Bravo za male puzace 😊😊 moja je trenutno jos sva nekoordinirana 😂 jedino kad sama sebe zeli cupat za uho, to odma uhvati iz prve 🙈🙈 rekla sam da cu joj pocet stavljat kapicu da joj zastitim to jadno uho.
Samo neka krenu više, onda će jedan za drugim 👍ne mislim zub nego beba…
Jel se vama promijenio način njurganja? Naš je prije plakao onako dječje kad mu nešto smeta, sad baš njurga, onako proizvodi zvuk kao kroz nos, kao naprezanje i ne prestaje 🤦♀️🤦♀️ ne znam ni objasniti kako treba…
I sve češće pruža ručice da ga podignem/o 😍
Haloooo sestro!!! Pa to sam pisala ima 2tj. Napreze se kao da ce kakati, ali grinta sve u 16. I bas se naljuti na igracke pa pocne plakat. Onak isfrustrirano. Ubija me taj zvuk po cijele dane. Uglavnom ne nastavi plakat, ali dogodi se… Ali iritira kad ti stalno netko njorga nad glavom 😂😂😂
Luda sam već od tog zvuka 🤯
Sad sam ga uspavljivala sat vremena, ne može gledati a ne može zaspati 🤦♀️
A valjda će biti bolje...
Jel se vama promijenio način njurganja? Naš je prije plakao onako dječje kad mu nešto smeta, sad baš njurga, onako proizvodi zvuk kao kroz nos, kao naprezanje i ne prestaje 🤦♀️🤦♀️ ne znam ni objasniti kako treba…
Haloooo sestro!!! Pa to sam pisala ima 2tj. Napreze se kao da ce kakati, ali grinta sve u 16. I bas se naljuti na igracke pa pocne plakat. Onak isfrustrirano. Ubija me taj zvuk po cijele dane. Uglavnom ne nastavi plakat, ali dogodi se… Ali iritira kad ti stalno netko njorga nad glavom 😂😂😂
A valjda će biti bolje…
Sad bi ti Ivonne napisala da hoce. Kad navrsi 7 godina 😂
Super su vam bebice, bas lijepo napreduju, samo neka tako nastave 🥰
Moja se odguruje stopalima i koljenima, pokusava onako vojnicki puzati, ali rukice ju jos ne slusaju... Uspije se na puzzlama rotirati u krug tako da nogicice i glava zamjene mjesta...
Uzv kukica nam je uredan, jos samo obavimo cijepljenje i onda smo mirni neko vrijeme...
Lijepi dan nam je danas, treba to iskoristiti, sljedeci tjedan nam ide neko zahladnjenje... Mozda nas iznenadi snijeg za bozic ☃️
A valjda će biti bolje…
Sad bi ti Ivonne napisala da hoce. Kad navrsi 7 godina 😂
🤣🤣🤣🤣🤣Ako smo sreće
Mame imam deckica 4 i pol mjeseca star . Naime prva 3 mjeseca je spavao cijelu noc bez problema a zadnjih mjesec dana budi se svaka dva sata i prije uz plac i to u snu plac neznam vise sta da radim hodam ko zombi dali je koja imala takvu situaciju i dali je brzo proslo. Decko je dojena beba i uveli smo kasice.
Danci23
Mame imam deckica 4 i pol mjeseca star . Naime prva 3 mjeseca je spavao cijelu noc bez problema a zadnjih mjesec dana budi se svaka dva sata i prije uz plac i to u snu plac neznam vise sta da radim hodam ko zombi dali je koja imala takvu situaciju i dali je brzo proslo. Decko je dojena beba i uveli smo kasice.
Prva regresija sna je oko 4 mjeseca života - u kratkom vremenu nauče puno stvari pa su preuzbuđeni da bi spavali. Plakanje u snu je i kod nas prisutno. Ustanem i priključim na sisu i ušuti na kratko i tak 100 puta u noći. Sa starijim je bilo gore.
Zombij i nespavanje su eto čari roditeljstva. Nema tu puno pomoći osim onog bude prošlo.
Ni uvođenje večere kod starije nije pomoglo boljem spavanju. Bolje je spavao tek kad smo ga prebacili u naš krevet. Isto se budio i rucicom tražio nas i kad bi me napipao nastavio bi spavati.
Ja sam se pomirila s tim, naravno nakon što sam svašta isprobala sa starijim, to je rak i proći će
Dan zene, evo mi prijavljujemo prvi okret na trbuh i fino izvuce rukicu koja je prije uvijek ostala zaglavljena. Bas sam ponosna. A sto se tice spavanja,navecer zaspi sada izmedu 20 i 21,ali sa 100 budenja po noci. Ne otvori oci,ali kao da u snu cvili. Uvijek ponudim cicu,ali samo ju dva puta prihvati. Ostalo se ljuti i samo zeli da ga malo zaljuljam. Jutros se probudio u 6 i 15. Sokirala sam se jer se nikada nije tako rano digao. Spavao je vec u 3 navrata,sad ce opet ici leci. Joooj smijesan je,skuzio je jezik pa samo pljuje i to jako. Danas sam se nagnula nad njega i skupio je valjda svu pljuvacku i ravno meni u lice😂😂😂 i samo nesta brblja. E da,i par puta je pocupao psica dok su lezali na podlozi,jadna nije ni svjesna sto ce sve dozivjeti jos od Sebastiana🤣🤣
Zaboravila sam cestitati svim malim puzacina i polupuzacima😍 jooj sve vise napreduju te bebice,necemo se ni okrenuti,a vec ce hodati. Nekako bih zaustavila vrijeme da sto dulje bude mala,slatka bebica
Dan cure...
Assia, bravo za puzača!! Ma svaki dan neke novosti, to je super. Mojoj je postalo zabavno "kašljati" na silu, presmješna je. Počela mi je vrištati ako bi nešto (jela, grabila i slično), i izvija se glavom unazad ako je nosim a njoj ne paše, ili sjedim snjom a ona bi se digla i tako... 🙄😁
Voli jesti kiselije stvari (kivi, kefir), slatko i ne baš, batat i banana baš i nisu dobro prošli 😬 . Nije reagirala na ništa od hrane za sad, iako su količine zanemarive, al bude ostataka u peleni pa valjda nešto i uđe u nju.
Zubi su zadnja dva dana u mirovanju.
Muž je još uvijek u karanteni. Grah s buncekom se krčka za sutra (i prekosutra) a mi zalegli 😝🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji