Mi smo se probudili u pola dva. Seansa jos uvijek traje. Prvo cendra, onda prica, zaspi na minitu pa sve ispocetka. U medjuvremenu je jeo jer je gladan. Onda smo ga promijenili jer je pelena vec kao kamen. Onda se izbljuvao, podosta po meni i sebi jer stalno mrda i napinje se lezecki. Onda smo ga opet promijenili. Zatim je pobljuvao gs. Sad smo ga stavili u kindac da prica. Ne cini mi se da ce se skoro ugasit jer je vec drugi put zaspao i opet pjeva... I krece cendrat. Nije problem, ali ujutro se digne u pola 7 🤦🏻♀️
I da, povremeno se i zadere. Ne moze bez toga.
I taaaako... Ja ne znam jesmo li mi u skoku, a sve mi se cini da je moguce jer to je kod nas do sada uvijek bilo po tjednima, a ne mjesecima, ali dodje mi da se bacim s mosta 😂😂😂
Btw., toliko se forsa s tim grlenim glasanjem da kaslje jer mu se slina zaleti i bljuca sve u 16...
Laku noc mame. Mi imamo koncert. Mozda bude nesto od njega na estradi.
Jutro zene, hvala svima na cestitkama. Evo 3 dana se slavilo😂😂 i jos dva sogicina psa kod nas pa nam super zabavno. Nisam stigla pisati ranije jer su dani bili ful ispunjeni. Moj malac ima manje budenja nocu,ali evo 2.jutro se probudio u 6🤯🤯 bome nisam navikla na budenja prije 8. Netko je spominjao dohranu, ja sam uvela na savjet svekrve koja je neuropedijatrica,malac je poduplao porodajnu kilazu,ima 8 kg. Uvela sam malo pred 4 mj i super je prihvatio. Pojede svega 2- 3 zlicice i dalje mu je cica glavna. Ne dajem jos vodu jer je ovo zanemariva kolicina dohrane i uvijek cica poslije hranjenja. I mi koristimo mustelu za kupanje i mazanje od prvog dana po izlasku iz bolnice i nikakvih problema nije imao s tjemenicom i kozom. Ostalo sam zaboravila sto ste pisale. Sad se vec profi okrece u desno s leda na trbuh,u lijevo je jos malo teze🤣
I opet,Krino izdrzi. Ovo dizanje ranije mog malca mi se cini bezveze kad procitam tvoje dozivljaje.
Jutro
Krino i mi budni boli u to vrijeme i isto koncert. Toliko se super naspavala i razbudila da je i kakala. Pa dok smo je presvukli ženska je bila spremna za igru. GS je uskočio i nunao dok mu je ona pjevala. Mislim da ruke ne osjeća ali sigurno mu bilo lijepo jer je slušao samo ta ta ta ta🤣🤣
Još nisam krenula s dohranom. Žvače na suho ko prava a kapi na žlicu su postale poslastica. Nadam se da će biti izjelica
Jutro
Krino i mi budni boli u to vrijeme i isto koncert. Toliko se super naspavala i razbudila da je i kakala. Pa dok smo je presvukli ženska je bila spremna za igru. GS je uskočio i nunao dok mu je ona pjevala. Mislim da ruke ne osjeća ali sigurno mu bilo lijepo jer je slušao samo ta ta ta ta🤣🤣
Još nisam krenula s dohranom. Žvače na suho ko prava a kapi na žlicu su postale poslastica. Nadam se da će biti izjelica
Mi se digli opet u pola 6 uz vrisku i dreku. Jeeeee
I kakali smo jutros vec 2x. Cckalice su u ocima i ja sam spremna da cu ko kondor kruzit oko jaruna. Nema sanse da mu je to dosta sna. Spavat ce ko topina sigurno 3h... Pijem hladnu kavu i spremam se obuc. Razmisljam da i ja idem nekamo kupit bozicne kuglice, ali ne znam vise gdje ima staklenih. Ove plasticne mi nisu napete jer nemam ljubimca i beba je jos premala.da skida 😂🤦🏻♀️
Kako tvoj kasalj?
Jutro zene, hvala svima na cestitkama. Evo 3 dana se slavilo😂😂 i jos dva sogicina psa kod nas pa nam super zabavno. Nisam stigla pisati ranije jer su dani bili ful ispunjeni. Moj malac ima manje budenja nocu,ali evo 2.jutro se probudio u 6🤯🤯 bome nisam navikla na budenja prije 8. Netko je spominjao dohranu, ja sam uvela na savjet svekrve koja je neuropedijatrica,malac je poduplao porodajnu kilazu,ima 8 kg. Uvela sam malo pred 4 mj i super je prihvatio. Pojede svega 2- 3 zlicice i dalje mu je cica glavna. Ne dajem jos vodu jer je ovo zanemariva kolicina dohrane i uvijek cica poslije hranjenja. I mi koristimo mustelu za kupanje i mazanje od prvog dana po izlasku iz bolnice i nikakvih problema nije imao s tjemenicom i kozom. Ostalo sam zaboravila sto ste pisale. Sad se vec profi okrece u desno s leda na trbuh,u lijevo je jos malo teze🤣
I opet,Krino izdrzi. Ovo dizanje ranije mog malca mi se cini bezveze kad procitam tvoje dozivljaje.
Bas lijepo da ste imali toliko slavlje. Ja sam se za svoj rodjendan pitala: Boze, zar ce to od sada tako izgledati? Ali ja jos nisam.mogla sjedit od poroda pa se to definitivno ne racuna. A on bio minijaturan. Nadam se da su ti gosti ponunali. To je super kad je puna kuca 🥰❤️
A joooj, moja će se tek sad probuditi. Ona ujutro oko 7 opet pjeva i ja to izignoriram i onda nastavi spavati, a ja se evo bavim starijim jer je on zakurio u nedjelju. Ne kuri već dva dana ali nisam ga slala u vrtić.
Još kašljem ali manje ali sam zato hunjava sad. Mast kojom sam mazala prsa i leđa mi je izgleda otvorila bronhije pa se išciscavam. Bolesna sam već 5 tjedna 🙄🤣 a sve zbog dojenja i onog a bolje nemojte piti kemiju
jao te bolesti, strahota, bas mi gs govori da su na poslu svi bolesni. samo da mi ne pokupimo 🙈😩
moj mali radi takav napredak u puzanju pomaknuo se 2 metra, vise nisu cm u pitanju nego metri, dokopao se parketa pa mu ide lakše a pomalo ga i lize 🤣🤣🤣 bar necu morati prati i glancati. vise se vuče na rukama al pomalo i diže guzu. mislim daleko je to od pravog puzanja. evo gotov batat i tikvica idemo papati
sad se okrenuo nazad na leđa i pritom udario glavom od parket, možete misliti koje dreke 🙈
zaboravih reci, mi uglavnom imamo domaće vice i povrće al kupim nešto i u dućanu. moj sad već puno jede, bas sam sretna, izgleda da neće kao seka.
vodu mu dajem iz bočice.
moj mali nije bas neki brbljavac, al je aktivan za popizditi.
i da noćas je bilo jedno buđenje manje, znaci ne 1000 nego 999 🤣 ide na bolje
Žene, izdržite s buđenjima i bolestima 💪
Moja je dobila temperaturu noćas od jučerašnjeg cijepljenja 😣 nisam još dala čepić, nije rasla iznad 38,2, nadam se da ni neće, ona je ok, malo nervozna i pospanija, spava već treći put od 6 ujutro, po pola sata. Koliko obično traje temp nakon cijepljenja, dan-dva?
Sortiraj odgovore
Najstariji