Vrišti već 4 sata. Ne znam što joj je, ovo nije ona. Jedno oko joj je crvenije i sad ne znam jel nešto nije ok s okom ili je sve od plača. Baš težak dan.
Sad spava... Budem vidjela kad se probudi.
Vrišti ko da ju boli, jesu li zubi ili ptobava ili to oko
Dobar dan! Mi prijavljujemo nos koji curi kao špina… 😢, cistimo fizioloskom za sad. Jos nismo nabavili aspirator ni inhalator, naravno da cemo morati po hitnom postupku 🙈…
Krino, fali ideja?
Nemam ti baš nešto za kopirati, recepti su im po dokumentima, pretezno u wordu, koji meni na mobitelu ne otvara 😈….
Evo ti ideja iz glave:
Brokula+luk+mrkvica-kuhano kao juha/maneštrica sa maslinovim uljem
Jabuka+cikla-kuhano
Zobena kaša sa kruškom+kokosovo ulje
Batat varivo sa cvjetačom i maslinovim uljem
Avokado, sam ili sa bananom
Palenta sa blitvom (skuhaš blitvu i u to ukuhaš palentu)+maslinovo ulje
Rižoto od cikle
Proso sa bundevom
Varivo od bundeve i cvjetače+ bučino ulje
Varivo od cvjetače sa krumpirom
Varivo od leće i mrkvice
Zobene pahuljice sa datuljama
Raštika sa krumpirom + maslinovo ulje
Špinat sa palentom
Još?
Neno kraljice 😘
I nama je neki krivi dan. Koliko cestonusisavate noseve? Ja bih mogla kon stop. Samo se puni. A vidim vec da mu onak mrvica crvenog u svim tim balama izadje. Znaci da smo ga opako iziritirali. Ako ne usisavam, ne moze disat. Hropce non stop. Ne znam koliko se toga proizvede. Da br mom curi nos. Njemu je sve zastopano. Spricam sterimar nekada ili kapam fiziolosku. Kad nakapam, pustim, ali iducih sat vremena mogu usosat nos 3-4x. Kasljuca i dalje. I tako...
E da, i dalje se ljuti i stenje onak frustrirano na igracke koje povlaci. Bas mi ide na kiki taj zvuk. Ubija. Kao da mi netko nad glavom visi i njorga noooon stop! I onda se ili rasplace ili samo nastavi igrat. Tko ce ga znat. 🤦🏻♀️
Vrišti već 4 sata. Ne znam što joj je, ovo nije ona. Jedno oko joj je crvenije i sad ne znam jel nešto nije ok s okom ili je sve od plača. Baš težak dan.
Sad spava… Budem vidjela kad se probudi.
Vrišti ko da ju boli, jesu li zubi ili ptobava ili to oko
Moja je tako jucer vristala od jutra do navecer dok nije zaspala, luda sam bila. Sto reci osim drzi se, proci ce. Mozda je samo takav dan.
Krino ja nisam imala takvu situaciju pa ne znam za savjet ali drzim fige da sto prije prode, vjerujem da nije lako ni tebi ni njemu..
I moja cura je jucer i prekjucer bila totalno cendrava, posebno pred spavanje. Dere se i dere a spavala bi. Danas je za sad ok. Evo je, spava, a ja sam vec drugi dan u sortiranju odjecice. Stan nam je ko da je bomba pala, a u jutro nas je iznenadio dimnjacar 🙈🙈 sramota..
Jel se vama dogodilo da primjetite malo tragova krvi kad se pokakaju? Danas mi je prvi put tvrdo kakala, 2 puta (dojena+povrtne kasice), prvi put sve ok, drugi put je pocela plakat kao da ju je jako boljelo i skuzili smo s vanjske strane kakice mrvicu krvi.. trebam li se brinut ili samo da pojacam unos vode? (Dajem joj vodu uz kasicu, popije oko 50ml)
Jel se vama dogodilo da primjetite malo tragova krvi kad se pokakaju? Danas mi je prvi put tvrdo kakala, 2 puta (dojena+povrtne kasice), prvi put sve ok, drugi put je pocela plakat kao da ju je jako boljelo i skuzili smo s vanjske strane kakice mrvicu krvi.. trebam li se brinut ili samo da pojacam unos vode? (Dajem joj vodu uz kasicu, popije oko 50ml)
Ne bi se brinula, vjerojatno uz tvrdu kakicu se malo ozlijedilo. Da vode i kombinacija s namirnicama koje otvaraju.
Citam, citam, a nikako da napisem.. Mislim da nam je napokon prosao skok i vratilo mi se moje dijete nazad. Cendranje se smirilo, kao i nasisavanje. A i spavanje se unormalilo, ako je 2,3 puta po pola sata normalno nekako sam se potajno nadala da ce se desit cudo, pa ce pocet spavat malo duze u komadu, al jos uvijek nista od toga. Al dobro, valjd mu je dosta tih pola sata.
Bila mi mama danas.. Malisa je taman trebao spavati, al je progledo dok sam sisla dolje pred nju.. spustim ga na trosjed, u njegov kutak i tako su se oni igrali neko vrijeme i poceo je vikat, dosta mu je. I onda majka moja, u najboljoj namjeri, sad ce ona njega uspavat bez da ga nosa. Pa ga milki, pa mu pjeva, pa ovako, pa onako. Ja perem sudje u kuhinji i tocno znam sto ce se desit.. prebacit ce ga umor i nece se moci smirit od plakanja.. pa gledam na sat, taman ce i ogladnit, a nece moc jest jer je umoran.. pa ce malo sklopit oci i probudit se za 5 min jer je gladan. Tocno tako je i bilo, a mama ostade u cudu a lijepo sam joj rekla sve.. po danu jednostavno ne moze zaspat sam.. probala sam na razne nacine i na raznim mjestima. A eto, posto mi ne vjeruje, morala se sama uvjerit
kaze brat i ja smo bili super kao bebe, nikakvo nunanje, zaspali bez problema. Je, da. Samo sto ovo nije moj brat, a nisam ni ja
i tako.. skuhala si kavu prije nekih 15ak minuta i izasla na balkon u namjeri da ju popijem toplu, zasad mi uspjeva.
Joj htjela sam i dohranu komentirat.. jucer nam bas stigao paketic od hippa, pa malo gledam taj plan dohrane.. sve si nekako mislim da bismo i mi mogli krenut lagano od 4mj.. on je vec sad poceo mljackat dok mi jedemo.. bas se nekako i veselim tome, nastojat cu sto vise sama pravit, eventualno ove kupovne za "to go"
Pozdrav...upadam sa jesenskih...
Jel koristio netko ili cuo nesto za Mamine kapi? Za povecanje kolicine mlijeka… Bili kod pedijatrice pa mi ona preporucila. Nikako da mi nadodju te kolicine mlijeka koje trebaju maloj… Rekla pedijatrica da izdojim i vidim koliko mi posisa po obroku i da joj onda dodam dohrane da ukupni obrok bude 70-80ml. Ja sad izdojila cca 30 ml s tim da je zadnji podoj na toj strani bio prije nepuna 2 sata.
Sortiraj odgovore
Najstariji