Jutro cure 🙂
Hvala na info o dudama, probat ćemo štogod...
Nikki, i moja je prije koji tjedan počela njurgati tako, kroz nos uz naprezanje 😂 baš sam htjela komentirati, ali prestala je nakon nekoliko dana, pa sam zaboravila. Tu i tamo još zna tako malo, ali vratila se starom plaču 😅
Sad se češće rasplače tako odjednom, a da ne kužim zašto, samo odjednom u plač, kao da se udarila negdje, a vidim da nije 🤷 zubi valjda...
Assia, bravo za prvi puz 😄 moja se već neko vrijeme kreće, ali gmiže, još se ne oslanja na dlanove, više se koljenima gura naprijed i tako dođe do svega što želi 😁 ali ne smije biti predaleko, onda samo plače, ali kad joj malo približim ide po to. Mi imamo puzzle za pod, super su zasad, čvrste su skroz, stavim ju na sredinu, ali parket je uvijek puno zanimljiviji. Neki dan se odgurala do vipera i počela lizati postolje prije nego sam skužila, nemajka🤦🏻♀️😅
Samo neka krenu više, onda će jedan za drugim 👍ne mislim zub nego beba…
Jel se vama promijenio način njurganja? Naš je prije plakao onako dječje kad mu nešto smeta, sad baš njurga, onako proizvodi zvuk kao kroz nos, kao naprezanje i ne prestaje 🤦♀️🤦♀️ ne znam ni objasniti kako treba…
I sve češće pruža ručice da ga podignem/o 😍
Haloooo sestro!!! Pa to sam pisala ima 2tj. Napreze se kao da ce kakati, ali grinta sve u 16. I bas se naljuti na igracke pa pocne plakat. Onak isfrustrirano. Ubija me taj zvuk po cijele dane. Uglavnom ne nastavi plakat, ali dogodi se... Ali iritira kad ti stalno netko njorga nad glavom 😂😂😂
Tonkice...nije to bas odgovor koji sam se nadala... 😂😂
Inace, mi smo poceli vristat od veselja. To je u onim intervalima kad ne grinta. I jooooooos vise prica, al onak...to vise nije normalno. Mi spavamo relativno dobro osim sad kad je njonja zacepljena pa se dizemo da to isisamo, ali on usred noci odluci nekih 2-3x imat monolog. Skupi rukice ispred sebe ko neki pop i krene pricat. I vristat jer je sretan. I mrda sve i 16 pa mu pelena ode u stranu i onda presvlacimo njega i krevet. Eto. Pricalica. I to potraje izmedju pola sata do sat ipo. Cak i kad zaspi navecer na boci ili dok ga nunamo, kad ga stavimo u kindac kao da ga je netko iglom vrucom uboo. Samo se otvore oci, on se resetira i ima svoj monolog od 30min i zaspi 🤦🏻♀️ Pa jbte... Kao, sve je to normalno... Mmmm da. Ne cujem takve price 😂😂
Assia, super za malog puzavca. A ti se zabrinula. Tako i ja brinem, ali bude on kad bude spreman 😂
Evo ja prijavljujem prvo puzanje. Par centimetara doduše i to na krevetu, da dođe do dude :D
Već tjedan dana pokušava baš ozbiljno, skroz se podigne na rukice i mlatara nogama, jedino još ne zna uskladiti ruke i noge pa to uglavnom završi strašnom frustracijom i krokodilskim suzama.
Jako je smiješan, čim se probudi, hop okret na trbuh, diže se na ruke i kreće mlatarati. Nekako sam baš ponosna na njega, ne mogu ni zamisliti koje je njemu to uzbuđenje, a s druge strane, od silnog uzbuđenja ne može spavati i ne znam kako ćemo mi to podnijeti haha. Jutros se probudio u pola 6 za klopu, okrenuo se na trbuh i gotovo spavanje, on je odlučio propuzati
hahaha tako i moj. ne zna uskladiti ruke i noge, ponekad noge idu, ruke zaboravi, pa nosom ruje po deki. uglavnom presmjesan. a vidim mi smo skoro isto stari 😀
Bravo za male puzace 😊😊 moja je trenutno jos sva nekoordinirana 😂 jedino kad sama sebe zeli cupat za uho, to odma uhvati iz prve 🙈🙈 rekla sam da cu joj pocet stavljat kapicu da joj zastitim to jadno uho.
Jel se vama promijenio način njurganja? Naš je prije plakao onako dječje kad mu nešto smeta, sad baš njurga, onako proizvodi zvuk kao kroz nos, kao naprezanje i ne prestaje 🤦♀️🤦♀️ ne znam ni objasniti kako treba…
Haloooo sestro!!! Pa to sam pisala ima 2tj. Napreze se kao da ce kakati, ali grinta sve u 16. I bas se naljuti na igracke pa pocne plakat. Onak isfrustrirano. Ubija me taj zvuk po cijele dane. Uglavnom ne nastavi plakat, ali dogodi se… Ali iritira kad ti stalno netko njorga nad glavom 😂😂😂
Luda sam već od tog zvuka 🤯
Sad sam ga uspavljivala sat vremena, ne može gledati a ne može zaspati 🤦♀️
A valjda će biti bolje...
Haloooo sestro!!! Pa to sam pisala ima 2tj. Napreze se kao da ce kakati, ali grinta sve u 16. I bas se naljuti na igracke pa pocne plakat. Onak isfrustrirano. Ubija me taj zvuk po cijele dane. Uglavnom ne nastavi plakat, ali dogodi se… Ali iritira kad ti stalno netko njorga nad glavom 😂😂😂
A valjda će biti bolje…
Sad bi ti Ivonne napisala da hoce. Kad navrsi 7 godina 😂
Super su vam bebice, bas lijepo napreduju, samo neka tako nastave 🥰
Moja se odguruje stopalima i koljenima, pokusava onako vojnicki puzati, ali rukice ju jos ne slusaju... Uspije se na puzzlama rotirati u krug tako da nogicice i glava zamjene mjesta...
Uzv kukica nam je uredan, jos samo obavimo cijepljenje i onda smo mirni neko vrijeme...
Lijepi dan nam je danas, treba to iskoristiti, sljedeci tjedan nam ide neko zahladnjenje... Mozda nas iznenadi snijeg za bozic ☃️
A valjda će biti bolje…
Sad bi ti Ivonne napisala da hoce. Kad navrsi 7 godina 😂
🤣🤣🤣🤣🤣Ako smo sreće
Sortiraj odgovore
Najstariji