Mini ništa se ti ne brini. I moja ti duže spava u kolicima jer se fino treska a doma je pol sata vrh jer je sve mirno u krevetiću. Viper mi ima vibriranje ali mi to glupo da je stalno upaljeno, strah me da se ne nauči na to vibriranje. Ona kad se probudi ja ju podignem i stavim na podlogu za igranje a kad vidim da se umorila i zijeva vratim ju u krevet. Sad se puno okreće i to ju probudi.
Znači spava oko 11, 14, 16 ili 17 i to po pol sata nekad malo duže. Ja pratim pa kad vidim da je umorna ju uspavljujem.
I mene su ti svi s prvim ispitivali jel dojim ili još gore pitanje jel imaš mlijeka, onak ko krava.
Ja to nikad nisam nikoga pitala, ali netko želi o tome pričati sam ce započeti priču.
Vidim, spava na veliko 😂
Hvala cure 🙌 evo spava od 2 ipo uz mala buđenja u kolicima. nekad toliko me zivci uhvate da ispalim na muza i bude mi kasnije zao 😥 uvijek smo bili bas vezani ali nas je trudnoca jos vise vezala jer znamo koliko smo htjeli ovo sto sad imamo 🤗 Krino vec si pocela sa kasicama? Preporuka pedijatra ili? Jel mu dajes vodu. Imam priju koja ima 3 djece i svi su bili na adaptiranom i kaze da nije prije 6 mjeseci krenula sa kašicama.
Hvala cure 🙌 evo spava od 2 ipo uz mala buđenja u kolicima. nekad toliko me zivci uhvate da ispalim na muza i bude mi kasnije zao 😥 uvijek smo bili bas vezani ali nas je trudnoca jos vise vezala jer znamo koliko smo htjeli ovo sto sad imamo 🤗 Krino vec si pocela sa kasicama? Preporuka pedijatra ili? Jel mu dajes vodu. Imam priju koja ima 3 djece i svi su bili na adaptiranom i kaze da nije prije 6 mjeseci krenula sa kašicama.
Evo danas prvi put. Kad jedemo sve stane, on prati i zeli sve u ruke. Moja teta je dojila pa krenula s kasicama u 4.mj. Medicinska sestra je. Ja sam probala dat i ok je. Jedino sam pogubljena u tim redoslijedima, kolicini i bas svemu pa sam odlucila sta sebi, to i njemu. Interes je pokazivao pa eto.
Ženice jel ja krivo nesto radim ili šta? Kako vi sa vasim bebicama poslije hranjenja po danu jel se malo igrate sa njima ili ih pustite da se sami igraju oa onda kad vidite da su umorni vodite na spavanje? Moj beban otkako nema setnji koda odbija spavat po danu.. Prije podne ako odspava pola sata sat to je ekstra…(a kad bi bili u setnji to je sat ipo, 2)s tim da se dizemo u 8, 8 ipo. Popodnee je to malo vise 2, 2 ipo sata ali opet uz 100 buđenja..
Mini, nemas razloga za brigu, i moj je takav, spavanje identicno... u kolicima moze spavati koliko ti srce zeli, kod kuce bas i ne, a kad mu se prispava, obavezno ga moram uspavati nosajuci...
Ja njega nakon hranjenja pokusavam sto vise zabaviti, u gymu, stavim ga na svoje noge pa se igram s njim, pricam mu, pustam pjesmice, okrenem na stomak i onda mi lakse zaspe i spava... ali i to spavanje nije nista duze od spavanja tvog Petra, pa ja nekako mislim da je to dovoljno spavanja, sad su izasli iz one faze kad samo papaju i spavaju, sad bi se samo igrali i otkrivali sve oko sebe, a ima tu i zubica, i promjene vremena.
Za dojenje, da, to je obavezno pitanje uz sto ostalih, po meni, intimnih pitanja, kako, zasto, koliko.... svatko ima svoje razloge i nije se duzan nikome ispovijedati. Bilo da ne mozes ili ne zelis, to je stvar pojedinca.
Hahahahahha Ivonne, ko krava mljekara, bas to 😂😂😂😂😂😂
Meni se svi cude kako ja dugo dojim, a mala nema ni 4mj... I moja i muzeva generacija je odrasla na adaptiranom i jako rano su se uvodile kasice... Ja se njima cudim, oni meni... Ako je sve okej od pocetka krenulo, normalno da dojim, nego sta? 🙄
Svima je prvo pitanje "jel dojis", zbilja se osjecam ko kravica... 🐮
Moja curica je dobra, zbilja nemam rijeci... Pojede, budna je nekih sat vremena, tad se poigramo i pomazimo i onda pocne trljati okice i biti nervozna i stavim ju spavati (dobije dudu i pokrijem ju dekicom), spava sat vremena i onda opet u krug... Po noci se budi jednom ili dva puta... Zna se desiti koji losiji dan ili noc, ali rijetko... Bas je dobra beba, odmah pozelim jos jedno... 🥰
Ona jos ne pokazuje interes za nasu hranu, iako joj znamo iz zezancije nuditi, ali ne kuzi jos... Tek je pocela gledati kako mi jedemo, pozorno prati... Bas ce nam biti veselo kad krenemo s tom dohranom, cak se i veselim 😋
Meni se svi cude kako ja dugo dojim, a mala nema ni 4mj… I moja i muzeva generacija je odrasla na adaptiranom i jako rano su se uvodile kasice… Ja se njima cudim, oni meni… Ako je sve okej od pocetka krenulo, normalno da dojim, nego sta? 🙄
Svima je prvo pitanje "jel dojis", zbilja se osjecam ko kravica… 🐮
Moja curica je dobra, zbilja nemam rijeci… Pojede, budna je nekih sat vremena, tad se poigramo i pomazimo i onda pocne trljati okice i biti nervozna i stavim ju spavati (dobije dudu i pokrijem ju dekicom), spava sat vremena i onda opet u krug… Po noci se budi jednom ili dva puta… Zna se desiti koji losiji dan ili noc, ali rijetko… Bas je dobra beba, odmah pozelim jos jedno… 🥰
Ona jos ne pokazuje interes za nasu hranu, iako joj znamo iz zezancije nuditi, ali ne kuzi jos… Tek je pocela gledati kako mi jedemo, pozorno prati… Bas ce nam biti veselo kad krenemo s tom dohranom, cak se i veselim 😋
Implodiram kad citam o bebama spavalicama. Vadis ti nama mast, haa? 😂😂 Blago ti. Samo to cu rec. Moj izmedju 10 i 11 pol sata i oko 14 isto. Al sadnikako dalje pa kisnem da on odspava tih 45min do sata... Ali kupila sam veliku kanticu pringlesa zelenih samo za mene. Kad vec veceram zeleno svaki dan 😂
Meni se svi cude kako ja dugo dojim, a mala nema ni 4mj… I moja i muzeva generacija je odrasla na adaptiranom i jako rano su se uvodile kasice… Ja se njima cudim, oni meni… Ako je sve okej od pocetka krenulo, normalno da dojim, nego sta? 🙄
Moja curica je dobra, zbilja nemam rijeci… Pojede, budna je nekih sat vremena, tad se poigramo i pomazimo i onda pocne trljati okice i biti nervozna i stavim ju spavati (dobije dudu i pokrijem ju dekicom), spava sat vremena i onda opet u krug… Po noci se budi jednom ili dva puta… Zna se desiti koji losiji dan ili noc, ali rijetko… Bas je dobra beba, odmah pozelim jos jedno… 🥰
Ona jos ne pokazuje interes za nasu hranu, iako joj znamo iz zezancije nuditi, ali ne kuzi jos… Tek je pocela gledati kako mi jedemo, pozorno prati… Bas ce nam biti veselo kad krenemo s tom dohranom, cak se i veselim 😋
Implodiram kad citam o bebama spavalicama. Vadis ti nama mast, haa? 😂😂 Blago ti. Samo to cu rec. Moj izmedju 10 i 11 pol sata i oko 14 isto. Al sadnikako dalje pa kisnem da on odspava tih 45min do sata… Ali kupila sam veliku kanticu pringlesa zelenih samo za mene. Kad vec veceram zeleno svaki dan 😂
I moj pokazuje interes.. Bulji dok jedemo sa zanimanjem.. Muz ga je u dva navrata drzao dok ne jeo i on je nogicama uzbuđeno mrdao i otvarao usta. Tako da... Dobila san za krstenje onu beabu kuhalo za hranu. Kazu da je super stvar... Ljudi su radoznala rasa uvik bila.. Ali ono random neka baka jucer na kasi stoji iza nas i mali nesto poceo kenkat a ona bice gladan.. Ja kazem nije samo mu je dosadilo malo u kolicima.. A ona ce opet a bice gladan... Jel na prsima... (ja se pravim da ne cujem) ona opet ponavlja... A meni ce muz njoj bako moja sta vas to briga 🤪 moj heroj 🤗
Implodiram kad citam o bebama spavalicama. Vadis ti nama mast, haa? 😂😂 Blago ti. Samo to cu rec. Moj izmedju 10 i 11 pol sata i oko 14 isto. Al sadnikako dalje pa kisnem da on odspava tih 45min do sata… Ali kupila sam veliku kanticu pringlesa zelenih samo za mene. Kad vec veceram zeleno svaki dan 😂
I moj pokazuje interes.. Bulji dok jedemo sa zanimanjem.. Muz ga je u dva navrata drzao dok ne jeo i on je nogicama uzbuđeno mrdao i otvarao usta. Tako da… Dobila san za krstenje onu beabu kuhalo za hranu. Kazu da je super stvar… Ljudi su radoznala rasa uvik bila.. Ali ono random neka baka jucer na kasi stoji iza nas i mali nesto poceo kenkat a ona bice gladan.. Ja kazem nije samo mu je dosadilo malo u kolicima.. A ona ce opet a bice gladan… Jel na prsima… (ja se pravim da ne cujem) ona opet ponavlja… A meni ce muz njoj bako moja sta vas to briga 🤪 moj heroj 🤗
Ha ha zakon! Pravi gs! Meni znaju bakice u prolazu reći da se bebe ne nose u nosiljkama nego voze u kolicima 🤦♀️
Ako te tješi moj spava kroz dan par puta , od toga jednom do pola sata, ostalo po 10tak minuta i to nikad da bi sam zaspao u krevetu ili tako nešto već ili na rukama ili na cici. Ako smo vani onda može pola sata do sat u nosiljci i to je to!
Čekam palačinke. GS radi 😂😂
Ja sam pojela veliku milku i dva tanjura graha i sad mi sline cure na te palačinke.
Strah me stat na vagu
Meni nitko ništa ne radi pa pečem sama... 😋 bagelsi su na redu, samo kruhasto jedemo. 🙈 ekstra zdravo 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji