Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marlona
    01. Prosinac 2019. 10:10

Ja ne znam oćemo mi na advent, budemo se valjda odvukli, radi lampica jedino, ali ona gužva i cijene mi nisu neka fora. Mi smo blizu maksimira pa ćemo do tamo prošetati, bude i tamo štogod? 
    Dolazi mi brat s familijom idući vikend pa se zaletimo valjda, iako je njima prisjeo advent prije par godina, s tri umorne i gladne cure, a nigdje mjesta za sjesti i pojesti 😒

• Mino19
    01. Prosinac 2019. 12:50

Hvala vam puno cure. Jako mi znaci kad se mogu nekome pojadat bez da me napada kako ja ne znam sto su pravi problemi s djecom..
    Ja mislim da cemo mi ic na advent, ali popodne pa taman dok malo padne mrak da izbjegnemo guzve.
    Za sv nikolu smo i mi uvijek dobivali samo cokoladu, ne mislim ni ja igracke kupovat

• Ivonne
    01. Prosinac 2019. 15:12

Evo me🤣
    Najbolje što sam naučila s prvim je sve su to faue dođe i prođe pa dođe nešto drugo i tak dok ne odseli od tebe a i onda imaju faze😂😂😂
    Mi bili na koncertu u lisinskom, mali je sneso a mala odradila 2 sata sna u kolicima s tatom koji je napravio 10 km
    Mali spava ali mi je sumnjivo topal, nadam se da je do umora. 
    Maloj ide gornji lijevi zubić, samo što nije izbio i kokoš me već danima grize i umire od smijeha, a ja za kaznu spakiram sisu pa tuli.
    Na Advent ćemo ići ali na dječji u Maksmir. Bili prošle godine u centru jer su nam došli frendovi koji su to htjeli vidjeti i naravno išli po mraku, ljudi su gazili jedni po drugima i to mi se uopće ne da. 

CiniMINIS
    01. Prosinac 2019. 18:20

Andrea, i od nas sretan rockas 😊
    Marlona, super sto si uspjela uhvatiti malo vremena za sebe.
    Mi smo prosle godine s mojom sestrom, sogorom i njihovim curama prosli dosta toga. Na maksimiru (kod zooloskog)  je bio sveti nikola s ponyjem i kocijom i vozao djecu za "kolko zelis dati za hranu za ponyja". Bile su i kucice s hranom i neki decki su svirali. Bila je i neka kucica za slikanje i jos neka s zabavama za klince, al nismo tamo isli pa ne znam tocno sto je tamo bilo.

krino
    01. Prosinac 2019. 18:51

Andrea, stvarno, zaboravila sam ti cestitati rodjendan...paaa sretan ti rodjendan. Nafam se da se lijepo provodite. Znam da fino papate 🤗

01. Prosinac 2019. 19:14

Andrea, cestitke i od nas 🥳 
    Ako jos niste igrale onu hipp igru za pelene, niti nemojte... Nama nisu dobre, male su, ne upijaju dobro, koza ostaje vlazna i cure vec nakon 2h... Ne znam sto bi bilo da ih stavim preko noci, vjerojatno poplava... 

• marlona
    01. Prosinac 2019. 19:24

Andrea, ja sam previdjela info da ti je rođendan, ali sretan rođendan, nek si zdrava i sretna! 😊🥳
    Mmamma, hvala na info za pelene,dobro za znati! 🙂
    Mi se vraćamo doma, beba spava, a i popodne smo svi kolektivno 2 sata odspavali, valjda ne bude fešta noćas 🙈🙈

• Ivonne
    01. Prosinac 2019. 20:39

Sretan rođendan 😉

• Nikki
    01. Prosinac 2019. 21:36

Sretan rođendan Andrea! 

pelinka
    01. Prosinac 2019. 22:48

Sretan rođendan, Andrea! 😊 
    Ja se napokon izvrnula u krevet, bas naporan dan/vikend. Gs bio na kolinju, a malisa i ja malo kod mojih, malo doma, ali vecinu vremena sami nas dvoje. Imam nekakav osjecaj da mu mozda krecu zubici!? Prsti su u ustima stalno, bili su i dosad, ali ne bas toliko. I bas ih onako "glaba", kao da se masira.. poceo se budit u placu, u pola podoja pocne plakati, nisam pametna..
    Advent cemo vjerojatno posjetit, ali kod nas je to malo, obidjes sve za par minuta  za poklone je jos premali, ali kupila sam obleku My first Christmas 😁
    Sto cete za Novu? 😁 ja se zapravo bas veselim tome da budemo doma, nas troje zajedno  mozda eventualno kumovi dodju do nas, pa da ko pravi bracni parovi gledamo docek na tv-u  (mi smo imali svatove lani, oni ove godine )

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.