Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    21. Studeni 2019. 14:28

Aloha.... teška noć, težak dan. Zaspala sinoć tek u jedan. Spustim je u krevetić, urnebes. Spavala samnom, svejedno se budila vrišteći. Ujutro dizanje u 7:30. Do sad zaspala 4x, svaki put se budi vrišteći, gleda na pola koplja, smješak, pa opet vriska. 😢
    Da vidimo, vitamine ne pijem, heferol sam pila samo prvih mjesec dana nakon poroda. 
    Skokovi u razvoju? Dosta mi ih je 😂🙈😂

• Nikki
    21. Studeni 2019. 14:50

Hej mame! Mi sinoć zaspali ok, ali buđenje do 1 svakih pola sata uz vrisak (Neno jesu to zubi ili što??), nakon toga uz dva buđenja do 7.30. Od 9vani, obišli trgovine, u sparu je akcija na igračke 30% pa kupili im par stvari za Božić, otišli po pelene u dm i ugodno se iznenadili, osim 2+1 akcije, naišli na 50% pampers gaćice jer izlaze iz asortimana (zelene su a piše premium care) i još uzela 3pakiranja pa na kraju ispao paket 30tak kuna 🥳, uzela bi ja i više ali bilo samo veličine 3. Pa obratite pozornost ako ćete ići i ako planirate gaćice...
    Da, sa drugim djetetom imam daleko manje vremena, imam osjećaj da ni s jednim kako treba, pere me grižnja savjesti, nadam se da će se stvari popraviti kad beba još malo poraste 🤞
    O skokovima ne želim ni razmišljati, ponekad mi se čini da nikako doskočiti 🤦‍♀️🙈

nena1986
    21. Studeni 2019. 14:59

A zubi su, da... baš mi je bude žao. Taj bolni plač... uf ....ako bude tako za svaki zub 🙄💀

MiniCooper26
    21. Studeni 2019. 15:33

Jeli tko konzumira oleovit d3 kapi? Kako bi ih davali? Direkt u usta ili na zlicu? 

21. Studeni 2019. 15:42

MiniCooper26

Jeli tko konzumira oleovit d3 kapi? Kako bi ih davali? Direkt u usta ili na zlicu?

Ja koristim na zlicicu dvije kapi dnevno al ja uredno zaboravim dati nekada, pa se sjetim navecer kad zaspe da nisam 🤦‍♀️

21. Studeni 2019. 15:43

Nikki

Hej mame! Mi sinoć zaspali ok, ali buđenje do 1 svakih pola sata uz vrisak (Neno jesu to zubi ili što??), nakon toga uz dva buđenja do 7.30. Od 9vani, obišli trgovine, u sparu je akcija na igračke 30% pa kupili im par stvari za Božić, otišli po pelene u dm i ugodno se iznenadili, osim 2+1 akcije, naišli na 50% pampers gaćice jer izlaze iz asortimana (zelene su a piše premium care) i još uzela 3pakiranja pa na kraju ispao paket 30tak kuna 🥳, uzela bi ja i više ali bilo samo veličine 3. Pa obratite pozornost ako ćete ići i ako planirate gaćice…
    Da, sa drugim djetetom imam daleko manje vremena, imam osjećaj da ni s jednim kako treba, pere me grižnja savjesti, nadam se da će se stvari popraviti kad beba još malo poraste 🤞
    O skokovima ne želim ni razmišljati, ponekad mi se čini da nikako doskočiti 🤦‍♀️🙈

Koje si uzimala onda pelene pampers pc normalne ili gacice jer vidim da si vise uzimala pa nemrem skuziti, trudnicki mozak

21. Studeni 2019. 15:46

MiniCooper26

Ja dajem dvije svako jutro, direktno u usta. Rekla mi patronažna da ne dajem na žlicu jer su to samo 2 kapi, a dosta ostane na žlici. Mislim da se mogu kupiti i bez recepta one, ali nisam 100%

CiniMINIS
    21. Studeni 2019. 15:47

Pozdrav cure. Ja bila previse napeta da vam pisem u jutro, sad se vratili od pedice pa da vas obavijestim da je mrvica dobila 470g u dva tjedna, sad smo na 4930 🤗. Ocito pojacani rezim i mamine kapi djeluju. Cim je cula doktoricu krenula se derat ko da ju koljemo 🙈🙈 ocito jos nije zaboravila cijepljenje prije dva tj.
    Dude kuham tak jednom tjedno, ostalo vrijeme perem pod vrucom vodom. I da, isto zna biti "znojna", al to je s druge strane pa nek bude 😅.
    Ja se ni sa prvim ne informiram nesto posebno. Ne zelim raditi bauk iz majcinstva i nece hodat u rikverc jer nisam procitala 100 knjiga. Vodim se nekako zdravim razumom i instinktima i nadam se da je to dovoljno.
    Ja cak i zeljezo koje bi morala piti svaki dan pijem dok se sjetim 🙈 isto tak imam neke vitamine iz dma i isto ih pijem kad se sjetim, al zato svaki dan pijem mlijeko za kalcij 💪.
    Ivonne i Mini, bravo za velike bebice 😊 samo dalje tako i nadam se da nece biti nikakve reakcije.
    Prvi put cujem za skok od 19 tjedana 🤔 bolje da nisam ni znala 😂😂 bas sam si jucer razmisljala kako sad imamo lufta do sljedeceg skoka od 6 mj.
    Zaboravila sam naravno pedicu pitati za d vitamin 😣 Tiha, sto je vama dala? Nesto na recept ili ste sami kupili?

21. Studeni 2019. 15:50

Bravo Cini, odličan napredak 😊😊💪

Tiha
    21. Studeni 2019. 15:55

CiniMINIS

Pozdrav cure. Ja bila previse napeta da vam pisem u jutro, sad se vratili od pedice pa da vas obavijestim da je mrvica dobila 470g u dva tjedna, sad smo na 4930 🤗. Ocito pojacani rezim i mamine kapi djeluju. Cim je cula doktoricu krenula se derat ko da ju koljemo 🙈🙈 ocito jos nije zaboravila cijepljenje prije dva tj.
    Dude kuham tak jednom tjedno, ostalo vrijeme perem pod vrucom vodom. I da, isto zna biti "znojna", al to je s druge strane pa nek bude 😅.
    Ja se ni sa prvim ne informiram nesto posebno. Ne zelim raditi bauk iz majcinstva i nece hodat u rikverc jer nisam procitala 100 knjiga. Vodim se nekako zdravim razumom i instinktima i nadam se da je to dovoljno.
    Ja cak i zeljezo koje bi morala piti svaki dan pijem dok se sjetim 🙈 isto tak imam neke vitamine iz dma i isto ih pijem kad se sjetim, al zato svaki dan pijem mlijeko za kalcij 💪.
    Ivonne i Mini, bravo za velike bebice 😊 samo dalje tako i nadam se da nece biti nikakve reakcije.
    Prvi put cujem za skok od 19 tjedana 🤔 bolje da nisam ni znala 😂😂 bas sam si jucer razmisljala kako sad imamo lufta do sljedeceg skoka od 6 mj.
    Zaboravila sam naravno pedicu pitati za d vitamin 😣 Tiha, sto je vama dala? Nesto na recept ili ste sami kupili?

Bravo za bebicu i mamu 😊
    Mi smo prvo davali oleovit na recept, ali kad smo skužili grčeve prešli smo na biogaiu s d vitaminom bez recepta. 4.12. imamo vaganje i cijepljenje pa ću ju pitat dal nastavljamo ovako ili se vraćamo na oleovit, obzirom da su grčevi prošli

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.