imamo baby bjorn klokanicu i super je. još od seke, ona par put bila u njoj , svaki put kad bi ju stavila ona bi bljucnula ili povracala tako da ju nismo ni koristili. iako meni leđa otpadaju sad jer mali ima već 9 kg.
Nas zubi zaje…… zaspe, pa se vrišteći probudi 😢
Tako se i ona meni prije nekih sat vremena. I ima uzasno lagan san, stalno se nesto koprca. Preko dana koliko toliko, ali malo je rec da mi srce stane kad tako bude u 2, 3 ujutro😬
Bas ste se fino raspisale 😊😊.
Mi za sad nemamo nosiljku. Jos se dvoumim nabaviti ili ne, al mi se cini dosta prakticno.
Nemamo ni susilicu, za sad strik odradi svoje i taman nam je. Mozda cu krenut razmisljat o njoj kad krene jesti kasice 😅.
Mi dajemo biogaiu (ovo ce nam biti zadnja bocica, mislim da joj ne treba vise jer joj je probava sad odlicna) i babytol (jos nismo potrosili sve jer joj nismo davali kad je imala rotu jer je na bazi ulja pa da ne pogorsa stanje), nakon toga ne znam koji d vitamin cemo davati. Preporuke? Cula sam da neki izaziva grceve?
Moja nekad jos zna imati zatvorene sake, ali sve manje.
Mislim da je kod pelena najbolje gledati cijenu po komadu, inace se covjek pogubi.
Moja cura isto spava. Idem popiti mamine kapi i idem u krevet. Btw. probala sam jucer ne uzimati te kapi i mala je puno nervoznija kad sise i prije trazi da ju prebacim na drugu sisu. Danas s kapima opet sve super, tako da ocito djeluju.
Cini, ja dajem oleovitove d3 kapi. Navodno plivine izazivaju grčeve, a oleovit ne.
Cure koje dojite, uzimate li vi kakve dodatke prehrani, neke vitamine? I ako da, koje? Ja nikako kupiti, ne znam koje bi. Pa sam si dala u zadatak sutra izabrati i kupiti.
moj visi na cici 🤣🙈
nekako me već strah ovog skoka u razvoju koji slijedi sad sa 6 mj. ako su oni bili takvi kakav će ovaj biti 😩
ja sam umorna i treba mi godišnji 🌴🌴🌴
moj supak po cijele dane radi i normalno je da sam ja sama s djecom. jedino me spasava sto odveze malu u vrtić i doveze ju nazad, sad za koji dan opet odlazi na put pa ću i ja opet sama biti. danas je došao doma s malom i to je to, ni cipele joj nije skinuo. ja sam ju okupala i kosu oprala, jedino sad za čudo lezi s njom u krevetu. ufff valjda će svi zaspati vise
Jooj jesi me nasmijala s ovim supak😂😂😂 meni moj zna reci pa zato primas svoju placu,da budes doma🥴🥴
Ja dajem wayu,svasta smo probali i ona je jedina bila da mali ne vristi. Za plivit sam i ja cula da izazivaju kod gotovo svih grceve. Za oleovit treba recept ako me sjecanje dobro sluzi. Ja pijem heferol ( zeljezo), plivit c, kalcij od n.wealtha i magnezij od biolectre u vrecici. Ostala mi navika od trudnoce i pijem i dalje,skoditi ne moze,a nisam neka bas od voca i mlijecnih proizvoda pa eto...
Još ne spava,njoj je podne upravo…
Uf ,gadno,treba to izdrzati. Nadam se da je zaspala i da ce sutra odrapiti dulje😌
Cini, ja dajem oleovitove d3 kapi. Navodno plivine izazivaju grčeve, a oleovit ne.
Cure koje dojite, uzimate li vi kakve dodatke prehrani, neke vitamine? I ako da, koje? Ja nikako kupiti, ne znam koje bi. Pa sam si dala u zadatak sutra izabrati i kupiti.
Ja ne uzimam nista (iako bi trebala), ali imas od elevita elemama. Ja sam mislila to uzimat jer sam njihove pila i tokom trudnoce, ne znam zasto sam odustala od toga..
Nadam se da svi lijepo spavate, evo mi odradile drugo hranjenje i sad nazad na spavanac 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji