Hvala cure na odgovorima 🤗🤩 ma sve ja to znam i svjesna sam toga.. Samo me uvati zuta minuta od nemoći i zivaca. Znam da ce to sve proc i da cu zaliti za danima kad je bio ovako mali.. Vec mi se sad cini da je prosla cijela vjecnost otkad se rodio 😳 ah te kile.. Ja sam rodila na carski i imam jos sigurno 10 kg viska.. Nisan se vagala jos 🤪.. Imam vagu digitalnu ali triba kupit baterije.. Pa nikako 😁
Opet dosadna ja. Ne vidim ga ni u katalogu od plodina ni od kauflanda. Bila sam danas u plodinama, vidim naslagali i psića i seka puno ali nigdje cijene, to onda vjerovatno pripremaju za sutra.
Ima ti posebni katalog od kauflanda, bozicni sa igrackama, nije ti u onom standardnom. Vidi na katalozi. net stranici tamo su ti svi katalozi koji ce ti ikad trebati 😁
Evo bila reklama na tv-u za kaufland,mislim da je psic 230 kn ako sam dobro ulovila.
Mini,bas kao sto su cure rekle svaka beba je drukcija. Moj je prvih mjesec i pol non stop plakao i bio nervozan i vrlo malo spavao. Sada bude budan sat i pol do dva i trazi da ide spavati. Bili smo cijelo popodne u gostima, tocno u uru je zaspao na ujakovom ramenu i odspavao 40 min(iako doma spava po sat vremena,izuzetak je popodnevno spavanje kada odrapi 2 sata ,izmedu pola 3 i pola 5). Dosli oko 20.sati doma,brzo ga okupala i evo ga spava mi na ruci. Pricekat cu da ispisem ovo pa ga prebacujem u krevet. Joooj danas je napraviobpravi pokolj, izgleda da ga je mileram torta protjerala. To je bilo strasno,kakice posvuda u nekoliko navrata,i jos sam mu maknula pelenu jer sam mislila da je zavrsio...kad ono....uff
Netko je spominjao kile,isto sam rodila na carski. U pocetku mi ostalo jos 7 kg za skinuti,a kako sam gubila mlijeko u nekoliko navrata,sveki rekla da pojacam obroke i da se naljevam tekucinom i bome pomoglo,ali vaga pokazuje dodatne 3 kg 😫 znaci 10 za skinuti jednoga dana😂😂 iako svi kazu da se kile bas ne vide i mogu dosta stare odjece obuci, malo me to brinulo dok se nisam osvjestila da sam 5 god pokusavala imati ovo cudo i da mi nikakve kile ne smiju umanjiti srecu. Tako daaaaa se vise uopce ne brinem oko njih,jedem i uzivam😂
Hvala cure na odgovorima 🤗🤩 ma sve ja to znam i svjesna sam toga.. Samo me uvati zuta minuta od nemoći i zivaca. Znam da ce to sve proc i da cu zaliti za danima kad je bio ovako mali.. Vec mi se sad cini da je prosla cijela vjecnost otkad se rodio 😳 ah te kile.. Ja sam rodila na carski i imam jos sigurno 10 kg viska.. Nisan se vagala jos 🤪.. Imam vagu digitalnu ali triba kupit baterije.. Pa nikako 😁
Hehehhehee ovo tvoje me podsjetilo na jednu.mamu na forumu koja je odlicno nesto napisala. Da skratim,ima nekoliko djece,najstariji je 19 god i ima malu bebicu. I cure su pisale svasta sto ih muci i ona im rece da uzivaju, ali zbilja uzivaju jer ce jednog dana kad odrastu, kao i njen od 19 god, pozeljeti da se vrate u ono doba kad su ih mogli staviti na kauc,promijeniti pelenu i reci buci,buci ,bu i vecina problema rijesena😂😂😂
Moj je taman zaspao, okupan i napapan... probala sam mu dati hipp kasice 4+ za laku noc od griza, i toliko mu se svidjelo, da nisam maknula, mislim da bi sve pojeo 😂 uglavnom, vidim da mu se svida, jedino cu sad pricekati tjedan dana sa svime i poceti s povrcem, mrkvicom...
Sta vi mislite, cime je najbolje zapoceti dohranu, sa zitaricama, vocem ili povrcem?
Moja je svekrva jednom rekla kako se danas radaju pametna djeca, a ja mislim da su pametna pored toliko igracaka usmjerenih na njihov razvoj, ponekad mi dode da napravim mini vrtic od stana 😂 e da, i moj se jos nije ni jednom okrenuo na stomak, pokusava, bas se trudi i naginje ali ga koci rukica, a pedijatrica je rekla da vecinom taj okret bude s oko 5, 5 i pol mjeseci... kako je kod vas?
Sto se kilaze tice, i ja sam rodila na carski, i imam jos jednu kilu viska, valjda ce i ona otici 😂😂
Ja cu pocet s povrcem jer njega sad ima. Tikve, batat, tikvice, blitva i krumpaci i tako. Danas je pojeo malo kasice od tikve i dosta je to bilo dobro. Ostalo mi je jos pa cu mu probat i sutra dati malo. Onda cu napravit pauzu pa ne znam ni sama sto dalje. Mora nesto zeleno. Ovo narancasto sve usere i ne da se oprat. A jos nije poceo ni jesti kako spada...🤦🏻♀️
Citala sam o toj hipp kasici. Ja sam se zapravo pripremila da poslikam sve te kasice da ne moram smisljati recepte nego da samo napravim doma. Lijena guzica ili mozak koji jos uvijek ne vergla...ne znam, ali znam da definitivno NIKADA necu djetetu dat kasicu bolonjez. Osim sto izgleda odurno, to je kasica od mljevenog mesa i tijesta 😫
Stvarno bolje da sarmu zblendam. To se na tanjuru ionako sve raskopusa 😊
Kažu da mrkva zatvara i da nije preporučljiva na početku. Navodno je najbolje početi sa povrćem, i to tikvom, tikvicom, špinatom, brokulom, batatom..
Ja se uclanila u onu grupu za kasice. Nisam jos procitala koji su savjeti s cime da se krene jer nisam jos ni planirala krenut s kasicama, al vidim da su cure tamo kreativne po pitanju kombinacija.
Sto se kilaze tice, ja se isto ne zamaram vise s tim. Voljela bi i ja naravno skinuti, al mi je sad bitnije da cura dovoljno naraste tak da trpam u sebe sto stignem. Mislim da sam trenutno na +8 od prije poroda (zadnje sto sam stala na vagu prije tjedan dana, mozda u meduvremenu imam jos koju kilu vise) a dobila sam 13 u trudnoci. Ne znam jel to wishful thinking, al cini mi se da je nakupila u ovih tjedan dana malo spekica na bedrima 🙄
Ja cu pocet s povrcem jer njega sad ima. Tikve, batat, tikvice, blitva i krumpaci i tako. Danas je pojeo malo kasice od tikve i dosta je to bilo dobro. Ostalo mi je jos pa cu mu probat i sutra dati malo. Onda cu napravit pauzu pa ne znam ni sama sto dalje. Mora nesto zeleno. Ovo narancasto sve usere i ne da se oprat. A jos nije poceo ni jesti kako spada…🤦🏻♀️
Citala sam o toj hipp kasici. Ja sam se zapravo pripremila da poslikam sve te kasice da ne moram smisljati recepte nego da samo napravim doma. Lijena guzica ili mozak koji jos uvijek ne vergla…ne znam, ali znam da definitivno NIKADA necu djetetu dat kasicu bolonjez. Osim sto izgleda odurno, to je kasica od mljevenog mesa i tijesta 😫
Stvarno bolje da sarmu zblendam. To se na tanjuru ionako sve raskopusa 😊
Mi smo danas imali kupus i kuhani krumpir, toliko je lamatao i vikao da sam mu na kraju dala krumpira da jede, pojeo je više od bilo kojeg puta do sad 😊
Krino, slažem se, nema teoretske da mu dam išta što ima meso, a takvih kašica ima poprilično! Ne kužim...
sa starijim sam doma spremala kad god sam mogla, a kad nisam ili kad smo negdje vani naravno da je dobio gotove kašice, ali većinom voćne.
Daaa, povrće svakako 👌brokula ili tako nesto, avokado je isto prva liga za početak.... ako sam dobro skuzila samo cemo se mi upustiti u blw (baby led weaning) bit ce zabavno, vec vidim 😂😝
Sortiraj odgovore
Najstariji