Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    21. Studeni 2019. 12:05

MiniCooper26

krino

Andreandrea

katiesu

moj visi na cici 🤣🙈
    nekako me već strah ovog skoka u razvoju koji slijedi sad sa 6 mj. ako su oni bili takvi kakav će ovaj biti 😩
    ja sam umorna i treba mi godišnji 🌴🌴🌴
    moj supak po cijele dane radi i normalno je da sam ja sama s djecom. jedino me spasava sto odveze malu u vrtić i doveze ju nazad, sad za koji dan opet odlazi na put pa ću i ja opet sama biti. danas je došao doma s malom i to je to, ni cipele joj nije skinuo. ja sam ju okupala i kosu oprala, jedino sad za čudo lezi s njom u krevetu. ufff valjda će svi zaspati vise

Jooj jesi me nasmijala s ovim supak😂😂😂 meni moj zna reci pa zato primas svoju placu,da budes doma🥴🥴

Da mi to kaze, bio bi pokojni. Ti njemu reci da moze i on primat placu i bit doma, a ti ode radit. Moj se danas konacno opet vraca negdje navecer. Al ajde, prezivjeli smo. I baka nam se vraca i ujo. Svi dolaze. Jeeeee. Boli glava danas. Bit ce zato sto je kisa izostala. Idem kupit kolrabu. Danas cu vise kasice napravit jer je jucer poceo plakat kad je nestalo. Jeo batat. To je slatko i fino.
    Kako ste cure, zene, majke, kraljice?

Evo mi sa pregleda i cjepiva 🥴😥 imamo 72 cm i 8 kg 🙏💪ja imam sterilizator pa tu sve potrpam 🤪 krino, posto znam da je i tvoj na ad..koliko cesto mjenjas sisac na boci? I kad triba bocu ko bocu mjenjat i jeli triba uopce? Koje koristis? Ja san pocela sa dr Brown staklenom pa sam dobila tommee tipeee i super mi je jer je laksa i on je pridrzava sam.. Sad sam kupila i ručkice ato se stave na nju pa je poceo drzati bas pravo ali mu isto padne.. Nema veze nek se uči 💪

Ja dr browns plasticne boce imam. Dudu mijenjam svakih 2mj. Sad ce taman opet od 6mj druga. Boce kupim kad vidim da se plastika zazutila. U ovih 5mj sam jednom promijenila. Mislim da cu iduci mj opet kupit nove boce i taman dude br.3 od 6mj+

katiesu
    21. Studeni 2019. 12:29

ja pijem solgar prenatal. to sam u prvoj trudnoću j super su sad u drugoj svašta probala al tima se vratila. evo mi u šetnji u nosiljci. danas nešto cvili kak da ga boli nešto. mi spavamo ok. 
    da, meni je tezak period i tao mi je sto se maloj ne mogu vise posvetiti ali sva sreca pa je u vrticu. 

• marlona
    21. Studeni 2019. 13:54

Moja je ovih dana nervozna, evo cijelo jutro po rukama, sad sam ju spustila malo da se poigra , naš da vidim koliko će izdržati... Prema aplikaciji wonder weeks kreće 5.skok, onaj mentalni, ja trenutno i knjigu čitam, čudesni tjedni. Jel neka upoznata s tim? Kao svaki put kad nauče nešto novo, tome prethodi nervozno razdoblje. Tipa 4.skok  (19.tjedan) može trajati i do 5 tjedana, i tad bi trebali puno toga novog naučiti (npr okretanje) pa su zahtjevniji, slabije spavaju, traže puno pažnje, nosanja i to... I onda to prođe pa sve bude super kao. U nekim stvarima se možemo pronaći, u nekima baš i ne, kao i sve valjda 🤷 

nena1986
    21. Studeni 2019. 14:28

Aloha.... teška noć, težak dan. Zaspala sinoć tek u jedan. Spustim je u krevetić, urnebes. Spavala samnom, svejedno se budila vrišteći. Ujutro dizanje u 7:30. Do sad zaspala 4x, svaki put se budi vrišteći, gleda na pola koplja, smješak, pa opet vriska. 😢
    Da vidimo, vitamine ne pijem, heferol sam pila samo prvih mjesec dana nakon poroda. 
    Skokovi u razvoju? Dosta mi ih je 😂🙈😂

• Nikki
    21. Studeni 2019. 14:50

Hej mame! Mi sinoć zaspali ok, ali buđenje do 1 svakih pola sata uz vrisak (Neno jesu to zubi ili što??), nakon toga uz dva buđenja do 7.30. Od 9vani, obišli trgovine, u sparu je akcija na igračke 30% pa kupili im par stvari za Božić, otišli po pelene u dm i ugodno se iznenadili, osim 2+1 akcije, naišli na 50% pampers gaćice jer izlaze iz asortimana (zelene su a piše premium care) i još uzela 3pakiranja pa na kraju ispao paket 30tak kuna 🥳, uzela bi ja i više ali bilo samo veličine 3. Pa obratite pozornost ako ćete ići i ako planirate gaćice...
    Da, sa drugim djetetom imam daleko manje vremena, imam osjećaj da ni s jednim kako treba, pere me grižnja savjesti, nadam se da će se stvari popraviti kad beba još malo poraste 🤞
    O skokovima ne želim ni razmišljati, ponekad mi se čini da nikako doskočiti 🤦‍♀️🙈

nena1986
    21. Studeni 2019. 14:59

A zubi su, da... baš mi je bude žao. Taj bolni plač... uf ....ako bude tako za svaki zub 🙄💀

MiniCooper26
    21. Studeni 2019. 15:33

Jeli tko konzumira oleovit d3 kapi? Kako bi ih davali? Direkt u usta ili na zlicu? 

21. Studeni 2019. 15:42

MiniCooper26

Jeli tko konzumira oleovit d3 kapi? Kako bi ih davali? Direkt u usta ili na zlicu?

Ja koristim na zlicicu dvije kapi dnevno al ja uredno zaboravim dati nekada, pa se sjetim navecer kad zaspe da nisam 🤦‍♀️

21. Studeni 2019. 15:43

Nikki

Hej mame! Mi sinoć zaspali ok, ali buđenje do 1 svakih pola sata uz vrisak (Neno jesu to zubi ili što??), nakon toga uz dva buđenja do 7.30. Od 9vani, obišli trgovine, u sparu je akcija na igračke 30% pa kupili im par stvari za Božić, otišli po pelene u dm i ugodno se iznenadili, osim 2+1 akcije, naišli na 50% pampers gaćice jer izlaze iz asortimana (zelene su a piše premium care) i još uzela 3pakiranja pa na kraju ispao paket 30tak kuna 🥳, uzela bi ja i više ali bilo samo veličine 3. Pa obratite pozornost ako ćete ići i ako planirate gaćice…
    Da, sa drugim djetetom imam daleko manje vremena, imam osjećaj da ni s jednim kako treba, pere me grižnja savjesti, nadam se da će se stvari popraviti kad beba još malo poraste 🤞
    O skokovima ne želim ni razmišljati, ponekad mi se čini da nikako doskočiti 🤦‍♀️🙈

Koje si uzimala onda pelene pampers pc normalne ili gacice jer vidim da si vise uzimala pa nemrem skuziti, trudnicki mozak

21. Studeni 2019. 15:46

MiniCooper26

Ja dajem dvije svako jutro, direktno u usta. Rekla mi patronažna da ne dajem na žlicu jer su to samo 2 kapi, a dosta ostane na žlici. Mislim da se mogu kupiti i bez recepta one, ali nisam 100%

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.