Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katiesu
    03. Prosinac 2019. 08:57

raspasoj, puuuuuno buđenja. glava boli, prvo sam kavu skuhala a ako ne prođe tu je lupocet. mali je nervozan od jutra, zato sam jedva dočekala da malu spakiram za vrtić da me samo jedno maltretira.  sto je to spavanje? ja si stalno mislim kako ću mu krenuti davati bebimil jer me ovo sa cicom izludi. ne vidim poboljšanja a ne namjeravam spavati s malim u krevetu. mene sve živo boli od njega i ne mogu se opustiti. svaka čast mamama koje to uspjevaju. ja sam još u pidžami, niti zube oprala, krevete nisam složila 😩 dotući će me nered. 
    ja sam bas krenula kukati, ali moram jer pred drugima se pravim jaka. kad me pitaju kako je s dvoje djece samo kažem: milina, koja je to ljubav, za sve se nađe vremena. 
    naravno serem kvake 🤣🤣

nena1986
    03. Prosinac 2019. 09:35

Nered, hm.... sunce je zasvjetlilo, ja utekla van 🤗, vratila se žmirećki. Samo ti kukaj, kome ćeš ako ne nama 😉

• marlona
    03. Prosinac 2019. 10:11

Jutro,mame 🙂
    Ona spava u krevetu, ja pijem kavu, jedem kolač. Uadnji put kad je bilo tako, prije nego sam napisala do kraja ona se probudila, a sad spava više od 20min, rekord 😆
    Danas idemo na cijepljenje, drugo tek, kasnimo mjesec i pol dana s tim, al dobro. Zadnji put nije bilo reakcije, držim fige da ne bude ni ovaj 🤞🤞
    Mi spavamo skupa, mene su leđa bolila prvih nekoliko dana, a onda sam se navikla nekako 🤷 
    Katiesu, samo se ti požali, pusti nered, a ako ne možeš funkcionirati, daj bebimil. Sretna mama=sretna beba i te spike 😆
    Neno, ozdravi što prije, med,limun,čaj, pa i linzer i bit će bolje 😁
    Moja je isto postala nemoguća za presvući, a sve pidžame na drukere, ona se 5 put skine iz njih dok ja sve to pokopčam 😵 zato pidžame na zip 👌
    Ja pustim nered, čistimo vikendom, samo usisavam preko tjedna jer je ona po podu. Hvala bogu na perilici za suđe, nema suđa ni nereda u kuhinji 😃
    P.S. beba još spava 😄
    Sad me strah da se ne razboli 😳🤦🏻‍♀️

krino
    03. Prosinac 2019. 11:53

Katiesu, drzi se! Samo se ti potuzi. Bolje to nego da flipnes. Mi smo u pol 5 usisavali njonju. Probudi se  gladan pa ne zaspi nazad. Cendra i kenjka od jutra do mraka. Sad i usred noci bude seansa po sat ipo. Jedva da zaspi 🤦🏻‍♀️
    Nered ne smeta meni ni ja njemu. Danas krecem na vjezbanje. Nema dok ne platis...
    Svi s curecim surlama, brzo ozdravite. I moja curi. 
    E da, moj vise ne zeli kasice. Od kad se prehladio, nema sanse. Bilo koji okus, bilo kad u danu, samo pocne plakat. Anyone?

katiesu
    03. Prosinac 2019. 12:48

krino

Katiesu, drzi se! Samo se ti potuzi. Bolje to nego da flipnes. Mi smo u pol 5 usisavali njonju. Probudi se gladan pa ne zaspi nazad. Cendra i kenjka od jutra do mraka. Sad i usred noci bude seansa po sat ipo. Jedva da zaspi 🤦🏻‍♀️
    Nered ne smeta meni ni ja njemu. Danas krecem na vjezbanje. Nema dok ne platis…
    E da, moj vise ne zeli kasice. Od kad se prehladio, nema sanse. Bilo koji okus, bilo kad u danu, samo pocne plakat. Anyone?

ti znas najbolje kako je  kad se probudi sto puta u noći, eto tako mi je postalo s mojim dobrim dečkom. trenutno smo vani  , spava, a ja nabijam kilometre na cipelama 🤣 i odmah se tebe sjetim. stisnem zube i nadam ee da će proći sto prije. 
    nego evo ja kupujem kuglice za bor 🤣🤣

krino
    03. Prosinac 2019. 13:38

katiesu

krino

Katiesu, drzi se! Samo se ti potuzi. Bolje to nego da flipnes. Mi smo u pol 5 usisavali njonju. Probudi se gladan pa ne zaspi nazad. Cendra i kenjka od jutra do mraka. Sad i usred noci bude seansa po sat ipo. Jedva da zaspi 🤦🏻‍♀️
    Nered ne smeta meni ni ja njemu. Danas krecem na vjezbanje. Nema dok ne platis…

ti znas najbolje kako je kad se probudi sto puta u noći, eto tako mi je postalo s mojim dobrim dečkom. trenutno smo vani , spava, a ja nabijam kilometre na cipelama 🤣 i odmah se tebe sjetim. stisnem zube i nadam ee da će proći sto prije.
    nego evo ja kupujem kuglice za bor 🤣🤣

Samo naprijed. Ja sam svojih 2h odradila ujutro. Tj. od 10:15. Moj super spava vani. Ne daj boze da kuci odspava pa da i ja malo odspavam. Mora ga netko i vozit 🤦🏻‍♀️
    Tako daaaa... Dizanje po noci i onda jos spartanje okolo. Vec sam ushemljena. Ako se digne u 7, onda je u pol 10 vec gotov. Ako se digne u 8, onda sat kasnije. Vec znam kad da se pakiram. I non stop njorga. I dok se igra. Neka prijedje u plac, nekad ne, ali uvijek zivcira. Ubija me u pojam taj malac 😂😂
    Ja sve cekam kad ce neko poboljsanje, a ono samo dobivamo neke nove karakteristike, suprotne od ocekivanih 🥰😉🤘😂
    Zlatno moje dijete hahahha. I dalje mislim da je dobar i divan i da super spava i malo rida. Nemam drugo da usporedim 🤪

Tiha
    03. Prosinac 2019. 14:36

Pozdrav mame 😊 uhvatila nas regresija na najjače, smoždena sam😣 sad mi je jasno o čemu ste pisale, ali valjda će to značit i da ćete uskoro proći to (držim fige!). Sutra još i cijepljenje pa će bit još veselija noć...
    I drago mi je da se tu jadamo, imam osjećaj da se tu kužimo jer prolazimo slično (naravno, drago mi je čitat i anegdote i malo se nasmijat 😊) 

• Marina111
    03. Prosinac 2019. 14:44

Mame sto kupiti za bebu od mustele za tjemenicu i dal smijem uha i tijelo prati s time ?

katiesu
    03. Prosinac 2019. 14:46

da treba se pojadati! krino istinu zboriš, nemaš drugo dijete pa ti je sad ovo zlatno hehhehe 🤣🤣 a ja imam pa znam da sad imam malog vražićka 🙈 uglavnom ima neke istine u toj regresiji spavanja, definitivno je nas pogodila. evo jedem poriluk varivo od jučer jer danas bi nokte jela na rukama i nogama da nemam skuhano 🤣🤣 naravno da bi naručila 😹
    moj puzavac puže pomalo onako vojnički, gadno se preznojio da dođe do moje papuce koja je bila udaljena 5 cm 🙈😁 sjećam se da mi je i mala propuzala zbog papuce, eto kao da nema dovoljno igračka 

katiesu
    03. Prosinac 2019. 14:49

ja od mustele imam onu pjenu za kosu na pumpicu i perem samo kosu i malo iza uha gdje se zna naći tjemenice, za tijelo koristim nešto drugo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.