Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    20. Studeni 2019. 23:15

Još ne spava,njoj je podne upravo... 

20. Studeni 2019. 23:17

Cini, ja dajem oleovitove d3 kapi. Navodno plivine izazivaju grčeve, a oleovit ne.
    Cure koje dojite, uzimate li vi kakve dodatke prehrani, neke vitamine? I ako da, koje? Ja nikako kupiti, ne znam koje bi. Pa sam si dala u zadatak sutra izabrati i kupiti. 

Andreandrea
    20. Studeni 2019. 23:41

katiesu

moj visi na cici 🤣🙈
    nekako me već strah ovog skoka u razvoju koji slijedi sad sa 6 mj. ako su oni bili takvi kakav će ovaj biti 😩
    ja sam umorna i treba mi godišnji 🌴🌴🌴
    moj supak po cijele dane radi i normalno je da sam ja sama s djecom. jedino me spasava sto odveze malu u vrtić i doveze ju nazad, sad za koji dan opet odlazi na put pa ću i ja opet sama biti. danas je došao doma s malom i to je to, ni cipele joj nije skinuo. ja sam ju okupala i kosu oprala, jedino sad za čudo lezi s njom u krevetu. ufff valjda će svi zaspati vise

Jooj jesi me nasmijala s ovim supak😂😂😂 meni moj zna reci pa zato primas svoju placu,da budes doma🥴🥴

Andreandrea
    20. Studeni 2019. 23:45

Ja dajem wayu,svasta smo probali i ona je jedina bila da mali ne vristi. Za plivit sam i ja cula da izazivaju kod gotovo svih grceve. Za oleovit treba recept ako me sjecanje dobro sluzi.  Ja pijem heferol  ( zeljezo), plivit c, kalcij od n.wealtha i magnezij od biolectre u vrecici. Ostala mi navika od trudnoce i pijem i dalje,skoditi ne moze,a nisam neka bas od voca i mlijecnih proizvoda pa eto...

Andreandrea
    20. Studeni 2019. 23:48

nena1986

Još ne spava,njoj je podne upravo…

Uf ,gadno,treba to izdrzati. Nadam se da je zaspala i da ce sutra odrapiti dulje😌

• Mino19
    21. Studeni 2019. 02:39

shell

Cini, ja dajem oleovitove d3 kapi. Navodno plivine izazivaju grčeve, a oleovit ne.
    Cure koje dojite, uzimate li vi kakve dodatke prehrani, neke vitamine? I ako da, koje? Ja nikako kupiti, ne znam koje bi. Pa sam si dala u zadatak sutra izabrati i kupiti.

Ja ne uzimam nista (iako bi trebala), ali imas od elevita elemama. Ja sam mislila to uzimat jer sam njihove pila i tokom trudnoce, ne znam zasto sam odustala od toga..
    Nadam se da svi lijepo spavate, evo mi odradile drugo hranjenje i sad nazad na spavanac 😊

21. Studeni 2019. 08:47

Jutro svima ☕
    Nama noć prošla dobro, uz 2 buđenja za klopu. Valjda se opet vraća u normalu. Od jučer je počela dok joj presvlačim pelenu izvijat se kao da će u most. Znači uskoro će biti pravi posao presvuć ju 🙂

Andreandrea
    21. Studeni 2019. 08:52

Jutroooo, mi smo se 3 puta budili za cicu. Eno ha u kolijevci pravi baloncice dok ja pijem kavu.
    Shell  i moj se izvija na oba boka dok ga presvlacim,pravo je cudo da pelenu dobro zalijepim😂😂😂 danas suncano,bit ce neka setnja. Jucer smo popodne setali s navlakom za kisu. I to je bio dozivljaj kako vracati dudu kad ju ispljune🤣

Tiha
    21. Studeni 2019. 09:27

Jutro svima! Mi smo isto s 2 hranjenja noćas 👌 iz elene mi bježi već neko vrijeme, tak da čak i često imamo sve mokro jer se koprca ko ribica na suhom 😂  jutros se konačno samostalno okrenuo s trbuha na leđa, ali za kontra smjer nam je još glava preteška 😄 od pola 9 spava u klokanici (živjela!! 😁) 

21. Studeni 2019. 10:02

Jutro 🙂
    Ja sam pila one vitamine iz DMa, imam jos par kom i sad vise ne planiram nista piti...
    Moja je nemirna kod presvlacenja vec duze vrijeme, najgore je ujutro i nakon kupanja kad ima viska energije pa se lovimo... 😁
    Pocela se okretati s ledja na trbuh na lijevu str, na desnu jos nije... I par puta se vratila na ledja, ali isto na lijevo... 
    Sad sam joj maknula one lukove s baby gyma posto vise ne zeli biti na ledjima i vise ju to uopce ne zanima sto visi... Sad se okrene na trbuh i onda gleda oko sto ima... Poslozila sam joj igrackice, gleda ovu podlogu od gyma i tako... Vec je prava cura 🥰
    Koliko cesto mijenjate dude? Koliko cesto ih iskuhavate? I kad ih mislite ukinuti? 
    Jel se i vama unutra zadrze kapljice vode i onako se zamagle? Mi izmjenjujemo vise duda, bacim ih nakon otpilike mj dana, u kipucu vodu ih stavljam svako jutro... Probala bi ukinuti dudu kad ce pocet jesti, a kad ce prestat skroz sisat, mislim da joj vise duda ne treba... Ali to je teorija, vidjet cemo kako ce biti u praksi...
    Kroz glavu mi prolaze misli kako se puno igram s njom, pratim svaki njen novi pokret, gledam tablice razvoja, sve istrazujem, kao i u trudnoci, bas sam se posvetila tome... Nekako mislim da s drugim djetetom necu imati toliko vremena kao s njom, posto ce i ona traziti svoju paznju... Mame s vise djece, da vas cujem 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI