Daaa, povrće svakako 👌brokula ili tako nesto, avokado je isto prva liga za početak…. ako sam dobro skuzila samo cemo se mi upustiti u blw (baby led weaning) bit ce zabavno, vec vidim 😂😝
Od samog starta mislite?
dobro jutro. evo mi se noćas budimo 100x 😩
a bas sam ga hvalila kako on uvijek spava. valjda jer je promjenio krevet. došla sam kod mame u slavoniju, kao malo odmoriti a zapravo ću se umoriti 🤣🤣
matija bas dobro papa ovih dana sviđa mu se povrće, ali sisa je br. 1
krino bravo za klopice,ako imaš koji recept samo reci. ja se sjećam da sam svašta maloj miksala kad je krenula, iako nije bas bila neka izjelica. al sad mislim da imam pravog degustatora i odmah je slađe sve to pripremati 😁
Jutro! Mi smo spavali cijelu noć 😳 tj. ja nisam spavala od prehlade i jer sam čekala papanje, a on je u 22 pojeo flašicu i tražio cicu tek u pola 6 i sad opet cica.. Trebala bi slavit, a ja u grču da mi nije možda bubani. Svima koje počinjete s kašicama želim male velike papalice 😁
Daaa, povrće svakako 👌brokula ili tako nesto, avokado je isto prva liga za početak…. ako sam dobro skuzila samo cemo se mi upustiti u blw (baby led weaning) bit ce zabavno, vec vidim 😂😝
Od samog starta mislite?
Da, spremni smo, psihički. Fizički ne 😂, muž još ima zadatak kupiti plastificirani stoljnjak za pod, a ja negdje nabaviti nepropusnu košuljicu, Ikea ima ali mi se ne da samo za to u Zg... čekat ćemo da se ona posjedne i onda pomalo 🙈. Bit će za koji tjedan, šta je meni ovo trebalo.... 😝😝😝
krino bravo za klopice,ako imaš koji recept samo reci. ja se sjećam da sam svašta maloj miksala kad je krenula, iako nije bas bila neka izjelica. al sad mislim da imam pravog degustatora i odmah je slađe sve to pripremati 😁
Vec sam se pitala gdje si 😂
Od samog starta mislite?
Da, spremni smo, psihički. Fizički ne 😂, muž još ima zadatak kupiti plastificirani stoljnjak za pod, a ja negdje nabaviti nepropusnu košuljicu, Ikea ima ali mi se ne da samo za to u Zg… čekat ćemo da se ona posjedne i onda pomalo 🙈. Bit će za koji tjedan, šta je meni ovo trebalo…. 😝😝😝
Kako to da ste se odlučili za tu metodu?
Od samog starta mislite?
Da, spremni smo, psihički. Fizički ne 😂, muž još ima zadatak kupiti plastificirani stoljnjak za pod, a ja negdje nabaviti nepropusnu košuljicu, Ikea ima ali mi se ne da samo za to u Zg… čekat ćemo da se ona posjedne i onda pomalo 🙈. Bit će za koji tjedan, šta je meni ovo trebalo…. 😝😝😝
Ja cu to isto pokusat kad bude mogao dobro drzati sve u rukama i kad bude sjedio. Svidja mi se ta metoda. P.s. kupi u kemoboji onaj najlon za zastitu od krecenja. A imas u pepcu ponekad te plasticne kosuljice/slinceke. Znala sam dosta puta vidit.
I ja cu mu kupiti onu casu da pije vodu iz nje. Da se lagano navikava. Inace, kad treba pit vodu, ubi boze. Ne voli ni pod razno. Sad milu dam u malu flasicu pa mu je napeto da ju sam drzi. Ima vode svuda okolo, ali ako popije 3 kapi na dan, opet dobro 😂
Nocas spavali od 20:30 do 4:30. Onda jeo pa zaspao uz divljacko mlataranje nogama i pricanje u snu. Popizdila sam. Nema sanse da zaspis. Notorni je preglasni spavac. Onda u 6 krenulo kenjkanje pa sam upalila fen i kupila jos 1h sna. I taaako...
Sortiraj odgovore
Najstariji