Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kzeli
    13. Studeni 2019. 09:37

MiniCooper26

kzeli

Lonac kave spreman, vegeteriram ispred tv-a on kao spava sad, nocas se budio ne znam ni sama koliko puta, ja bi kao sad trebala malo dremat a nemoguuuu 😭 ionsk ce spavat mozda 20 min 😆

I moj jedno 100 puta.. Nikad se to do sad nije dogodilo.. Jel to do ove juzine 🤷‍♀️ sinoc je jedanput sa vriskom probudio… Mouda su zubi.. Njemu se vec dobro bijeli dole… Mazala sam mu onaj gel za zube odma ae smirio i zaspao.. Poslije se budio jos 100 puta ali nije plakao.. Bas nemirno je spavao 🥴

Ma zubi garant,  bijeli su se čeljust i mislim da cu muza pod pauzom nek ide kupit sta god da se mackamo i trackamo jer sam premorena... 
    Palo mi na pamet da bi u sadasnjoj situaciji selila i zivjela u blizini staraca pa cak i njegovih i s njima ako treba bas sam premorena 😂 

• Nikki
    13. Studeni 2019. 09:50

Jutro! Mi spavali ok, mene glava rastura, nadam se da će kava i doručak pomoći, joj Neno da mi je malo sacherice  😋😋
    Stariji kući, uho boli, vrijeme za pop..., biti će veselo 🤯

13. Studeni 2019. 10:00

Jutro, žene ☕
    Mi smo sinoć malo bolje spavale u odnosu na zadnjih nekoliko noći, budila se "samo" 3 puta. Teško je i kasno zaspala. S obzirom da se ona gotovo od početka budi samo 2 puta (drugo buđenje je oko 6), ovo je za mene puno 🙈
    Evo je zaspala pa odoh i ja, kad se probudi nahranit ću je i odošmo van. 
    Želim svima ugodan i lak dan!
    P.S. jel se bavi tko astrologijom? 🤣🤣

Andreandrea
    13. Studeni 2019. 10:24

Jutro zenice,moj maleni se budio 2 puta za papanje,ali i nekoliko puta samo da ga zaljuljam. Bas je nemiran. I evo,odspavao do maloprije,i ja skupa s njim😂 cekam svekrvu da dode da ga vidi. Ona je pedijatrica pa mi dobro dode da ga malo pregleda.  Stavila bih sliku parfema,ali ne ide: batman iz zare😁 meni ne smeta da dode itko dok nema muza,doduse, dobro mi dode da ga bilo tko izmori.
    Mi smo atrakcija kad idemo setati,ja jednom rukom guram kolica,a drugom drzim povodac i psica kraj sebe. Bas bude zabavno😂 nesto danas puse pa nisam sigurna hocu li izlaziti van. Vidjet cu kakvo je stanje oko podne. Odoh popiti kavu do kraja pa pristaviti rucak,mileramku sam sinoc slozila tako da cemo se danas zasladiti

krino
    13. Studeni 2019. 10:36

Vidim svima je nocas bilo bolje. Veceras ce biti jos bolje. Ja sam ispekla quiche s hokkaido tikvom i sirom. Njemu napravila ksicu od hokkaide da proba. Napu upalil, on zaspao u baby gymu. Isto je jucer zaspao, ali bez nape. Sam. Pola sata power nap. Ja pijem drugu kavu, idem nesto pojest i probat cu kosu oprat. Cak se ni meni danas ne izlazi. Ali morat cu malo popodne. Da ne nestane kozmicke ravnoteze 🤣

CiniMINIS
    13. Studeni 2019. 10:56

Bebamala

krino

Nego, jel ima itko ciji svekrici stanuju u istom mjestu da kad stari ode na neki put, oni se zele nacrtat? Ja nisam bas fan toga da mi dolaze dok ga nema. Kao, vidit unuka. A nes ti, pa vidit ce ga za vikend… Itko?

🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ kazem da mi nije zgodno trenutno, da cemo se vidjeti drugi puta, bez ljutnje…
    Sta sad, ne zivimo pod istim krovom da bi svatko dolazio kak mu se smisli, a i vecinu vremena sam rascupana, umorna, bez grudnjaka, taman za goste 😂😂😂😂😂😂

Jutro mame, ja se bas veselim danas izaci van u setnju 🥰
    Moj se standardno budio malo, malo uzas… skuhala sam si kavu, on se igra u gymu i malo cendra, zeljan paznje koje nije dobio punih 5 minuta 😂😂😂
    Lakse mi je kad vidim da i vasi ne spavaju, onda se ne brinem, svi su manje vise tu negdje ocito je to neka faza, ili zubici

Rascupana, umorna, bez grudnjaka, that's me 😂😂😂
    Mi smo sami u zg i nama nitko ne dolazi 😂. Sad smo doduse na odmoru kod bake i djeda pa nekad znaju kucati na vrata spavace i jedva cekaju uzet malu 😅 al neka im.
    Ivonne nas rasi svojim sposobnostima 😂😂 svaka ti cast.
    Moja curka je po novom rezimu prehrane pojacala i kakanje 😅 zadnje obavila u ponedjeljak i danas opet. GS/SG se ljuti, kaze da ju pretrpavamo jer vjecito bljuca 🙈 a sto cu, draze mi to neg hipp. Ne znam jos jel mamine kapi djeluju, sise su pune od pojacanog hranjenja, al sam pila prije caj od piskavice (koji je glavni u maminim kapima) i primjetila da je letdown jaci. Sad od maminih kapi nista ne primjecujem jos.

• Ivonne
    13. Studeni 2019. 11:11

Ma kakve sposobnosti 😂😂nisam luda da idem solo s njima 😂 ide i gs😎

Tiha
    13. Studeni 2019. 12:35

Ma ženice, super mi to hendlamo, svaka sa svojim mukama i mukicama 💪👌😊 mi se spremili, stavila ga u klokanicu, pokušala montirat onu toplu nepropusnu vreću, on se raskričao, 20min ga nanašala, pokušavala smirit i pokopčat sve.. Odustala.. On vrišti i dalje.. Probam s cicama, nijednu neće.. Dudu pljuje.. U ruke i šetnja po stanu, zaspao, spustila ga u kolica.. Eto spava čvarak milina ga za vidjet, a ja i pesica spremne za izlazak 😄 živjeli "how to" videi, jer je sad i klokanica spremna 😁

krino
    13. Studeni 2019. 12:38

CiniMINIS

Bebamala

krino

Nego, jel ima itko ciji svekrici stanuju u istom mjestu da kad stari ode na neki put, oni se zele nacrtat? Ja nisam bas fan toga da mi dolaze dok ga nema. Kao, vidit unuka. A nes ti, pa vidit ce ga za vikend… Itko?

🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ kazem da mi nije zgodno trenutno, da cemo se vidjeti drugi puta, bez ljutnje…
    Sta sad, ne zivimo pod istim krovom da bi svatko dolazio kak mu se smisli, a i vecinu vremena sam rascupana, umorna, bez grudnjaka, taman za goste 😂😂😂😂😂😂

Jutro mame, ja se bas veselim danas izaci van u setnju 🥰
    Moj se standardno budio malo, malo uzas… skuhala sam si kavu, on se igra u gymu i malo cendra, zeljan paznje koje nije dobio punih 5 minuta 😂😂😂
    Lakse mi je kad vidim da i vasi ne spavaju, onda se ne brinem, svi su manje vise tu negdje ocito je to neka faza, ili zubici

Rascupana, umorna, bez grudnjaka, that's me 😂😂😂

I ja sam takva. Klosarim po doma 🤣 a van uvijek odem zabljucana. Nemos toliko vesa oprat. Njegovog, naseg 🤣🤣

• Ivonne
    13. Studeni 2019. 13:00

https://malicitaci.blogspot.com/2019/11/kakav-je-interliber-2019.html?m=1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.