Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Studeni 2019. 16:35

shell

ayla

shell

ayla

Curke bas sam gledala tu akciju 2+1 i nije mi jasna, znači ja koristim pampers pc 3 i inace kosta 107 kn i sad tu vidim da dode 247 kn ako se dobro sjecam i to su 2 paketa, a kad sam u muler uzimala bilo 215kn 2 paketa u cemu je fora? I jos na dnu kod cijene pise da je treći paket najmanji ili najeftiniji, sad nezz koji kao gratis 🤷‍♀️

Piše da je najjeftiniji paket gratis, zato što vjerovatno možeš kombinirati veličine, a ne košta svaka jednako. Barem sam ja to shvatila tako. Ako uzmeš 3 jednaka, svejedno ti je koji ti je gratis.
    Što se cijene tiče, možda su u dmu skuplje? Oni sebi svi kreiraju cijene koje žele. Ili si gledala veće (manje) pakiranje? Ne koristim pampers pa ne znam kakva su im pakiranja ali možda je to u pitanju.

Pa kad uzimam uzimam 3 jednaka,nezz nisam isla vidjet kako je al mi ono malo cudno, jer kad sam rucunala jeftinije mi onda uzeti 3 violetina pakovanja i ima 6 pelena vise i jos se dobiju maramice.. inace pampersa 3 ima 60 kom, a violetine 3 66kom, bas cu morat otic vidjet u cemu je caka..

Imaš raznih pakiranja i Violete i Pampersa(većih i manjih), pa obrati pozornost i na to kad budeš gledala cijenu.

Bas to nisam gledala hvala tii 😘

• Marina111
    20. Studeni 2019. 16:38

Ja sam mislila da sam luda 🤣

• Ivonne
    20. Studeni 2019. 16:38

Joga

Dal sam samo ja alergična na svekrvu ? Živimo kuća do kuće , nikad nije hodala kod nas. Možda godišnje 2 puta . Luda sam kad mi dođe i počne soliti pamet . Zašto nedas vode bebi, zasto nije na ravnome bla, bla…. samo napravi svađu između mene i supruga.

To i moja radi, svađe između nas dvoje. A kad bolje pogledaš to su najgluplje svađe koje mogu biti. Rijetko koji muški ce svojima reci gdje im je mjesto. Moj nije od tih. Njegovo je uvijek pa šta onda, takvi su, ne možeš ih promijeniti, ko da bi ista promijenilo ako šta kažem la la la i onda ja podivljam na njega pa se posvađamo i tak. Ne daj bože da ja sta kažem njoj/njima on odmah ima dodatak sad nije mjesto ni vrijeme. Pa nikad nije mjesto ni vrijeme.
    Najbolja rečenica koju joj mozes reć je moja beba moja pravila. Ako bi vi drugačije rodite si još jednu.
    😂😂😂😂
    Gle možeš ili izgubiti živce ili se zajebavat. Biraj ovo drugo😉 

20. Studeni 2019. 16:45

Joga

Ja sam mislila da sam luda 🤣

Nisi vjeruj, razumim te u potpunosti 😂😂

katiesu
    20. Studeni 2019. 18:54

krino

katiesu

krino normalno je kad krenu sa dohranom imaju malo problema sa stolicom , to neko vrijeme dok se valjda crijeva opet ne priviknu, ali ništa strasno. tako mi bilo i s malom a i sad s malim. ono jedan dan preskoči ili dva. meni je ti puno jer je kakao 2,3 put na dan.
    ja danas radila pizzu ujutro hrenovke i jaja 🤪 a ostatak dana slatkiši , bas se zdravi hranim. strašna aam ja majka

Isto i kod nas. Super kakao, sad se napreze sto godina i neki brabonjak jedva uprlja pelenu. Ali danas je rijesio sve zaotatke. Dala mu tikvice za rucak i opet se dobro pokakao. Kako tvoj sa zubima?

ja ne znam dal sam luda ili se to bijeli pomalo. lud je grize slini i jauče 😩

• Mino19
    20. Studeni 2019. 19:07

Mi ostale same sinoc, gs otisao na par dana. A meni vec danas doslo muka par puta jer nikako je uspavat. Ne znam jesu li zubici (kao da je malo nateklo meso), promjena bioritma ili sto trece, ali ova 2 dana preskoci po 2 spavanja, place, svada se sa mnom, nemirna je, razdrazljiva, sve trpa u usta..ufff. i opet je je pocelo budenje uz vristanje. zao mi je nje, muka mi je kad pomislim da ju nesto boli.
    Sad je zaspala, mislim da ce se oko 9, najkasnije 10 probudit za hranjenje

• Mino19
    20. Studeni 2019. 19:11

Pelinka, dobrodosla. Cini hvala ti😊
    Mi smo poceli sa kasicama, ali isto sam.totalno nesigurna koliko da joj dam kasice, pa nakon toga vodice, ali uvijek trazi i bocicu. Pa je li joj ok sjelo ili je razdrazljiva radi toga i takooo. Milijun malih upitnika iznad glave😊

nena1986
    20. Studeni 2019. 20:16

Vidim da vas muče količine... otprilike bi to bilo oko 2-3 jušne žlice (naravno da netko pojede mrvu više ili manje), ne vrhom pune 🙈😂. A onda pomalo... kasnije kad se uvodi meso, porcija je veličine ručice djeteta, dakle malo.. 

Andreandrea
    20. Studeni 2019. 21:18

Napokon zaspao po starom rezimu jeeeee 

katiesu
    20. Studeni 2019. 21:40

moj visi na cici 🤣🙈
    nekako me već strah ovog skoka u razvoju koji slijedi sad sa 6 mj. ako su oni bili takvi kakav će ovaj biti 😩 
    ja sam umorna i treba mi godišnji 🌴🌴🌴
    moj supak po cijele dane radi i normalno je da sam ja sama s djecom. jedino me spasava sto odveze malu u vrtić i doveze ju nazad, sad za koji dan opet odlazi na put pa ću i ja opet sama biti. danas je došao doma s malom i to je to, ni cipele joj nije skinuo. ja sam ju okupala i kosu oprala, jedino sad za čudo lezi s njom u krevetu. ufff valjda će svi zaspati vise

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.