Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    09. Prosinac 2019. 13:41

2 sata je odspavala u kinderbetu na trbuhu. #samosehvalim
    🤣🤣🤣🎉🎉🎉

• Ivonne
    09. Prosinac 2019. 13:43

Čekaj, skafander za u kolica ili auto?
    Za u kolica imam onaj skafander vreću, i velik joj je ali je tak svejedno kad se voza ko torba. 
    A u auto onog mucavo medo odijelo plus dekica. Bude topla jer je to jaje spužveno

CiniMINIS
    09. Prosinac 2019. 13:44

Mi imamo svega, i jakne, i skafandere i medo odjelca. Za sad mi je medo odjelce favorit. Jakna se non stop vuce gore a skafander mi se sklize kad ju nosim u svojoj jakni koja je isto onaj suskavi materijal, a i jedino u medo odjelcu moze u sjedalicu.
    Ja sam taman bila u lidlu, al nisam vidla na vrijeme da skicnem te skafandere, al vidla sam da ih je bilo.
    Moja cura je danas prvi put obukla traperice kao veliki covjek 😊 nismo imali u manjoj velicini, a nismo ni kupovali jer ionako ima visak odjece. A od sad pa do dvije godine je opskrpljena svim velicinama traperica u tolikim kolicinama da ne znam kad ce ih iznositi 😅

• Ivonne
    09. Prosinac 2019. 13:44

I da jučer smo imali prvi pad s kutne i to kod kumova a ja sam sjedila kraj nje🙄 
    Dobro je sve prošlo 

• Ivonne
    09. Prosinac 2019. 13:48

Cini pozdrav s brda, šta ima u maksiću - jel gužva?
    Danas idemo na predstavu u Kraš

CiniMINIS
    09. Prosinac 2019. 15:04

Ivonne

Pozdrav na brdo 🖐️nemam pojma sto ima 😅 nisam se pomakla s kvarta od kad je poceo advent. Marlona, ti bolje znas sto ima? Trebala bi sutra u centar otici kupiti jednu knjigu a uopce nemam volje ic u guzvu. U srijedu je isplaniran shopping odjece (zakljucila sam da nema sanse da kupujem online na slijepo, moram ic tamo i isprobat, tak da drzite fige da nadem nesto) i jos nekih pokloncica (vecinu smo nabavili online) , a u cetvrtak onda krecem s bozicnin keksicima 🥴 hajlajf. Istovremeno se veselim blagdanima i jedva cekam lijeni sijecanj 😁

krino
    09. Prosinac 2019. 15:16

Skoro sam napisala jutro... Da. Dobar dan. Spavali cijeku noc do 6:20. Pojeo, opet spavao do 8:15. U kolicima spavao 2h i 20min. Bila pjeske u centar, kupila kuglice za bor, kupila orasare za bor, osla u next da popipam sve sto sam upravo narucila online jer je jeftinije, a nema popusta. Uzela mu neki sareni skafander. Mozda i je za curice, ali je divan. 
    Pojeo kasicu puterice s cimetom umjesto boce. Neka.me.netko.opali toljagom da se probudim iz divnog sna...

Tiha
    09. Prosinac 2019. 15:35

krino

Skoro sam napisala jutro… Da. Dobar dan. Spavali cijeku noc do 6:20. Pojeo, opet spavao do 8:15. U kolicima spavao 2h i 20min. Bila pjeske u centar, kupila kuglice za bor, kupila orasare za bor, osla u next da popipam sve sto sam upravo narucila online jer je jeftinije, a nema popusta. Uzela mu neki sareni skafander. Mozda i je za curice, ali je divan.
    Pojeo kasicu puterice s cimetom umjesto boce. Neka.me.netko.opali toljagom da se probudim iz divnog sna…

Divota!! Moj po novome više ne želi vani spavat, samo gleda okolo... A više ne želi ni u nosiljci. Evo ga već drugi put danas spava u krevetu, a meni ništa jasno. 
    Mislim da ću ovaj tjedan/vikend na advent u maksimir pa javim dojmove.
    Ivonne, zaboravih napisat, samo se hvali 😊 i javi kakva je predstava u krašu, da znam za iduću godinu 😄

krino
    09. Prosinac 2019. 15:53

Ivonne

2 sata je odspavala u kinderbetu na trbuhu. #samosehvalim
    🤣🤣🤣🎉🎉🎉

Bravo malena! 👍🐣😊

• marlona
    09. Prosinac 2019. 16:14

CiniMINIS

Ivonne

Pozdrav na brdo 🖐️nemam pojma sto ima 😅 nisam se pomakla s kvarta od kad je poceo advent. Marlona, ti bolje znas sto ima? 

Ima par kućica, koturaljkanje(ne znam uopće jel to riječ, valjda je 😅) i bude predstava, vikendom u 11h, preko tjedna u 17, ja mislim. Ne znam što još ima, mi se ugl po parku šetali, ali nije gužva, nema redova pa meni super 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.