Dan zene, evo mi prijavljujemo prvi okret na trbuh i fino izvuce rukicu koja je prije uvijek ostala zaglavljena. Bas sam ponosna. A sto se tice spavanja,navecer zaspi sada izmedu 20 i 21,ali sa 100 budenja po noci. Ne otvori oci,ali kao da u snu cvili. Uvijek ponudim cicu,ali samo ju dva puta prihvati. Ostalo se ljuti i samo zeli da ga malo zaljuljam. Jutros se probudio u 6 i 15. Sokirala sam se jer se nikada nije tako rano digao. Spavao je vec u 3 navrata,sad ce opet ici leci. Joooj smijesan je,skuzio je jezik pa samo pljuje i to jako. Danas sam se nagnula nad njega i skupio je valjda svu pljuvacku i ravno meni u lice😂😂😂 i samo nesta brblja. E da,i par puta je pocupao psica dok su lezali na podlozi,jadna nije ni svjesna sto ce sve dozivjeti jos od Sebastiana🤣🤣
Zaboravila sam cestitati svim malim puzacina i polupuzacima😍 jooj sve vise napreduju te bebice,necemo se ni okrenuti,a vec ce hodati. Nekako bih zaustavila vrijeme da sto dulje bude mala,slatka bebica
Dan cure...
Assia, bravo za puzača!! Ma svaki dan neke novosti, to je super. Mojoj je postalo zabavno "kašljati" na silu, presmješna je. Počela mi je vrištati ako bi nešto (jela, grabila i slično), i izvija se glavom unazad ako je nosim a njoj ne paše, ili sjedim snjom a ona bi se digla i tako... 🙄😁
Voli jesti kiselije stvari (kivi, kefir), slatko i ne baš, batat i banana baš i nisu dobro prošli 😬 . Nije reagirala na ništa od hrane za sad, iako su količine zanemarive, al bude ostataka u peleni pa valjda nešto i uđe u nju.
Zubi su zadnja dva dana u mirovanju.
Muž je još uvijek u karanteni. Grah s buncekom se krčka za sutra (i prekosutra) a mi zalegli 😝🤗
Dan zene, evo mi prijavljujemo prvi okret na trbuh i fino izvuce rukicu koja je prije uvijek ostala zaglavljena. Bas sam ponosna. A sto se tice spavanja,navecer zaspi sada izmedu 20 i 21,ali sa 100 budenja po noci. Ne otvori oci,ali kao da u snu cvili. Uvijek ponudim cicu,ali samo ju dva puta prihvati. Ostalo se ljuti i samo zeli da ga malo zaljuljam. Jutros se probudio u 6 i 15. Sokirala sam se jer se nikada nije tako rano digao. Spavao je vec u 3 navrata,sad ce opet ici leci. Joooj smijesan je,skuzio je jezik pa samo pljuje i to jako. Danas sam se nagnula nad njega i skupio je valjda svu pljuvacku i ravno meni u lice😂😂😂 i samo nesta brblja. E da,i par puta je pocupao psica dok su lezali na podlozi,jadna nije ni svjesna sto ce sve dozivjeti jos od Sebastiana🤣🤣
Bravo! Moja ljeniguza još teško izvlači tu ruku 😂, s trbuha na leđa je profi, obrnuto nikako. Prošlo joj je jednom, dvaput slučajno. Zna biti na boku, tik do okretanja, i onda se vrati 😂🙈
Ako vam treba sto za malce, u kiku imate popuste ovaj tj, 1 odjevni artikl 50% snizen i jos 3 artikla 20%.. samo pokazete na mobu kupon koji imate na katalozima..
Bravo za okret 😊
Moja isto cvili u snu, ali ju ne diram, to nesto sanja..
Super mi je ovo s pljuvanjem, moja zna onako radit kao da se belji 😄
Dan cure…
Assia, bravo za puzača!! Ma svaki dan neke novosti, to je super. Mojoj je postalo zabavno "kašljati" na silu, presmješna je. Počela mi je vrištati ako bi nešto (jela, grabila i slično), i izvija se glavom unazad ako je nosim a njoj ne paše, ili sjedim snjom a ona bi se digla i tako… 🙄😁
Voli jesti kiselije stvari (kivi, kefir), slatko i ne baš, batat i banana baš i nisu dobro prošli 😬 . Nije reagirala na ništa od hrane za sad, iako su količine zanemarive, al bude ostataka u peleni pa valjda nešto i uđe u nju.
Muž je još uvijek u karanteni. Grah s buncekom se krčka za sutra (i prekosutra) a mi zalegli 😝🤗
I moja kaslje na silu vec neko vrijeme, kad trazi paznju 🤣
Neno, ajd kopiraj par recepata za kasice sa one fb stranice... Idem spavat. Ako bude srece, bidem bar par sati u komadu 🤦🏻♀️
Iako se vec probudio nakon sat vremena u placu. Jeiii. A nos zacepljen. A zao mi je paliy usisavac. Jako se boji. Cim vidi usisavac i cuje ga, odmah place. Ima vec traume. A koprca se, sav je zilav kad mu treba ukapat u nos fiziolosku. Zao mi djeteta...
Neno, ajd kopiraj par recepata za kasice sa one fb stranice… Idem spavat. Ako bude srece, bidem bar par sati u komadu 🤦🏻♀️
Iako se vec probudio nakon sat vremena u placu. Jeiii. A nos zacepljen. A zao mi je paliy usisavac. Jako se boji. Cim vidi usisavac i cuje ga, odmah place. Ima vec traume. A koprca se, sav je zilav kad mu treba ukapat u nos fiziolosku. Zao mi djeteta…
Krino, možda bi ti po noći bilo lakše s onom ručnom pumpicom, manje povuče ali i manje stresa i za tebe i za malog...
Ln
Dan cure…
Assia, bravo za puzača!! Ma svaki dan neke novosti, to je super. Mojoj je postalo zabavno "kašljati" na silu, presmješna je. Počela mi je vrištati ako bi nešto (jela, grabila i slično), i izvija se glavom unazad ako je nosim a njoj ne paše, ili sjedim snjom a ona bi se digla i tako… 🙄😁
O izvijanje unazad, stres samo takav kad to odjednom napravi dok ga nosiš 🤦♀️ a još kad ne mogu pogoditi što hoće, ne znaš kome gore meni ili njemu 🤦♀️
Nama danas prošao popravni za cvjetacu, za sada je hit tikva 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji