Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mino19
    20. Studeni 2019. 19:07

Mi ostale same sinoc, gs otisao na par dana. A meni vec danas doslo muka par puta jer nikako je uspavat. Ne znam jesu li zubici (kao da je malo nateklo meso), promjena bioritma ili sto trece, ali ova 2 dana preskoci po 2 spavanja, place, svada se sa mnom, nemirna je, razdrazljiva, sve trpa u usta..ufff. i opet je je pocelo budenje uz vristanje. zao mi je nje, muka mi je kad pomislim da ju nesto boli.
    Sad je zaspala, mislim da ce se oko 9, najkasnije 10 probudit za hranjenje

• Mino19
    20. Studeni 2019. 19:11

Pelinka, dobrodosla. Cini hvala ti😊
    Mi smo poceli sa kasicama, ali isto sam.totalno nesigurna koliko da joj dam kasice, pa nakon toga vodice, ali uvijek trazi i bocicu. Pa je li joj ok sjelo ili je razdrazljiva radi toga i takooo. Milijun malih upitnika iznad glave😊

nena1986
    20. Studeni 2019. 20:16

Vidim da vas muče količine... otprilike bi to bilo oko 2-3 jušne žlice (naravno da netko pojede mrvu više ili manje), ne vrhom pune 🙈😂. A onda pomalo... kasnije kad se uvodi meso, porcija je veličine ručice djeteta, dakle malo.. 

Andreandrea
    20. Studeni 2019. 21:18

Napokon zaspao po starom rezimu jeeeee 

katiesu
    20. Studeni 2019. 21:40

moj visi na cici 🤣🙈
    nekako me već strah ovog skoka u razvoju koji slijedi sad sa 6 mj. ako su oni bili takvi kakav će ovaj biti 😩 
    ja sam umorna i treba mi godišnji 🌴🌴🌴
    moj supak po cijele dane radi i normalno je da sam ja sama s djecom. jedino me spasava sto odveze malu u vrtić i doveze ju nazad, sad za koji dan opet odlazi na put pa ću i ja opet sama biti. danas je došao doma s malom i to je to, ni cipele joj nije skinuo. ja sam ju okupala i kosu oprala, jedino sad za čudo lezi s njom u krevetu. ufff valjda će svi zaspati vise

nena1986
    20. Studeni 2019. 21:41

Nas zubi zaje...... zaspe, pa se vrišteći probudi 😢

katiesu
    20. Studeni 2019. 21:43

imamo baby bjorn klokanicu i super je. još od seke, ona par put bila u njoj , svaki put kad bi ju stavila ona bi bljucnula ili povracala tako da ju nismo ni koristili. iako meni leđa otpadaju sad jer mali ima već 9 kg. 

• Mino19
    20. Studeni 2019. 21:45

nena1986

Nas zubi zaje…… zaspe, pa se vrišteći probudi 😢

Tako se i ona meni prije nekih sat vremena. I ima uzasno lagan san, stalno se nesto koprca. Preko dana koliko toliko, ali malo je rec da mi srce stane kad tako bude u 2, 3 ujutro😬

CiniMINIS
    20. Studeni 2019. 21:47

Bas ste se fino raspisale 😊😊.
    Mi za sad nemamo nosiljku. Jos se dvoumim nabaviti ili ne, al mi se cini dosta prakticno.
    Nemamo ni susilicu, za sad strik odradi svoje i taman nam je. Mozda cu krenut razmisljat o njoj kad krene jesti kasice 😅.
    Mi dajemo biogaiu (ovo ce nam biti zadnja bocica, mislim da joj ne treba vise jer joj je probava sad odlicna) i babytol (jos nismo potrosili sve jer joj nismo davali kad je imala rotu jer je na bazi ulja pa da ne pogorsa stanje), nakon toga ne znam koji d vitamin cemo davati. Preporuke? Cula sam da neki izaziva grceve?
    Moja nekad jos zna imati zatvorene sake, ali sve manje.
    Mislim da je kod pelena najbolje gledati cijenu po komadu, inace se covjek pogubi.
    Moja cura isto spava. Idem popiti mamine kapi i idem u krevet. Btw. probala sam jucer ne uzimati te kapi i mala je puno nervoznija kad sise i prije trazi da ju prebacim na drugu sisu. Danas s kapima opet sve super, tako da ocito djeluju.

nena1986
    20. Studeni 2019. 23:15

Još ne spava,njoj je podne upravo... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.