i da noćas je bilo jedno buđenje manje, znaci ne 1000 nego 999 🤣 ide na bolje
Žene, izdržite s buđenjima i bolestima 💪
Moja je dobila temperaturu noćas od jučerašnjeg cijepljenja 😣 nisam još dala čepić, nije rasla iznad 38,2, nadam se da ni neće, ona je ok, malo nervozna i pospanija, spava već treći put od 6 ujutro, po pola sata. Koliko obično traje temp nakon cijepljenja, dan-dva?
Kad smo kod cijepljenja, da se pohvalim 🙆♀️ naše nije danas nego je bilo u ponedjeljak 🤦♀️ novi termin nam je u ponedjeljak. Marlona, na žalost, ne mogu pomoć.
Pitanje za sve kojima bebe ne spavaju, kako ih uspijete umirit a da nije cica? Krino, neki as iz rukava?
Kad smo kod cijepljenja, da se pohvalim 🙆♀️ naše nije danas nego je bilo u ponedjeljak 🤦♀️ novi termin nam je u ponedjeljak. Marlona, na žalost, ne mogu pomoć.
Pitanje za sve kojima bebe ne spavaju, kako ih uspijete umirit a da nije cica? Krino, neki as iz rukava?
Nunam dok mi se kljucna kost ne strga. To ti je moj as iz rukava 😖
😂😂😂😂😂 super si,ja skacem po pilates lopti i gurnem dudu i oduzme se
Jutro zene, hvala svima na cestitkama. Evo 3 dana se slavilo😂😂 i jos dva sogicina psa kod nas pa nam super zabavno. Nisam stigla pisati ranije jer su dani bili ful ispunjeni. Moj malac ima manje budenja nocu,ali evo 2.jutro se probudio u 6🤯🤯 bome nisam navikla na budenja prije 8. Netko je spominjao dohranu, ja sam uvela na savjet svekrve koja je neuropedijatrica,malac je poduplao porodajnu kilazu,ima 8 kg. Uvela sam malo pred 4 mj i super je prihvatio. Pojede svega 2- 3 zlicice i dalje mu je cica glavna. Ne dajem jos vodu jer je ovo zanemariva kolicina dohrane i uvijek cica poslije hranjenja. I mi koristimo mustelu za kupanje i mazanje od prvog dana po izlasku iz bolnice i nikakvih problema nije imao s tjemenicom i kozom. Ostalo sam zaboravila sto ste pisale. Sad se vec profi okrece u desno s leda na trbuh,u lijevo je jos malo teze🤣
I opet,Krino izdrzi. Ovo dizanje ranije mog malca mi se cini bezveze kad procitam tvoje dozivljaje.
Bas lijepo da ste imali toliko slavlje. Ja sam se za svoj rodjendan pitala: Boze, zar ce to od sada tako izgledati? Ali ja jos nisam.mogla sjedit od poroda pa se to definitivno ne racuna. A on bio minijaturan. Nadam se da su ti gosti ponunali. To je super kad je puna kuca 🥰❤️
O itekako su ga zabavaljali gosti, neda se bas nunati,ali voli da mu se prica i ludira. A ostatak dana gs,ja,Sebastian i 3 psa koji su najbolja zabava. Mali lezi na trbuhu i samo promatra sto psi izvode. Da se bar fotke mogu staviti da vidite taj sou😂😂😂😂
Znači, samo mogu nastavit 😣 taman sam se htjela hvalit kak smo ga uspjeli naviknut na krevetić jaako brzo i onda nas je snašlo nespavanje... hvala svejedno 😉 čak sam tražila načine uspavljivanja i kad ovo jednom prođe (nema ako, proći će 💪) idemo na pristup po knjizi.. Andrea, za pilates loptu u spavaćoj više nemam mjesta, a i mislim da bi se od umora samo otkotrljala s nje 😂
Ma m9j ti zna inace sam zaspat u kindacu, ali kad mu tako dodje da se probudi vristeci, onda nunam. A to je bocas bilo 3x od pola 9 od kad je lego. Kad im to prodje, samo ti nastavi rutinu s kindacem. Ja svog po danu pokusam stavit i navecer na prvi dio spavanja u kindac. I to funkcionira. A ovo usred noci se ne smiri ako ne zaspi na ramenu. I tad se probidi sto puta u placu. Tako da to treba izgurat 🤯
Samo naprijed. Spavat cemo kad umremo. Beauty sleep je precijenjen. 🤪
Ma m9j ti zna inace sam zaspat u kindacu, ali kad mu tako dodje da se probudi vristeci, onda nunam. A to je bocas bilo 3x od pola 9 od kad je lego. Kad im to prodje, samo ti nastavi rutinu s kindacem. Ja svog po danu pokusam stavit i navecer na prvi dio spavanja u kindac. I to funkcionira. A ovo usred noci se ne smiri ako ne zaspi na ramenu. I tad se probidi sto puta u placu. Tako da to treba izgurat 🤯
Samo naprijed. Spavat cemo kad umremo. Beauty sleep je precijenjen. 🤪
Tak i moj, navečer nakon flašice ga samo spustim u krevetić i spava do cca 11, i od tad do jutra svakih 45 min vriska... Onda ga uspijem uspavat na rukama, čim skuži da ga spuštam, krug ispočetka 😣 oko pola 5 sam već gotova i onda ga stavim k nama. Jooj, beauty sleep fali 😁
Krino, prijavljujem danas pojeli kašicu jabuka i keks i to slasno i više nego išta do sad 👍
Za večeru je krumpir, pa vidjet ćemo 😊
Inače, danas cijeli dan na rukama, čim ga spustim vriska i to onako jecanje 🤯 zaspivao u tri navrata pa spava po 10min, evo ga sad spava u krevetu uz mene, a ja na iglama jer ručak moram dovršiti 🧘♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji