Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nikki
    27. Studeni 2019. 22:20

krino

Neno, ajd kopiraj par recepata za kasice sa one fb stranice… Idem spavat. Ako bude srece, bidem bar par sati u komadu 🤦🏻‍♀️
    Iako se vec probudio nakon sat vremena u placu. Jeiii. A nos zacepljen. A zao mi je paliy usisavac. Jako se boji. Cim vidi usisavac i cuje ga, odmah place. Ima vec traume. A koprca se, sav je zilav kad mu treba ukapat u nos fiziolosku. Zao mi djeteta…

Krino, možda bi ti po noći bilo lakše s onom ručnom pumpicom, manje povuče ali i manje stresa i za tebe i za malog...
    Ln

• Nikki
    27. Studeni 2019. 22:24

nena1986

Dan cure…
    Assia, bravo za puzača!! Ma svaki dan neke novosti, to je super. Mojoj je postalo zabavno "kašljati" na silu, presmješna je. Počela mi je vrištati ako bi nešto (jela, grabila i slično), i izvija se glavom unazad ako je nosim a njoj ne paše, ili sjedim snjom a ona bi se digla i tako… 🙄😁
    Voli jesti kiselije stvari (kivi, kefir), slatko i ne baš, batat i banana baš i nisu dobro prošli 😬 . Nije reagirala na ništa od hrane za sad, iako su količine zanemarive, al bude ostataka u peleni pa valjda nešto i uđe u nju.
    Zubi su zadnja dva dana u mirovanju.
    Muž je još uvijek u karanteni. Grah s buncekom se krčka za sutra (i prekosutra) a mi zalegli 😝🤗

O izvijanje unazad, stres samo takav kad to odjednom napravi dok ga nosiš 🤦‍♀️ a još kad ne mogu pogoditi što hoće, ne znaš kome gore meni ili njemu 🤦‍♀️
    Nama danas prošao popravni za cvjetacu, za sada je hit tikva 😊 

Andreandrea
    27. Studeni 2019. 23:48

Hahahahaha super su te bebe. Bas mi zanimljivo citati sto sve rade.  Ful su smijesne,nisam ni znala koliko dogodovstina bude s njima. Krino,nadam se da spavas mirno i da se malac ne muci s nosicem

krino
    28. Studeni 2019. 07:41

Jutro cure. Dobro je relativno. Od pol 10 do pol 5 u komadu. Prije i poslije toga samo dizanje svakih pola sata. Vise ne mogu procijenit jel hropce iz nosa ili je to onaj mops zvuk. Kako ste vi spavali?

Tiha
    28. Studeni 2019. 09:07

Jutro svima. Slatke su skroz bebice, okretanja, puzanja pa čak i izvoljevanja. Mi smo ovaj tjedan na buđenju staalno, a nadala sam se da ću samo teoretski znat što je regresija spavanja 😂 mi čekamo da nam se sutra vrati gs, a meni glava puca, valjda od vremena. Čitam i dogodovštine s papanjem pa mi više i nije bed razmiščjat da skoro i mi krenemo. 

• Mino19
    28. Studeni 2019. 09:24

Dobro jutro. Mi smo spavali dobro, zaspala je oko 8, jedno hranjenje oko 1, ali oko 4 se opet budila, pa zaspala, pa oko 5 isto, onda oko 7 konacno dizanje.
    Kasice papa kao velika, bas ju je gust gledat i slusat, mljacka, trazi jos, samo ide prema zlici i posudici i koliko god skuham mislim da bi mogla jos😁
    Zasad sam joj dala tikvicu, krumpir, batat i bucu. Skuham dok skroz omekani, s vilicom izgnjecim i to bude kao da sam sa mikserom.
    Sad kad prica ustvari vristi i trebaju nam cepici za usi, preslatka je☺
    Okrece se svuda naokolo, ali jos uvijek ne puze. I nikako da nam zubici izbiju. U gymu je puno aktivnija, stalno ide prema igrackicama i uvijek zavrsi na tepihu na kraju.
    Preslatke su mi sve ove nase bebice sa svim novim naucenim stvarima, svaki dan se imamo cemu veselit i bit ponosne😊

katiesu
    28. Studeni 2019. 11:04

dobar dan!jos jedna losa noć. mali se budio cijelu noć bilijun puta, onda se curka rasplakala u svojoj sobi pa sam ju donijela sebi u krevet. nos joj začepljen, čak sam izvlačila smrklje. ona tri godine j još ne zna ispuhati nos, izluđuje me. evo mi papamo batat i sviđa mu se. u 2 imamo cjepljenje 😩 bit će placa znam 

28. Studeni 2019. 11:51

katiesu

dobar dan!jos jedna losa noć. mali se budio cijelu noć bilijun puta, onda se curka rasplakala u svojoj sobi pa sam ju donijela sebi u krevet. nos joj začepljen, čak sam izvlačila smrklje. ona tri godine j još ne zna ispuhati nos, izluđuje me. evo mi papamo batat i sviđa mu se. u 2 imamo cjepljenje 😩 bit će placa znam

Sretno, i mi smo danas na cijepljenju 😞
    Jel s 4mj ide jedno cjepivo ili dva? Vi ste vec na 6mj, jel vam to zadnje ili jos ima?

katiesu
    28. Studeni 2019. 12:26

mmamma

katiesu

Sretno, i mi smo danas na cijepljenju 😞
    Jel s 4mj ide jedno cjepivo ili dva? Vi ste vec na 6mj, jel vam to zadnje ili jos ima?

mislim da isto dva ide, ufff mozak blokira ali će ti reci cure  koje su bile sad nedavno. mi smo se cijepili i za rotu tako da znam sigurno da bilo dva 🙈
    čini mi se da sad sljedeće s godinu dana 

nena1986
    28. Studeni 2019. 12:32

Dobar dan! Mi prijavljujemo nos koji curi kao špina... 😢, cistimo fizioloskom za sad. Jos nismo nabavili aspirator ni inhalator, naravno da cemo morati po hitnom postupku 🙈... 
    Krino, fali ideja? 
    Nemam ti baš nešto za kopirati, recepti su im po dokumentima, pretezno u wordu, koji meni na mobitelu ne otvara 😈.... 
    Evo ti ideja iz glave:
    Brokula+luk+mrkvica-kuhano kao juha/maneštrica sa maslinovim uljem
    Jabuka+cikla-kuhano
    Zobena kaša sa kruškom+kokosovo ulje
    Batat varivo sa cvjetačom i maslinovim uljem
    Avokado, sam ili sa bananom
    Palenta sa blitvom (skuhaš blitvu i u to ukuhaš palentu)+maslinovo ulje
    Rižoto od cikle
    Proso sa bundevom
    Varivo od bundeve i cvjetače+ bučino ulje
    Varivo od cvjetače sa krumpirom
    Varivo od leće i mrkvice
    Zobene pahuljice sa datuljama
    Raštika sa krumpirom + maslinovo ulje
    Špinat sa palentom
    Još? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.