je stanju, kao nova 😁
Večer žene, evo i mene.
Mi nismo krenuli sa dohranom ali smo kupili hranilicu sa 3 položaja, pa ću u njoj.
Nama drugo cijepljenje prošlo bolje nego prvo. Nakon prvog dobila temp, poslije drugog ne. Ali sam joj preventivno dala čepić.
Kod nas ništa novog. Pripremamo se za Božić. Kuću smo dekorirali, poklone polako kupujemo. Baš sam danas kupila papir za zamatanje, ove godine sam odlučila sama zamatati 😊😊 čak sam kupila i pištolj na vruće ljepilo, sva sam se opremila 😆 baš me zanima šta će od toga ispasti, inače nisam baš talent 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji