nekakav rođendan se spominje, pa andrea sve najbolje!!🎂
ja evo pijem kavu, mali spava već pola sata, razmišljam sto za ručak. iako mi se ništa ne jede. bas sam u banani, stalno se ja i sg kacimo oko gluposti, njemu svaka sitnica smeta a ne vidi ništa od mog truda. uzas uglavnom, nikad se nismo ovoliko svađali, vrijeme je da ga šaljem psihijatru.
Iiiiiiliii neka ostane malo kuci, a ti fino na posao. Samo predlozi. Da vidis reakciju. Kao hladan tus. Ja svome znam reci, ode mama radit, a vi se snalazite 😂
krino već sam jučer zube pokazala. bacila sam mu jastuk i deku u boravak i zatvorila sobu. danas je otišao na posao bez pozdrava al se javio kasnije i ispričao. i naravno ja ne popustim, pogotovo kad sam u pravu.
mi uveli piletinu, malom se sviđa 😀
kuhala sam danas varivo od poriluka s piletinom čak je i mala jela a da nisam prvo morala vikati 🤣🤣
jaooo ja ko neka azdaja, svi su u kazni
Andrea, sve najbolje i od nas, vjerujem da je bila super proslava🎉
Katiesu, svaka cast nasim gs/sg, ali dala bi im samo jedan dan u nasim glavama, cak ne ni u nasoj kozi. Ne bi znali sto ih je snaslo.
Katiesu, svaka cast nasim gs/sg, ali dala bi im samo jedan dan u nasim glavama, cak ne ni u nasoj kozi. Ne bi znali sto ih je snaslo.
Zvuci kao tisucljetna kletva 😂😂😂🤘
Zvuci kao tisucljetna kletva 😂😂😂🤘
😂😂
danas se dovukao u sobu ko neki pas lutalica 🤣🤣
pustila sam ga, evo mase repom 😁🤣😁🙈
mali nikako da zaspi, tj. bio je zaspao ali ga je mala probudila i sad evo sve iz početka. a ona naravno spava već, ja se još nisam ni otusirala 😩
O cure drage, dobro jutro... evo i nas malo...
Andreandrea sretan rođendan sa zakasnjenjem 😉
Ja prehlađena ko pas, paradiram s maskom po kući vec dva dana, evo danas je malo bolje. Luce nije jos pokupila, nadam se da ni nece... jucer predvecer i navecer strahota, pet min se dere pet minuta se smije. Osim u kadici, tamo bude mir jer pljuska sumanuto. Vadim je iz kade, dreka, jedva je obucem a kamoli da je namazem, ko da je vrazi kidaju 😂
I spavala je samnom u krevetu, stavili smo poplune konacno (imam jedan ekstra topli, mekani, obozavam se ususkati), spavamo ko klade, ja vise pojma nemam kada ona jede u toku noci 😂😂😂🙈
Jucer me nesto opalilo, pod temperaturom, isla ja peci linzere. Gs me htio u top staviti. Umjesto da odmaram 😌, sta je najbolje umeđuvremenu sam i okus izgubila, tako da dzabe sam ih pekla 🙈
Pokloni... za Sv.Nikolu sitnice, slatkiši, obavezno jedna naranca i šiba 🔝🔝🔝... za Bozic ce sin dobiti Bozicni dzemper, (smijesno mu je ali mu zao da ga jos nikad nije dobio pa eto) zazelio si je i novcanik i to je to.
Luciji moram kakvu sitnicu, zbog sineka... uvrijedio bi se da on dobije a ona ne, bez obzira sto je mala, tako da kupiti cemo nesto sto nam ionako treba, pa to zamotati u poklon 😂 njene slatkise cemo po skrivecki pojesti tko kad stigne 👌😂
Kako ste danas jeste svi zdravi ili ima jos bolesnih 😷
raspasoj, puuuuuno buđenja. glava boli, prvo sam kavu skuhala a ako ne prođe tu je lupocet. mali je nervozan od jutra, zato sam jedva dočekala da malu spakiram za vrtić da me samo jedno maltretira. sto je to spavanje? ja si stalno mislim kako ću mu krenuti davati bebimil jer me ovo sa cicom izludi. ne vidim poboljšanja a ne namjeravam spavati s malim u krevetu. mene sve živo boli od njega i ne mogu se opustiti. svaka čast mamama koje to uspjevaju. ja sam još u pidžami, niti zube oprala, krevete nisam složila 😩 dotući će me nered.
ja sam bas krenula kukati, ali moram jer pred drugima se pravim jaka. kad me pitaju kako je s dvoje djece samo kažem: milina, koja je to ljubav, za sve se nađe vremena.
naravno serem kvake 🤣🤣
Nered, hm.... sunce je zasvjetlilo, ja utekla van 🤗, vratila se žmirećki. Samo ti kukaj, kome ćeš ako ne nama 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji