Jutro svima ☕
Nama noć prošla dobro, uz 2 buđenja za klopu. Valjda se opet vraća u normalu. Od jučer je počela dok joj presvlačim pelenu izvijat se kao da će u most. Znači uskoro će biti pravi posao presvuć ju 🙂
Jutroooo, mi smo se 3 puta budili za cicu. Eno ha u kolijevci pravi baloncice dok ja pijem kavu.
Shell i moj se izvija na oba boka dok ga presvlacim,pravo je cudo da pelenu dobro zalijepim😂😂😂 danas suncano,bit ce neka setnja. Jucer smo popodne setali s navlakom za kisu. I to je bio dozivljaj kako vracati dudu kad ju ispljune🤣
Jutro svima! Mi smo isto s 2 hranjenja noćas 👌 iz elene mi bježi već neko vrijeme, tak da čak i često imamo sve mokro jer se koprca ko ribica na suhom 😂 jutros se konačno samostalno okrenuo s trbuha na leđa, ali za kontra smjer nam je još glava preteška 😄 od pola 9 spava u klokanici (živjela!! 😁)
Jutro 🙂
Ja sam pila one vitamine iz DMa, imam jos par kom i sad vise ne planiram nista piti...
Moja je nemirna kod presvlacenja vec duze vrijeme, najgore je ujutro i nakon kupanja kad ima viska energije pa se lovimo... 😁
Pocela se okretati s ledja na trbuh na lijevu str, na desnu jos nije... I par puta se vratila na ledja, ali isto na lijevo...
Sad sam joj maknula one lukove s baby gyma posto vise ne zeli biti na ledjima i vise ju to uopce ne zanima sto visi... Sad se okrene na trbuh i onda gleda oko sto ima... Poslozila sam joj igrackice, gleda ovu podlogu od gyma i tako... Vec je prava cura 🥰
Koliko cesto mijenjate dude? Koliko cesto ih iskuhavate? I kad ih mislite ukinuti?
Jel se i vama unutra zadrze kapljice vode i onako se zamagle? Mi izmjenjujemo vise duda, bacim ih nakon otpilike mj dana, u kipucu vodu ih stavljam svako jutro... Probala bi ukinuti dudu kad ce pocet jesti, a kad ce prestat skroz sisat, mislim da joj vise duda ne treba... Ali to je teorija, vidjet cemo kako ce biti u praksi...
Kroz glavu mi prolaze misli kako se puno igram s njom, pratim svaki njen novi pokret, gledam tablice razvoja, sve istrazujem, kao i u trudnoci, bas sam se posvetila tome... Nekako mislim da s drugim djetetom necu imati toliko vremena kao s njom, posto ce i ona traziti svoju paznju... Mame s vise djece, da vas cujem 😁
moj visi na cici 🤣🙈
nekako me već strah ovog skoka u razvoju koji slijedi sad sa 6 mj. ako su oni bili takvi kakav će ovaj biti 😩
ja sam umorna i treba mi godišnji 🌴🌴🌴
moj supak po cijele dane radi i normalno je da sam ja sama s djecom. jedino me spasava sto odveze malu u vrtić i doveze ju nazad, sad za koji dan opet odlazi na put pa ću i ja opet sama biti. danas je došao doma s malom i to je to, ni cipele joj nije skinuo. ja sam ju okupala i kosu oprala, jedino sad za čudo lezi s njom u krevetu. ufff valjda će svi zaspati vise
Jooj jesi me nasmijala s ovim supak😂😂😂 meni moj zna reci pa zato primas svoju placu,da budes doma🥴🥴
Da mi to kaze, bio bi pokojni. Ti njemu reci da moze i on primat placu i bit doma, a ti ode radit. Moj se danas konacno opet vraca negdje navecer. Al ajde, prezivjeli smo. I baka nam se vraca i ujo. Svi dolaze. Jeeeee. Boli glava danas. Bit ce zato sto je kisa izostala. Idem kupit kolrabu. Danas cu vise kasice napravit jer je jucer poceo plakat kad je nestalo. Jeo batat. To je slatko i fino.
Kako ste cure, zene, majke, kraljice?
Moja je tek negdjeprije prihvatila dudu. Od tad mi je puno lakše. Njoj to dođe kao cigara 🤣🤣 iskreno, ne iskuhavam često. Perem pod vodom, a iskuham ponekad. Stisni dudu pa će izaći ta voda.
Da, s drugim nećemo imati toliko vremena. Znaš kako ono ide, s prvim imaš 5 albuma sa slikama, sa drugim jedva jedan 🤣🤣🤣 ali to je sve normalno, ne znači to da se drugo dijete voli išta manje.
Krino, ja evo dobro, s obzirom da je sinoć dobro spavala mogla sam biti i odmornija ali nećemo se žaliti. Bebi spava, moj ručak pri kraju, danas na meniju kupus sa suhim mesom. Kad se probudi idemo van, danas je sunčano. Stan mi u neredu i to me trenutno živcira ali danas mi se ne da. Mrzim nered, ne mogu u miru sjediti kad je tako 😆 ali dobro, sutra ću to 😊
Jutro 🙂
Ja sam pila one vitamine iz DMa, imam jos par kom i sad vise ne planiram nista piti…
Moja je nemirna kod presvlacenja vec duze vrijeme, najgore je ujutro i nakon kupanja kad ima viska energije pa se lovimo… 😁
Pocela se okretati s ledja na trbuh na lijevu str, na desnu jos nije… I par puta se vratila na ledja, ali isto na lijevo…
Sad sam joj maknula one lukove s baby gyma posto vise ne zeli biti na ledjima i vise ju to uopce ne zanima sto visi… Sad se okrene na trbuh i onda gleda oko sto ima… Poslozila sam joj igrackice, gleda ovu podlogu od gyma i tako… Vec je prava cura 🥰
Koliko cesto mijenjate dude? Koliko cesto ih iskuhavate? I kad ih mislite ukinuti?
Jel se i vama unutra zadrze kapljice vode i onako se zamagle? Mi izmjenjujemo vise duda, bacim ih nakon otpilike mj dana, u kipucu vodu ih stavljam svako jutro… Probala bi ukinuti dudu kad ce pocet jesti, a kad ce prestat skroz sisat, mislim da joj vise duda ne treba… Ali to je teorija, vidjet cemo kako ce biti u praksi…
Kroz glavu mi prolaze misli kako se puno igram s njom, pratim svaki njen novi pokret, gledam tablice razvoja, sve istrazujem, kao i u trudnoci, bas sam se posvetila tome… Nekako mislim da s drugim djetetom necu imati toliko vremena kao s njom, posto ce i ona traziti svoju paznju… Mame s vise djece, da vas cujem 😁
Pa prvo pošalješ u vrtić 😂😂😂
Da ima se puno manje vremena. Napraviš igru da ih ukljucis oboje ali nekad to nije moguće. Starije traži svoj dio vremena sa roditeljima i onda radiš neki balans.
Moja kraljica ima 7820g, nema za sad nikakvih reakcija na cijepljenje. Uvijek su mi ti dani nakon kritični, pratiš jel se ponaša normalno.
Danas nam dolaze kumovi na druženje. Veselim se malo popričati s kumom in the face iako se stalno čujemo preko wa ali nije to isto.
U subotu šokiran, gs ide na kolinje😖
Sortiraj odgovore
Najstariji