Ja cu pocet s povrcem jer njega sad ima. Tikve, batat, tikvice, blitva i krumpaci i tako. Danas je pojeo malo kasice od tikve i dosta je to bilo dobro. Ostalo mi je jos pa cu mu probat i sutra dati malo. Onda cu napravit pauzu pa ne znam ni sama sto dalje. Mora nesto zeleno. Ovo narancasto sve usere i ne da se oprat. A jos nije poceo ni jesti kako spada...🤦🏻♀️
Citala sam o toj hipp kasici. Ja sam se zapravo pripremila da poslikam sve te kasice da ne moram smisljati recepte nego da samo napravim doma. Lijena guzica ili mozak koji jos uvijek ne vergla...ne znam, ali znam da definitivno NIKADA necu djetetu dat kasicu bolonjez. Osim sto izgleda odurno, to je kasica od mljevenog mesa i tijesta 😫
Stvarno bolje da sarmu zblendam. To se na tanjuru ionako sve raskopusa 😊
Kažu da mrkva zatvara i da nije preporučljiva na početku. Navodno je najbolje početi sa povrćem, i to tikvom, tikvicom, špinatom, brokulom, batatom..
Ja se uclanila u onu grupu za kasice. Nisam jos procitala koji su savjeti s cime da se krene jer nisam jos ni planirala krenut s kasicama, al vidim da su cure tamo kreativne po pitanju kombinacija.
Sto se kilaze tice, ja se isto ne zamaram vise s tim. Voljela bi i ja naravno skinuti, al mi je sad bitnije da cura dovoljno naraste tak da trpam u sebe sto stignem. Mislim da sam trenutno na +8 od prije poroda (zadnje sto sam stala na vagu prije tjedan dana, mozda u meduvremenu imam jos koju kilu vise) a dobila sam 13 u trudnoci. Ne znam jel to wishful thinking, al cini mi se da je nakupila u ovih tjedan dana malo spekica na bedrima 🙄
Ja cu pocet s povrcem jer njega sad ima. Tikve, batat, tikvice, blitva i krumpaci i tako. Danas je pojeo malo kasice od tikve i dosta je to bilo dobro. Ostalo mi je jos pa cu mu probat i sutra dati malo. Onda cu napravit pauzu pa ne znam ni sama sto dalje. Mora nesto zeleno. Ovo narancasto sve usere i ne da se oprat. A jos nije poceo ni jesti kako spada…🤦🏻♀️
Citala sam o toj hipp kasici. Ja sam se zapravo pripremila da poslikam sve te kasice da ne moram smisljati recepte nego da samo napravim doma. Lijena guzica ili mozak koji jos uvijek ne vergla…ne znam, ali znam da definitivno NIKADA necu djetetu dat kasicu bolonjez. Osim sto izgleda odurno, to je kasica od mljevenog mesa i tijesta 😫
Stvarno bolje da sarmu zblendam. To se na tanjuru ionako sve raskopusa 😊
Mi smo danas imali kupus i kuhani krumpir, toliko je lamatao i vikao da sam mu na kraju dala krumpira da jede, pojeo je više od bilo kojeg puta do sad 😊
Krino, slažem se, nema teoretske da mu dam išta što ima meso, a takvih kašica ima poprilično! Ne kužim...
sa starijim sam doma spremala kad god sam mogla, a kad nisam ili kad smo negdje vani naravno da je dobio gotove kašice, ali većinom voćne.
Daaa, povrće svakako 👌brokula ili tako nesto, avokado je isto prva liga za početak.... ako sam dobro skuzila samo cemo se mi upustiti u blw (baby led weaning) bit ce zabavno, vec vidim 😂😝
Daaa, povrće svakako 👌brokula ili tako nesto, avokado je isto prva liga za početak…. ako sam dobro skuzila samo cemo se mi upustiti u blw (baby led weaning) bit ce zabavno, vec vidim 😂😝
Od samog starta mislite?
dobro jutro. evo mi se noćas budimo 100x 😩
a bas sam ga hvalila kako on uvijek spava. valjda jer je promjenio krevet. došla sam kod mame u slavoniju, kao malo odmoriti a zapravo ću se umoriti 🤣🤣
matija bas dobro papa ovih dana sviđa mu se povrće, ali sisa je br. 1
krino bravo za klopice,ako imaš koji recept samo reci. ja se sjećam da sam svašta maloj miksala kad je krenula, iako nije bas bila neka izjelica. al sad mislim da imam pravog degustatora i odmah je slađe sve to pripremati 😁
Jutro! Mi smo spavali cijelu noć 😳 tj. ja nisam spavala od prehlade i jer sam čekala papanje, a on je u 22 pojeo flašicu i tražio cicu tek u pola 6 i sad opet cica.. Trebala bi slavit, a ja u grču da mi nije možda bubani. Svima koje počinjete s kašicama želim male velike papalice 😁
Daaa, povrće svakako 👌brokula ili tako nesto, avokado je isto prva liga za početak…. ako sam dobro skuzila samo cemo se mi upustiti u blw (baby led weaning) bit ce zabavno, vec vidim 😂😝
Od samog starta mislite?
Da, spremni smo, psihički. Fizički ne 😂, muž još ima zadatak kupiti plastificirani stoljnjak za pod, a ja negdje nabaviti nepropusnu košuljicu, Ikea ima ali mi se ne da samo za to u Zg... čekat ćemo da se ona posjedne i onda pomalo 🙈. Bit će za koji tjedan, šta je meni ovo trebalo.... 😝😝😝
Sortiraj odgovore
Najstariji