Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    04. Prosinac 2019. 18:19

Nikki

Krino, prijavljujem danas pojeli kašicu jabuka i keks i to slasno i više nego išta do sad 👍
    Za večeru je krumpir, pa vidjet ćemo 😊
    Inače, danas cijeli dan na rukama, čim ga spustim vriska i to onako jecanje 🤯 zaspivao u tri navrata pa spava po 10min, evo ga sad spava u krevetu uz mene, a ja na iglama jer ručak moram dovršiti 🧘‍♀️

Ja ne znam sta im je nocas i danas. Nemoguci su svi odreda koliko vidim 🤦🏻‍♀️😂
    Neki opaki astroloski fenomen se dogodio... Nema sta drugo bit

katiesu
    05. Prosinac 2019. 09:17

dobro jutro, evo mali spava na meni u fotelji, tako još nije nikad spavao. kako ste noćas spavali? mi sa još manje buđenja, ide na bolje 💪

• marlona
    05. Prosinac 2019. 09:53

Jutro! I mi bolje spavali noćas, oko ponoć papanje pa onda tek oko 5 iduće  pa sat i nešto nemirnog spavanja i onda još do 8, ne znam kad smo toliko spavale  Nema više temperaturu i puno je bolje volje nego jučer  Nadam se dobrom danu, isto želim svima 

nena1986
    05. Prosinac 2019. 10:11

Jutro cure, mi standardno dio noci u kreveticu dio na cici. Naucila sam se spavati tako snjom... 😌
    Odradile šetnju s psom na ovom divnom zraku, evo spava u klokanici, sad ću pripremiti rucak do pola i tako... 
    Polako ove dane uvodimo papicu, puno je toga probala ali hit njoj je varivo od cikle, celera, luka i mrkve sa palentom. Na to otkida. Voće ne voli baš 🙈
    Jucer smo vadili krv za zeljezo, danas popodne cemo znati kakva je situacija 💪

• Nikki
    05. Prosinac 2019. 10:48

Jutro! Ja pravo ne znam kako smo spavali jer sam sinoć bila krepana, ali znala bih valjda da je bilo prečesto hranjenje 🤦‍♀️ 
    Mi bili vani, brata u vrtić, kupiti par stvari, u vožnji natrag urlao dobrih 10min, zaspao pred kućom, sad spava, valjda ću uspjeti popiti kavu na miru 🤞
    Ideje za ručak? Valjda danas uspijem nešto na vrijeme skuhati...

krino
    05. Prosinac 2019. 11:07

katiesu

dobro jutro, evo mali spava na meni u fotelji, tako još nije nikad spavao. kako ste noćas spavali? mi sa još manje buđenja, ide na bolje 💪

Repriza s budjenjima svakih 20min od pol 5

05. Prosinac 2019. 11:42

Dobar dan žene ☕ mi smo sinoć spavali relativno dobro u odnosu na zadnjih nekoliko večeri. Baš je nervozna ovih dana, vjerovatno zubi.
    Ona evo spava, a ja privodim ručak kraju. Danas juha i rižoto sa piletinom i gljivama.
    Neno, javi rezultate 🙂
    Kod nas baš zahladilo, 0 je 🥶

nena1986
    05. Prosinac 2019. 12:44

Kiseli kupus, restani krumpir, krvavice 💪😝

• marlona
    05. Prosinac 2019. 12:51

Mi danas krenuli s butternut tikvom, nije baš oduševljena, nije ni usta htjela otvoriti, pa kad sam joj ipak uspjela malo staviti u usta onda prvo zgađena faca, pa pljuje, i na kraju gag reflex 😆 ne znam jel išta uspjela pojesti, većina je završila na bavarinu, nadam se da će sutra biti bolje 🙂
    Ja danas za ručak mac&cheese, imala neki brie pa to brzinski s lukom, češnjakom, malo tarufate i pašta, taman da ću jesti 😃

krino
    05. Prosinac 2019. 13:17

Nikki

Jutro! Ja pravo ne znam kako smo spavali jer sam sinoć bila krepana, ali znala bih valjda da je bilo prečesto hranjenje 🤦‍♀️
    Mi bili vani, brata u vrtić, kupiti par stvari, u vožnji natrag urlao dobrih 10min, zaspao pred kućom, sad spava, valjda ću uspjeti popiti kavu na miru 🤞
    Ideje za ručak? Valjda danas uspijem nešto na vrijeme skuhati…

Bolonjez. Brzo gotovo. 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.