Krino, prijavljujem danas pojeli kašicu jabuka i keks i to slasno i više nego išta do sad 👍
Za večeru je krumpir, pa vidjet ćemo 😊
Inače, danas cijeli dan na rukama, čim ga spustim vriska i to onako jecanje 🤯 zaspivao u tri navrata pa spava po 10min, evo ga sad spava u krevetu uz mene, a ja na iglama jer ručak moram dovršiti 🧘♀️
Ja ne znam sta im je nocas i danas. Nemoguci su svi odreda koliko vidim 🤦🏻♀️😂
Neki opaki astroloski fenomen se dogodio... Nema sta drugo bit
dobro jutro, evo mali spava na meni u fotelji, tako još nije nikad spavao. kako ste noćas spavali? mi sa još manje buđenja, ide na bolje 💪
Jutro! I mi bolje spavali noćas, oko ponoć papanje pa onda tek oko 5 iduće pa sat i nešto nemirnog spavanja i onda još do 8, ne znam kad smo toliko spavale
Nema više temperaturu i puno je bolje volje nego jučer
Nadam se dobrom danu, isto želim svima
Jutro cure, mi standardno dio noci u kreveticu dio na cici. Naucila sam se spavati tako snjom... 😌
Odradile šetnju s psom na ovom divnom zraku, evo spava u klokanici, sad ću pripremiti rucak do pola i tako...
Polako ove dane uvodimo papicu, puno je toga probala ali hit njoj je varivo od cikle, celera, luka i mrkve sa palentom. Na to otkida. Voće ne voli baš 🙈
Jucer smo vadili krv za zeljezo, danas popodne cemo znati kakva je situacija 💪
Jutro! Ja pravo ne znam kako smo spavali jer sam sinoć bila krepana, ali znala bih valjda da je bilo prečesto hranjenje 🤦♀️
Mi bili vani, brata u vrtić, kupiti par stvari, u vožnji natrag urlao dobrih 10min, zaspao pred kućom, sad spava, valjda ću uspjeti popiti kavu na miru 🤞
Ideje za ručak? Valjda danas uspijem nešto na vrijeme skuhati...
dobro jutro, evo mali spava na meni u fotelji, tako još nije nikad spavao. kako ste noćas spavali? mi sa još manje buđenja, ide na bolje 💪
Repriza s budjenjima svakih 20min od pol 5
Dobar dan žene ☕ mi smo sinoć spavali relativno dobro u odnosu na zadnjih nekoliko večeri. Baš je nervozna ovih dana, vjerovatno zubi.
Ona evo spava, a ja privodim ručak kraju. Danas juha i rižoto sa piletinom i gljivama.
Neno, javi rezultate 🙂
Kod nas baš zahladilo, 0 je 🥶
Mi danas krenuli s butternut tikvom, nije baš oduševljena, nije ni usta htjela otvoriti, pa kad sam joj ipak uspjela malo staviti u usta onda prvo zgađena faca, pa pljuje, i na kraju gag reflex 😆 ne znam jel išta uspjela pojesti, većina je završila na bavarinu, nadam se da će sutra biti bolje 🙂
Ja danas za ručak mac&cheese, imala neki brie pa to brzinski s lukom, češnjakom, malo tarufate i pašta, taman da ću jesti 😃
Jutro! Ja pravo ne znam kako smo spavali jer sam sinoć bila krepana, ali znala bih valjda da je bilo prečesto hranjenje 🤦♀️
Mi bili vani, brata u vrtić, kupiti par stvari, u vožnji natrag urlao dobrih 10min, zaspao pred kućom, sad spava, valjda ću uspjeti popiti kavu na miru 🤞
Ideje za ručak? Valjda danas uspijem nešto na vrijeme skuhati…
Bolonjez. Brzo gotovo. 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji