Krino to i moja radi kad se uspavljuje, to je i stariji radio pa sam mu uvalila dudu.
Imam novi moment grize mi bradavice🙄 moje ne ju nasmijava
Pa ja sam sretna da sam se dude rijesila 🤦🏻♀️ Stalno mu je ispadala pa je plakao. I tako usred noci sto puta. Iako nam je to sad i bez dude opet pocelo 😂😂
E da, poceo se sad popodne okretat. Ali ne slucajno nego namjerno. S trbuha na ledja. Drzi igracku i okret. Definitivno smo prezivjeli skok. I noge je poceo dozivljavat. Nocas se naspavao i dobili smo cijeli set novih pokreta. Nakon tjedna dizanja nebrojeno puta. I tako... Danas sam htjela kupit skafander za njega. Nigdje nisam nasla neki da nije neka crnina ili tamno plavo. Sve za decke bez veze. Za curice bih nasla 10 skafandera. Konacno jedan nadjem, onda je taj 350kn na snizenju i nema broja... Jel itko zna? Gledala Kik, nisu podstavljeni skroz, Pepco nema, H&M i C&A bez veze. Sve neka kmica. Nasla u Next jedan lijepi sareni, ali sam doma skuzila da je s jednorozima. Na kraju mi se cini da cu ga svejedno kupit. Emporium isto nema nis.
Neno, opasno si se dala u vjezbanje gluteusa i nogu 😊 Meni je kosa prestala opadat ima cec 10ak dana. Opada u normalnim kolicinama. Ne znam jel.od konjskog sampona ili fitovala ili se jednostavno sve reguliralo. Zglobovi me ocajno bole, ja cu morat nesto s kalcijem pocet pit jer od kad sam rodila imam osjecaj kao da imam osteoporozu 🙄
Ne pijem ništa, nešt sam na rodama čitala samo u slučaju da je dokazano da fali neki vitamin. Pojma nemam. Budem kad prestanem se dovela u red 🤣
Ni ja ne uzimam ništa, iako mislim da bi bilo bolje da da jer ovo čudo vjerojatno sve izvuče iz mene. Inače, bole me kosti, zglobovl, noge i tako, uzmem magnezij kad ne baš muče listovi, trebala bih na pregled za vene, kontrolu štitnjače pa nikako nešto od toga...
Mi danas hodali, mi blizu kao ti Neno 👍, čak je uspio dosta u kolicima bez njurganja, zadnjih 5min se ipak nosio...
Krino ne zavidim ti na traženju robe, ja sam happy što ima sve me brace, ali definitivno za cure ima i više i ljepše robe....
Za muske definitivno ima manje izbora nego za cure... ali, za cure je sve toliko načičkano, šljokano, šareno da me glava zaboli. Hoces, alpake, jednoroge, sirene, školjke 🙄
Pretežno tražim čim neutralnije stvari, na kraju nađem za muško 😂 pa uzmem to...
Sinu smo jako često kupovali u obaibi-u i kasnije okaidi. Samo se umeđuvremenu u Rijeci zatvorilo. Relativno skupa roba, ali tada vrlo kvalitetna. Ganjali smo popuste , koji su bili 50, 60%, i tad bi ga obukli cijelog. Dan danas imam te komade koji ću moći i njoj iskoristiti.
Evo, i na profilnoj je u "muškoj" tutici 😂😂😂. Ali načičkanoj psićima 😁
ja pijem prenatal i dalje a to mi preporučila i moja štitnjačo-doktorica 🤣🤣
da i nama je skok završio ima već duže i onda je bandit počeo puzati, žene moje kako on napreduje, strasno koliko se zuri, svugdje dospije a ja umirem od smijeha malo se vuče rukama, malo diže guzicu, malo stopalima. nešto neopisivo ali dospije svugdje i to u kratkom vremenu. mislim da je na dobrom putu da bas propuze školski i to jakk brzo. mala mi je puzala tako da je išla u rikverc a on se vise rukama povlači i samo šiba naprijed. počeo se gurati sa sekom, otima joj stvari i eto već se svađaju 😩🙈 sto će bit tek kasnije?!??!?
laku noć i mirne snove želim svima
Joj ja sam tako neodgovorna prema sebi 🙈🙈 tolko cesto sam zaboravila svoje tablete za zeljezo da sad nakon 4 mj ispada da sam samo 3 mj uzimala tablete 🙄. A od doktorice u bolnici sam dobila uputu da minimalno 3mj obavezno moram piti, a bolje je sto dulje. Imam i neke vitamine, al njih jos rijede uzimam jer se nikad ne sjetim i nikako da mi ude u naviku. Za tjedan dana idem provjeriti zeljezo pa da vidimo kakvo je stanje. Ako nista drugog barem sam papatest redovno obavila 😁.
Bravo za male napredne bebace ☺️. Nasa cura se jos ne okrece s leda na trbuh. Nekad je znala s trbuha na leda, al u meduvremenu kao da je zaboravila sto treba. Trenutno malo uz igru vjezbamo to okretanje i drzanje igrackica. Igracke vec super hvata i svakim danom ide sve bolje, al samo kad joj se doda, kad bi sama trebala uzeti joj se ne da, gotovan mali. Trebala bi ju mozda pustiti da se dosaduje pa da ih sama krene uzimat. A okretanje ce valda profunkcionirat kad bude vrijeme za to. I trenutno naravno sve sto dode u ruku zavrsi u ustima 😅. Cak i moju ruku hvata i pokusava ugurat u usta 😂😂.
Urnebesna mi je kad zavrsi s jelom pa me gleda i krene gugutat kao da mi nesto zeli objasniti 😂.
Sto se odjece tice, mislim da sam vec jednom ranije napisala da me zivcira ta gender odjeca i to forsiranje pink i sljokica i nadidgano za curice, a za decke sve nesto ozbiljno. Vec vidim da ce moja cura od sestricne naslijediti hrpu unicorn odjece 🙈
Jutro, cure, mi preživili vikend, nas 7 u 55 kvadrata, bio brat s ženom i dvije cure, sve smo ih strpali u jednu sobu po madracima na podu oni su landrali okolo, mi bili samo u maksimiru, malo je i nema gužve nikakve, barem nije bilo u subotu ujutro
taman se malo prošetali
Krino, mislim da sam šarene skafandere vidila u lidlu, ostatke iz kataloga od prije koji tjedan. Lidl donje svetice, mislim da idu od broja 74, ali nisam sigurna jesu to ti za bebe ili za veću djecu. Danas moram do lidla pa pogledam.
Mamice, dobar dan vam želim 😊
Bravo za aktivne bebice 😊 mi smo jutros imali prvi samostalni okret na trbuh 🥳, ali smo noćas doživjeli i najveći strah ikad. U ponoć se probudio gladan, najede se i zaspi. Nosila sam ga nekih 15 minuta da se podrigne, ali nikako. Frajer zaspao ko top. Spustim ga na bok i nastavi spavat. 10 minuta kasnije, čujem kao grgljanje, okrenem se, on na leđima, a mlijeko se slijeva i na nos i na usta. U sekundi ga dignem, skočimo iz kreveta, on se nakašlje i nastavi spavat. Još dva sata sam sjedila i gledala ga 😣
Što se tiče odjeće, mi smo mislili kupit baš zimsku jaknicu, jer skafander koji imamo nam je malo prevelik. Nisam pametna, jer nam može odgovarat za 2 tjedna, a možda za mjesec dana.
Krino, kako je prošlo spavanje?
Sortiraj odgovore
Najstariji