Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tiha
    07. Prosinac 2019. 10:11

Jutro mamice 😊
    Mi opet ludilo noć, ali vidim da će nam bebe bit pravi partijaneri kad malo narastu 😆
    Danas idemo na rođendan pa će nas tetošit i bit će lakše 😊
    Jel bi ovo bilo od kakve pomoći kod papanja? https://m2.ikea.com/hr/hr/p/kladdig-podbradnik-visebojno-80307223/

krino
    07. Prosinac 2019. 10:18

Ja ti imam one partiklice/slinceke plasticne sa dzepicem u koji curi ta kasica 😂 ali nemaju rukavice. Kao tekstilni izgledaju. I to mi je ok. Ionak se sve usere

nena1986
    07. Prosinac 2019. 16:44

Moj je baš baš plastični s tim džepićem. I šta ga nije danas ovo ludo moje pregrizlo. Nisam joj dosta stegnula oko vrata, u strahu da je ne davi, a ona spustila bradu i krc. Zubi idu stravično, al baš da pregrize 😱.
    Mali je imao isti takav, druge boje. Godinu dana peri deri. 
    Ajde, bar se najela. E uzela sam u pepcu košuljicu sa rukavima, i bez. A u bipi taj plastični podbradnik 😂🙄

Tiha
    08. Prosinac 2019. 09:14

nena1986

Moj je baš baš plastični s tim džepićem. I šta ga nije danas ovo ludo moje pregrizlo. Nisam joj dosta stegnula oko vrata, u strahu da je ne davi, a ona spustila bradu i krc. Zubi idu stravično, al baš da pregrize 😱.
    Mali je imao isti takav, druge boje. Godinu dana peri deri.
    Ajde, bar se najela. E uzela sam u pepcu košuljicu sa rukavima, i bez. A u bipi taj plastični podbradnik 😂🙄

😮😄😄 Znači sva moguća pomagala.. Veseloo 😁

katiesu
    08. Prosinac 2019. 09:44

bok cure, vidim opet nespavanja, moj se naspavao noćas mislim da samo 2 buđenja nakon dugo vremana aleeelujaa
    jučer sam išla s malom gledati frozen 2, a mali ostao s bakom i dedom nekih 3 sata, nešto malo sam se izdojila naravno neće bočicu, vise se igrao i grizo nego popio. uglavnom je izdržao i bio im jako dobar. a oko 17 su mu dali kasicu tak da je sve bilo super. 
    evo ja na kavi a mali spava tak da uživam. inače se sobi javljam jer igram igricu i bas je zarazna, empires and puzzles 🤣🤣

krino
    08. Prosinac 2019. 12:39

Moj je nocas spavao. Ali, shock! Od 21 do 8 ujutro. Nismo se ni za jesti probudili. Svi se digli fletni. Do sad je jos 1,5h vani odspavao. Pogodite gdje smo bili... Mislim da nam je skok zavrsio. Nije vise ni grintav kao cijeli tjedan. Ide to. Druga varijanta je da ga je smorilo nespavanje pa je nadoknadio i sad smo spremni za daljnji nocni trening 😂 vidjet cu veceras. Jucer bili na adventu. Baka cuvala dijete. Prosli malo kroz guzvu, nije nam se dalo. Gledali za njega skafandere i dosli kuc s kolacima iz slaste. Eto. 

krino
    08. Prosinac 2019. 12:53

E, da. Poceo je cuclat palac 😖🤦🏻‍♀️

• Ivonne
    08. Prosinac 2019. 20:01

Krino to i moja radi kad se uspavljuje, to je i stariji radio pa sam mu uvalila dudu. 
    Imam novi moment grize mi bradavice🙄 moje ne ju nasmijava

nena1986
    08. Prosinac 2019. 20:35

Uuu Krino, bravo za spavanje! 
    Mi imamo epizode svaku vecer, zubi 🙄. 
    Ivonne, cuvaj sise 🙈. 
    Situacija s ispadanjem kose je konačno bolja, sa apetitom isto. Bar nemam one napadaje gladi.
    Vi koje dojite, pijete one vitamine za dojilje ili nista vise? Ja sam neko vrijeme pila prenatalne sto su mi ostali, pa zeljezo, sve skupa dva mjeseca, sad vec cetiri nis ne pijem al razmisljam da uzmem malo nesto... 

nena1986
    08. Prosinac 2019. 20:37

E danas smo hodali od 9 ujutro do 12:30. Nosila sam je u nosiljci s jednom pauzom od 10 min za hranjenje. Do 11:30 nizbrdo i po ravnom a ostatak uzbrdo, i nisu me leđa boljela začudo 😂💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.