Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katiesu
    02. Prosinac 2019. 09:53

nekakav rođendan se spominje, pa andrea sve najbolje!!🎂 
    ja evo pijem kavu, mali spava već pola sata, razmišljam sto za ručak. iako mi se ništa ne jede. bas sam u banani, stalno se ja i sg kacimo oko gluposti, njemu svaka sitnica smeta a ne vidi ništa od mog truda. uzas uglavnom, nikad se nismo ovoliko svađali, vrijeme je da ga šaljem psihijatru. 

Makii2604
    02. Prosinac 2019. 13:29

Pozdrav. Sorry na upadu s pitanjem koje je bilo već tema ali treba mi savjet za autosjedalicu
    Cybex autosjedalica grupa 1/2/3 ( 9-36kg) Aura fix. Neko je pisao da je dobra koliko se sjecam? Da li je neko ima? Kako ste zadovoljni?

krino
    02. Prosinac 2019. 15:45

katiesu

nekakav rođendan se spominje, pa andrea sve najbolje!!🎂
    ja evo pijem kavu, mali spava već pola sata, razmišljam sto za ručak. iako mi se ništa ne jede. bas sam u banani, stalno se ja i sg kacimo oko gluposti, njemu svaka sitnica smeta a ne vidi ništa od mog truda. uzas uglavnom, nikad se nismo ovoliko svađali, vrijeme je da ga šaljem psihijatru.

Iiiiiiliii neka ostane malo kuci, a ti fino na posao. Samo predlozi. Da vidis reakciju. Kao hladan tus. Ja svome znam reci, ode mama radit, a vi se snalazite 😂

katiesu
    02. Prosinac 2019. 17:52

krino već sam jučer zube pokazala. bacila sam mu jastuk i deku u boravak i zatvorila sobu. danas je otišao na posao bez pozdrava al se javio kasnije i ispričao. i naravno ja ne popustim,  pogotovo kad sam u pravu. 
    mi uveli piletinu, malom se sviđa 😀
    kuhala sam danas varivo od poriluka s piletinom čak je i mala jela a da nisam prvo morala vikati 🤣🤣
    jaooo ja ko neka azdaja, svi su u kazni 

• Mino19
    02. Prosinac 2019. 18:35

Andrea, sve najbolje i od nas, vjerujem da je bila super proslava🎉
    Katiesu, svaka cast nasim gs/sg, ali dala bi im samo jedan dan u nasim glavama, cak ne ni u nasoj kozi. Ne bi znali sto ih je snaslo. 

krino
    02. Prosinac 2019. 21:32

Mino19

Katiesu, svaka cast nasim gs/sg, ali dala bi im samo jedan dan u nasim glavama, cak ne ni u nasoj kozi. Ne bi znali sto ih je snaslo.

Zvuci kao tisucljetna kletva 😂😂😂🤘

• Mino19
    02. Prosinac 2019. 21:51

krino

Mino19

Zvuci kao tisucljetna kletva 😂😂😂🤘

😂😂

katiesu
    02. Prosinac 2019. 22:13

danas se dovukao u sobu ko neki pas lutalica 🤣🤣 
    pustila sam ga, evo mase repom 😁🤣😁🙈
    mali nikako da zaspi, tj. bio je zaspao ali ga je mala probudila i sad evo sve iz početka. a ona naravno spava već, ja se još nisam ni otusirala 😩

nena1986
    03. Prosinac 2019. 08:06

O cure drage, dobro jutro... evo i nas malo... 
    Andreandrea sretan rođendan sa zakasnjenjem 😉
    Ja prehlađena ko pas, paradiram s maskom po kući vec dva dana, evo danas je malo bolje. Luce nije jos pokupila, nadam se da ni nece... jucer predvecer i navecer strahota, pet min se dere pet minuta se smije. Osim u kadici, tamo bude mir jer pljuska sumanuto. Vadim je iz kade, dreka, jedva je obucem a kamoli da je namazem, ko da je vrazi kidaju 😂
    I spavala je samnom u krevetu, stavili smo poplune konacno (imam jedan ekstra topli, mekani, obozavam se ususkati), spavamo ko klade, ja vise pojma nemam kada ona jede u toku noci 😂😂😂🙈
    Jucer me nesto opalilo, pod temperaturom, isla ja peci linzere. Gs me htio u top staviti. Umjesto da odmaram 😌, sta je najbolje umeđuvremenu sam i okus izgubila, tako da dzabe sam ih pekla 🙈
    Pokloni... za Sv.Nikolu sitnice, slatkiši, obavezno jedna naranca i šiba 🔝🔝🔝... za Bozic ce sin dobiti Bozicni dzemper, (smijesno mu je ali mu zao da ga jos nikad nije dobio pa eto) zazelio si je i novcanik i to je to. 
    Luciji moram kakvu sitnicu, zbog sineka... uvrijedio bi se da on dobije a ona ne, bez obzira sto je mala, tako da kupiti cemo nesto sto nam ionako treba, pa to zamotati u poklon 😂 njene slatkise cemo po skrivecki pojesti tko kad stigne 👌😂
    Kako ste danas jeste svi zdravi ili ima jos bolesnih 😷

nena1986
    03. Prosinac 2019. 08:07

E da, i skola nam je pocela, vec sam zaboravila da je ima 😂🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.