Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nikki
    13. Studeni 2019. 18:19

Ja se od vaših spominjanja pita, torti, quicheva i sl. nabrijala na pitu od jabuka, počela sam još ujutro, evo valjda ću sad uspjeti razvaljati tijesto i ubaciti u pećnicu 🤞 ne znaš tko se više raduje ja ili gs (jadan od kad je bebe ništa slatkog praktički nisam napravila 🙈), i tako..
    O vaganju ne želim ni razmišljati do iza nove godine...

nena1986
    13. Studeni 2019. 18:57

Nikki pobogu kakva nova godina, tad ce biti ajme majko.... barem do iza uskrsa 😝😝😝

CiniMINIS
    13. Studeni 2019. 19:08

MiniCooper, moja je prva dva mjeseca nakon prvog jutarnjeg hranjenja ( koje je biko izmedu 7 i 10, nikad u isto vrijeme) trazila igranje i druzenje i onda je zaspala. Zadnjih mjesec dana odspava nakon jutarnjeg hranjenja jos do 11 i nakon toga kako kad. Ako vidim da je jako budna i da se zeli igrat onda se igramo, ako vidim da krene ruljit oko ili cupat uho onda ju zamotam i opet zanunam. Po novom rezimu jedemo cim se probudi, bilo to nakon 2 sata ili nakon 3 sata. Nemamo neki ritam po danu, prilagodavamo se njoj, al navecer oko 8,9 sati zaspi i od tad nema vise igranja do 11 sljedece jutro, a po danu zna biti budna nakon jela jos 15min do sat i pol, nema pravila. Jucer je spavala isto tak samo po pola sata, danas pa kao da spava cijeli dan. Al smo u jutro bili u gradu, isli joj raditi osobnu i nije odspavala svoju rundu do 11, pa moguce da nadoknaduje to i ovo od jucer. Nemoj brinuti previse, vidis i sama da je svaka od nasih bebica ovdje razlicita, ima razliciti ritam i narav i sve je to ok.
    Krino, trljanje oka i navlacenje uha su kod moje cure klasicni znakovi da je umorna. Cim ruka krene u tom smjeru ja ju pakiram na spavanac.
    Meni je pitanje o dojenju ravno pitanju o planovima za djecu (kad te ljudi ustvari indirektno pitaju jel se sexas 🙈🙈)
    Moja taman jede prije nas i uglavnom bas zaspi dok dode vrijeme da ja jedem pa nisam jos vidla nikakvu reakciju na hranu 😅.
    Mini i Nikki, ne mogu vjerovat u sto ljudi (bakice) sve guraju nos i sto sve komentiraju. Ja jos nisam imala cast, za sad su samo bila pitanja kolko je stara.
    Mi smo ovaj tjedan na bakinoj prehrani 😋 danas punjena paprika, sutra grah. Bit ce jako mlijeko 💪💪😂. Ja trenutno jos manje razmisljam o svojoj kilazi, bitno da mala nabere dovoljno do kontrole sljedeci tjedan 🙈. Htjela sam s njom stat na vagu i vidit jel dobila sto, al GS ne da kako se ne bi bedirala.

13. Studeni 2019. 19:14

Andrea, odlično, svekrva pedijatrica. Da je barem moja, možda bi mi bila draža 😆 ovako, glavni "savjeti" koje sam dobila od nje su nemoj da ju uhvati mrak (dok nije bila krštena) i de ti njoj veži crveni konac oko ruke, za svaki slučaj. O dohrani sa 3 mj i vodi i čaju bolje da ne pričam.
    Mini, ništa ti ne brini. Evo moj bebi koja inače super spava i danju i noću, ovih dana je koma po tom pitanju. Nervozna ju, mislim da ju muče zubi. Ali proći će i to. Kao i mi, imaju i one loše dane 😉
    Super za mužev odgovor. Ljudi su jako znatiželjni, tj bezobrazni.

• Nikki
    13. Studeni 2019. 20:05

nena1986

Nikki pobogu kakva nova godina, tad ce biti ajme majko…. barem do iza uskrsa 😝😝😝

Pa da se ne bediram, da slučajno ne pojedem manje kolača i slatkog za blagdane 🤣🤣
    A od nove do uskrsa zaboravim što je bilo pa mogu ispočetka 😋

13. Studeni 2019. 20:13

Netko je spominjao psića sveznalicu na akciji? Ako da,gdje? Ili sam nešto pobrkala 🙄

13. Studeni 2019. 20:22

shell

Netko je spominjao psića sveznalicu na akciji? Ako da,gdje? Ili sam nešto pobrkala 🙄

Sutra kaufland 40% ili plodine 30% 🙂

13. Studeni 2019. 20:28

mmamma

shell

Sutra kaufland 40% ili plodine 30% 🙂

Suuuper, hvala ti 😊😊 znaš li je li samo psić ili i seka?

krino
    13. Studeni 2019. 20:29

CiniMINIS

MiniCooper, moja je prva dva mjeseca nakon prvog jutarnjeg hranjenja ( koje je biko izmedu 7 i 10, nikad u isto vrijeme) trazila igranje i druzenje i onda je zaspala. Zadnjih mjesec dana odspava nakon jutarnjeg hranjenja jos do 11 i nakon toga kako kad. Ako vidim da je jako budna i da se zeli igrat onda se igramo, ako vidim da krene ruljit oko ili cupat uho onda ju zamotam i opet zanunam. Po novom rezimu jedemo cim se probudi, bilo to nakon 2 sata ili nakon 3 sata. Nemamo neki ritam po danu, prilagodavamo se njoj, al navecer oko 8,9 sati zaspi i od tad nema vise igranja do 11 sljedece jutro, a po danu zna biti budna nakon jela jos 15min do sat i pol, nema pravila. Jucer je spavala isto tak samo po pola sata, danas pa kao da spava cijeli dan. Al smo u jutro bili u gradu, isli joj raditi osobnu i nije odspavala svoju rundu do 11, pa moguce da nadoknaduje to i ovo od jucer. Nemoj brinuti previse, vidis i sama da je svaka od nasih bebica ovdje razlicita, ima razliciti ritam i narav i sve je to ok.
    Krino, trljanje oka i navlacenje uha su kod moje cure klasicni znakovi da je umorna. Cim ruka krene u tom smjeru ja ju pakiram na spavanac.
    Meni je pitanje o dojenju ravno pitanju o planovima za djecu (kad te ljudi ustvari indirektno pitaju jel se sexas 🙈🙈)
    Moja taman jede prije nas i uglavnom bas zaspi dok dode vrijeme da ja jedem pa nisam jos vidla nikakvu reakciju na hranu 😅.
    Mini i Nikki, ne mogu vjerovat u sto ljudi (bakice) sve guraju nos i sto sve komentiraju. Ja jos nisam imala cast, za sad su samo bila pitanja kolko je stara.
    Mi smo ovaj tjedan na bakinoj prehrani 😋 danas punjena paprika, sutra grah. Bit ce jako mlijeko 💪💪😂. Ja trenutno jos manje razmisljam o svojoj kilazi, bitno da mala nabere dovoljno do kontrole sljedeci tjedan 🙈. Htjela sam s njom stat na vagu i vidit jel dobila sto, al GS ne da kako se ne bi bedirala.

Pravi muz!!! 🥰

13. Studeni 2019. 20:40

Opet dosadna ja. Ne vidim ga ni u katalogu od plodina ni od kauflanda. Bila sam danas u plodinama, vidim naslagali i psića i seka puno ali nigdje cijene, to onda vjerovatno pripremaju za sutra.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.