http://uploadslika.eu/image/fb-img-1575629164467.rVKBz
Stavljam sliku iz grupe.
Cini, imaš lijepih haljina za dojenje u hmu.
Stavljam sliku iz grupe.
Hvala ti pogledat cu si. Nadam se da cu nac nesto u cemu cu izgledat donekle pristojno.
Ista je grupa. Promijenili su tablicu prošle godine jer su nove smjernice SZO da može sve odmah. Kada je mali kretao s dohranom postojala je tablica koja je po mjesecima imala razvrstano na voće povrće medo ribu ulja i masti i začine. Meni je logičnije da nećeš odmah dadi bubam kelj kupus kad to zna smetati i odraslima, nego ćeš polako pripremati probavu s nečim jednostavnijim. Tako da ću se držati te tablice od prije 2 godine iz iste grupe
Ista je grupa. Promijenili su tablicu prošle godine jer su nove smjernice SZO da može sve odmah. Kada je mali kretao s dohranom postojala je tablica koja je po mjesecima imala razvrstano na voće povrće medo ribu ulja i masti i začine. Meni je logičnije da nećeš odmah dadi bubam kelj kupus kad to zna smetati i odraslima, nego ćeš polako pripremati probavu s nečim jednostavnijim. Tako da ću se držati te tablice od prije 2 godine iz iste grupe
Aha, kuzim, samo sam otvorila prvo na sto sam naisla, sto im je kao na vrhu pa sam mislila da je to jedino 😂. Tamo fakat je meso. Ma sve pet 😉
U toj grupi ima brdo, stvarno brdo datoteka, svega i svačega
Stavljam sliku iz grupe.
Hvala tipogledat cu si. Nadam se da cu nac nesto u cemu cu izgledat donekle pristojno.
Na webu ima bolji izbor nego u trgovinama pa škicni 😉
Uspavljivala ga 1:45h da bi spavao 30min. Od jutra. 30min. Nemoguc je danas. Nocas smo se dizali nakon 20min sna, uspavljivanje i nosanje po sat vremena uz konstantno cendranje. I nije se slomio. Jedva zaspao. Ja sam totalno gotova. Nemam volje za nista. Ne da mi se nikud, ali sam se zaputila na vjezbanje na koje kasnim. Cisto da proventam mozak. Nocas se ne dizem. Spavam u boravku. Nemrem vise. Srecom se muz naspavao sinoc pa neka se bavi s njim. Bit ce spica kad prespava cijelu noc. 🤦🏻♀️🤯
Bravo što si ipak otišla na vježbanje 💪
Zamisli da stvarno odrapi spavanje dok je muž s njim 🤣, u tom slučaju ga obavezno zaduži i za dalje! Držim fige da se malo naspavaš/te.
Mi se od prvog zaspivanja u 21.30 do sada budili 4 puta, slutim ubrzo i 5., barem se brzo uspava natrag...
Laku noć...
Jutro mamice, malac odraduje prvo jutarnje spavanje jer se digao u 6😭 ne bi to bilo nista da ja nisam zaspala u pola 2 i non stop se budila jer je gs spavao s nama nakon nekoliko dana sto je bio u gostinjskoj sobi. I naravno,opet kaslje i opet nas sve budi. Dosao nam kum na spavanje pa smo bili prisiljeni spavati skupa,ali veceras se definitivno seli natrag u svoju sobu😂😂😂
Krino,obavezno javi kako je prosla noc. Odoh malo ubiti oko,nadam se da ce ovo jutarnje spavanje potrajati 2 sata kao i jucer
3bsata je pjevala, vrištala od sreće i pričala u komadu noćas. Kad je napokon zaspala buđenja na svakih pol sata. GS nije doma pa je i mala spavao samnom u krevetu. Evo mi budni doručkujemo a mala partijanerica spava.
Kak vi
3bsata je pjevala, vrištala od sreće i pričala u komadu noćas. Kad je napokon zaspala buđenja na svakih pol sata. GS nije doma pa je i mala spavao samnom u krevetu. Evo mi budni doručkujemo a mala partijanerica spava.
Kak vi
Mi svi budni. Od pola 12 do pola 5, 4x dizanje. Onda svakih 2h dizanje. Sad smo se probudili svi u pola 9 posto partijamo citavu noc. Ne znam di sam suplja 🤦🏻♀️😂
On je totalno fletan. Nije mi jasno kako, ali eto. Svi su fletni osim mame 😂 klasik
I tako... Jucer sam kupila kuhanu ciklu na placu. Ja to ne radim. Danas cu malo putericu i ciklu pa da vidim i to. Narancasto se ne da oprat, mogu mislit kako ce ljubicasto izgledat hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji