Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Studeni 2019. 13:09

Mi izašle. Uhvatila nas kiša, ja pokisla ko miš. Super mi je kod ovih kolica što se krov može spustiti skroz, pa je ona skroz zaštičena. Spava ko top. Čekam da prestane pa da nastavimo

• Nikki
    13. Studeni 2019. 13:20

Ivonne

https://malicitaci.blogspot.com/2019/11/kakav-je-interliber-2019.html?m=1

Kad vidim ovo i ja bi išla, bolje da nisam blizu, previše bi love ostavila 🙈

nena1986
    13. Studeni 2019. 13:27

Nikki

Ivonne

https://malicitaci.blogspot.com/2019/11/kakav-je-interliber-2019.html?m=1

Kad vidim ovo i ja bi išla, bolje da nisam blizu, previše bi love ostavila 🙈

Daaaaa 🙈😂

Andreandrea
    13. Studeni 2019. 15:22

krino

Vidim svima je nocas bilo bolje. Veceras ce biti jos bolje. Ja sam ispekla quiche s hokkaido tikvom i sirom. Njemu napravila ksicu od hokkaide da proba. Napu upalil, on zaspao u baby gymu. Isto je jucer zaspao, ali bez nape. Sam. Pola sata power nap. Ja pijem drugu kavu, idem nesto pojest i probat cu kosu oprat. Cak se ni meni danas ne izlazi. Ali morat cu malo popodne. Da ne nestane kozmicke ravnoteze 🤣

Kako je reagirao na kasicu? Svida mu se?

CiniMINIS
    13. Studeni 2019. 15:37

Mi smo kolektivno obiteljski bacili spavanac nakon rucka 😪😪😂😂😂 djed, baka, muz, mala i ja 😂😂

Andreandrea

krino

Vidim svima je nocas bilo bolje. Veceras ce biti jos bolje. Ja sam ispekla quiche s hokkaido tikvom i sirom. Njemu napravila ksicu od hokkaide da proba. 

I mene zanima kako je prihvatio kasicu 😊

MiniCooper26
    13. Studeni 2019. 15:53

Ženice jel ja krivo nesto radim ili šta? Kako vi sa vasim bebicama poslije hranjenja po danu jel se malo igrate sa njima ili ih pustite da se sami igraju oa onda kad vidite da su umorni vodite na spavanje? Moj beban otkako nema setnji koda odbija spavat po danu.. Prije podne ako odspava pola sata sat to je ekstra...(a kad bi bili u setnji to je sat ipo, 2)s tim da se dizemo u 8, 8 ipo. Popodnee je to malo vise 2, 2 ipo sata ali opet uz 100 buđenja.. Ili loše sanja ili su to zubi? 🤷‍♀️ Onda pojede pa opet odspava pola sata, 40 minuta tamo negdje od 5 do 6....i onda opet igra do nekih 8 i onda kupanje i spavanac.. Jesan li ja prezatjevna pa trazim puno od djeteta od 4 mj.? Nisam pametna vise... Al da mi muz radi sada(sezonac) ne znam kako bih sve stigla.. Jer kad i spava uvijek moram bit tu negdje kad se probudi da ga ušuškam da se ne razbudi skroz. Prvo mi je dite,totalni san pocetnik 🤪... A ono kad me pitaju jel ti spava jel ti dobar(alergiju dobijem).. Jesi ga na ruke naucila? 🙄 Isto ko sto su me pitali: jel dojis? Najgluplje pitanje ikad... Nikad prije nisam mislila da cu tako nesto doziviti...mama moja kaze pa kao to je normalno da se pita 🥴🤷‍♀️eto koliko sam bila upucena.. Da nisan niti znala da kumova zena nije malu dojila... A non stop smo skupa bili... Ko mi je kriv sto san zivjela u pink balonu dok sam trudna bila pa mi nitko nije rekao ni upozorio na neke stvari 🤷‍♀️🥴previse sam uzivala u trudnoci i bila zabrinuta hoce li sve biti dobro da nisam imala vremena istrazivati sto se dogodi kad rodiš 🤪 malo sam se i namucila dok sam zatrudnila pa uz to je dosao taj strah i pokusavanje da uzivam u trudnoci sto  vise mogu 🤗

MiniCooper26
    13. Studeni 2019. 15:56

Sorry na dugom postu.. Moram se nekom pojadati. Muzu, mami i tetki sa vec dosadila 🥴 uglavnom tezak sam porod imala i to dojenje me satralo.. Tribalo mi je da dođe psiha i zivci na svoje 😥

krino
    13. Studeni 2019. 16:03

CiniMINIS

Mi smo kolektivno obiteljski bacili spavanac nakon rucka 😪😪😂😂😂 djed, baka, muz, mala i ja 😂😂

Andreandrea

krino

Vidim svima je nocas bilo bolje. Veceras ce biti jos bolje. Ja sam ispekla quiche s hokkaido tikvom i sirom. Njemu napravila ksicu od hokkaide da proba.

I mene zanima kako je prihvatio kasicu 😊

Dosta dobro. Puno je pojeo. Stavim na vrh zlice i tako jedno 20ak zlicica. Nije lose za prvu 

krino
    13. Studeni 2019. 16:07

MiniCooper26

Sorry na dugom postu.. Moram se nekom pojadati. Muzu, mami i tetki sa vec dosadila 🥴 uglavnom tezak sam porod imala i to dojenje me satralo.. Tribalo mi je da dođe psiha i zivci na svoje 😥

Moj danas od 6:30 odspavao 2x 30 min. Sad sam gq stavila u nosiljku i osli van jer je nemoguc. Tako i meni spava na zraku u kolicima. Kod kuce ne. Toliko je umoran da trlja oci i vuce uho. Prvo sam mislila da je nesto, ali nije prehladjen, nema temp i kad ga taknem po tom uhu nema reakcije. A i izgleda normalno. I tako... Moj jos malo 5mj pa nikako s tim spavanjem

• Ivonne
    13. Studeni 2019. 16:09

Mini ništa se ti ne brini. I moja ti duže spava u kolicima jer se fino treska a doma je pol sata vrh jer je sve mirno u krevetiću. Viper mi ima vibriranje ali mi to glupo da je stalno upaljeno, strah me da se ne nauči na to vibriranje. Ona kad se probudi ja ju podignem i stavim na podlogu za igranje a kad vidim da se umorila i zijeva vratim ju u krevet. Sad se puno okreće i to ju probudi.
    Znači spava oko 11, 14, 16 ili 17 i to po pol sata nekad malo duže. Ja pratim pa kad vidim da je umorna ju uspavljujem.
    I mene su ti svi s prvim ispitivali jel dojim ili još gore pitanje jel imaš mlijeka, onak ko krava. 
    Ja to nikad nisam nikoga pitala, ali netko želi o tome pričati sam ce započeti priču.  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.