Andrea, sve najbolje i od nas, vjerujem da je bila super proslava🎉
Katiesu, svaka cast nasim gs/sg, ali dala bi im samo jedan dan u nasim glavama, cak ne ni u nasoj kozi. Ne bi znali sto ih je snaslo.
Zvuci kao tisucljetna kletva 😂😂😂🤘
Andrea, sve najbolje i od nas, vjerujem da je bila super proslava🎉
Katiesu, svaka cast nasim gs/sg, ali dala bi im samo jedan dan u nasim glavama, cak ne ni u nasoj kozi. Ne bi znali sto ih je snaslo.
Zvuci kao tisucljetna kletva 😂😂😂🤘
😂😂
danas se dovukao u sobu ko neki pas lutalica 🤣🤣
pustila sam ga, evo mase repom 😁🤣😁🙈
mali nikako da zaspi, tj. bio je zaspao ali ga je mala probudila i sad evo sve iz početka. a ona naravno spava već, ja se još nisam ni otusirala 😩
O cure drage, dobro jutro... evo i nas malo...
Andreandrea sretan rođendan sa zakasnjenjem 😉
Ja prehlađena ko pas, paradiram s maskom po kući vec dva dana, evo danas je malo bolje. Luce nije jos pokupila, nadam se da ni nece... jucer predvecer i navecer strahota, pet min se dere pet minuta se smije. Osim u kadici, tamo bude mir jer pljuska sumanuto. Vadim je iz kade, dreka, jedva je obucem a kamoli da je namazem, ko da je vrazi kidaju 😂
I spavala je samnom u krevetu, stavili smo poplune konacno (imam jedan ekstra topli, mekani, obozavam se ususkati), spavamo ko klade, ja vise pojma nemam kada ona jede u toku noci 😂😂😂🙈
Jucer me nesto opalilo, pod temperaturom, isla ja peci linzere. Gs me htio u top staviti. Umjesto da odmaram 😌, sta je najbolje umeđuvremenu sam i okus izgubila, tako da dzabe sam ih pekla 🙈
Pokloni... za Sv.Nikolu sitnice, slatkiši, obavezno jedna naranca i šiba 🔝🔝🔝... za Bozic ce sin dobiti Bozicni dzemper, (smijesno mu je ali mu zao da ga jos nikad nije dobio pa eto) zazelio si je i novcanik i to je to.
Luciji moram kakvu sitnicu, zbog sineka... uvrijedio bi se da on dobije a ona ne, bez obzira sto je mala, tako da kupiti cemo nesto sto nam ionako treba, pa to zamotati u poklon 😂 njene slatkise cemo po skrivecki pojesti tko kad stigne 👌😂
Kako ste danas jeste svi zdravi ili ima jos bolesnih 😷
raspasoj, puuuuuno buđenja. glava boli, prvo sam kavu skuhala a ako ne prođe tu je lupocet. mali je nervozan od jutra, zato sam jedva dočekala da malu spakiram za vrtić da me samo jedno maltretira. sto je to spavanje? ja si stalno mislim kako ću mu krenuti davati bebimil jer me ovo sa cicom izludi. ne vidim poboljšanja a ne namjeravam spavati s malim u krevetu. mene sve živo boli od njega i ne mogu se opustiti. svaka čast mamama koje to uspjevaju. ja sam još u pidžami, niti zube oprala, krevete nisam složila 😩 dotući će me nered.
ja sam bas krenula kukati, ali moram jer pred drugima se pravim jaka. kad me pitaju kako je s dvoje djece samo kažem: milina, koja je to ljubav, za sve se nađe vremena.
naravno serem kvake 🤣🤣
Nered, hm.... sunce je zasvjetlilo, ja utekla van 🤗, vratila se žmirećki. Samo ti kukaj, kome ćeš ako ne nama 😉
Jutro,mame 🙂
Ona spava u krevetu, ja pijem kavu, jedem kolač. Uadnji put kad je bilo tako, prije nego sam napisala do kraja ona se probudila, a sad spava više od 20min, rekord 😆
Danas idemo na cijepljenje, drugo tek, kasnimo mjesec i pol dana s tim, al dobro. Zadnji put nije bilo reakcije, držim fige da ne bude ni ovaj 🤞🤞
Mi spavamo skupa, mene su leđa bolila prvih nekoliko dana, a onda sam se navikla nekako 🤷
Katiesu, samo se ti požali, pusti nered, a ako ne možeš funkcionirati, daj bebimil. Sretna mama=sretna beba i te spike 😆
Neno, ozdravi što prije, med,limun,čaj, pa i linzer i bit će bolje 😁
Moja je isto postala nemoguća za presvući, a sve pidžame na drukere, ona se 5 put skine iz njih dok ja sve to pokopčam 😵 zato pidžame na zip 👌
Ja pustim nered, čistimo vikendom, samo usisavam preko tjedna jer je ona po podu. Hvala bogu na perilici za suđe, nema suđa ni nereda u kuhinji 😃
P.S. beba još spava 😄
Sad me strah da se ne razboli 😳🤦🏻♀️
Katiesu, drzi se! Samo se ti potuzi. Bolje to nego da flipnes. Mi smo u pol 5 usisavali njonju. Probudi se gladan pa ne zaspi nazad. Cendra i kenjka od jutra do mraka. Sad i usred noci bude seansa po sat ipo. Jedva da zaspi 🤦🏻♀️
Nered ne smeta meni ni ja njemu. Danas krecem na vjezbanje. Nema dok ne platis...
Svi s curecim surlama, brzo ozdravite. I moja curi.
E da, moj vise ne zeli kasice. Od kad se prehladio, nema sanse. Bilo koji okus, bilo kad u danu, samo pocne plakat. Anyone?
Katiesu, drzi se! Samo se ti potuzi. Bolje to nego da flipnes. Mi smo u pol 5 usisavali njonju. Probudi se gladan pa ne zaspi nazad. Cendra i kenjka od jutra do mraka. Sad i usred noci bude seansa po sat ipo. Jedva da zaspi 🤦🏻♀️
Nered ne smeta meni ni ja njemu. Danas krecem na vjezbanje. Nema dok ne platis…
Svi s curecim surlama, brzo ozdravite. I moja curi.
E da, moj vise ne zeli kasice. Od kad se prehladio, nema sanse. Bilo koji okus, bilo kad u danu, samo pocne plakat. Anyone?
ti znas najbolje kako je kad se probudi sto puta u noći, eto tako mi je postalo s mojim dobrim dečkom. trenutno smo vani , spava, a ja nabijam kilometre na cipelama 🤣 i odmah se tebe sjetim. stisnem zube i nadam ee da će proći sto prije.
nego evo ja kupujem kuglice za bor 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji