Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Studeni 2019. 22:51

Ivonne

Svi su zdravi sad kod nas, osim mene koja vučem taj kašalj.
    Stavila sam joj noćas 4 pelenu pa ću vidjeti kak drži. Jucer je vagali na kućnu vagu i pokazalo 8300g znači nest ispod 8 kg je a 3 je do 9 kg. Inače ja ju nakupovala kad je bila akcija jer nisam mislila da ce tak brzo na 4.

Misliš da se treba oduzeti više od 300g?

MiniCooper26
    11. Studeni 2019. 23:04

Vecer ženice 🤗 evo mi vec par dana sa nocnim spavanjem nekako na vi.. Spava on ali uz 550 vrćenja i polubuđenja.. Kao da se ne moze namjestiti.. Stavila ga sa sobom u krevet jer ne mogu se vise dizat non stop.. Ja zaspem a on pocne kenkat i sve tako u krug.. Ovako mi blizu pa tutnem dudu 🤩 jutros cak do 6 tako spavao.. Mene pomalo frustita jer kad ode soavat ja tu dezurna kraj njega na svaki njegov pokret jer znam da ce zakenkat a vise ni ne znam iz kojeg razloga 🤷‍♀️kako su ove kiše i vjetar nema nam setnji na koje se on ocito navikao i odspavao bi lipo u kolicima.. Cim izađemo on se namjesti za spavanje...  Nikad nije bio neki veliki spavač po danu ali isto bi odspavao bar u šetnji 😁 danas sam ga uspavala u sobi i kraj  njega lezala 2 ipo sata i isto svakl njegovo buđenje bi ga uninala ili dudu stavila samo da odspava... Prvo nocno buđenje je oko 4 ili 5.. Etp jucer u 6...i onda pojede i uvijek zaspi do 8 ipo 9...jel se to racuna u dnevno spavanje.. Sve nekako trazim i nadam se nekom ritmu.. I taman na neki "hint" tog ritma dođe promjena sata ili juzina ili nesto treće 🤪 taman se lipo navika na šetnju i sad kisa... A od 9.og mjeseca sam muku mucila sa setnjom jer bi vristao u kosari..sorry na dugom postu 🥴

krino
    12. Studeni 2019. 02:17

MiniCooper26

Vecer ženice 🤗 evo mi vec par dana sa nocnim spavanjem nekako na vi.. Spava on ali uz 550 vrćenja i polubuđenja.. Kao da se ne moze namjestiti.. Stavila ga sa sobom u krevet jer ne mogu se vise dizat non stop.. Ja zaspem a on pocne kenkat i sve tako u krug.. Ovako mi blizu pa tutnem dudu 🤩 jutros cak do 6 tako spavao.. Mene pomalo frustita jer kad ode soavat ja tu dezurna kraj njega na svaki njegov pokret jer znam da ce zakenkat a vise ni ne znam iz kojeg razloga 🤷‍♀️kako su ove kiše i vjetar nema nam setnji na koje se on ocito navikao i odspavao bi lipo u kolicima.. Cim izađemo on se namjesti za spavanje… Nikad nije bio neki veliki spavač po danu ali isto bi odspavao bar u šetnji 😁 danas sam ga uspavala u sobi i kraj njega lezala 2 ipo sata i isto svakl njegovo buđenje bi ga uninala ili dudu stavila samo da odspava… Prvo nocno buđenje je oko 4 ili 5.. Etp jucer u 6…i onda pojede i uvijek zaspi do 8 ipo 9…jel se to racuna u dnevno spavanje.. Sve nekako trazim i nadam se nekom ritmu.. I taman na neki "hint" tog ritma dođe promjena sata ili juzina ili nesto treće 🤪 taman se lipo navika na šetnju i sad kisa… A od 9.og mjeseca sam muku mucila sa setnjom jer bi vristao u kosari..sorry na dugom postu 🥴

A sve znam kako ti je. Izduraj. Nemas druge. Ja sam se znala dic u pol sata po 3x... I tako citave noci. To njima tako dodje i prodje. Jedino sto se svima bude po 5-6x i to traje par tjedana, a moj se budio 15-20x i to mjesec ipo. Ali da te utjesim, koliko sam skuzila, nikome ovdje nije kao kod nas. Mozda eventualno Ivonne 🤣 Mislim da se cak i nenina ne dize toliko. Samo naprijed. Mi smo upravo jeli i on sad malo prica i mrda. Ja vu se razbudit, a on ce zaspat. Tako to kod nas ide

krino
    12. Studeni 2019. 02:18

Ivonne

krino

marlona

Joj, naša neće nikome na prvu, plač i to pravi sa suzama, danas bili svekrići, nisu je vidjeli 3tjedna i uzme ju baka i odmah suze u tri reda 😂 neki dan išli kod frendice,ista stvar 🙈 ali dok se malo navikne, kroz nekih sat,dva, onda hoće. A za osmijehe treba duže, par sati. Ili eventualno ako se taman najela i naspavala, onda se zna desit smiješak 😁 i baš smo danas komentirali kako bude dobrA kod pedijatrice , valjda jer ju skinemo najprije, a to voli 😆

Hahahaha samo probrano drustvo dolazi u obzir. Zna malena 😉
    Moji svekrici naseg jos nisu primili u ruke. Jucer prvi put ever samo baka. I onda sam dobila komentar kako do sada nisu smjeli. A oni sami nisu htjeli. Jer je kao bio mali. Ja im ga htjela dat u ruke, a oni se usrali, masu rukama da ne nikako… Moja baka cim nas je vidjela je rekla: daj mi ga. Ima 83 godine i jedva hoda sa stakom ili hodalicom jer ima potrgane kukove i artritis. Lijepo je sjela i rekla : daj ga vamo. Eto. I da, kad smo kod svekrica, a nismo bas dugo, moj svekar kad god nas skupi ili dodje po/kod nas izljubi sina, izljubi dijete. To mi je najjace na aerodromu. Ja drzim malog, svekar ljubi sina nakon 2 dana sto nas nije bilo, ljubi malog kojeg ja drzim, a ja dobijem usputno bok. Moja familija obozava mog muza. Ne zato sto je on zlatan sam po sebi, nego zato sto je moj. Samim time je i njihov. I ta dobrodoslica je uvijek srdacna. On se zbilja osjeca kao kod kuce. I taaaakooo 🤣
    La la laaaaa idem lec. Probat cu zaspat za slucaj da smo u 5 cvrkutavi…

Neću o svojim svekrićima gade mi se i to je blaga riječ. Možda čak i sramota za reci

Kad rodis, osjecaj sramote nestane 😀

• Mino19
    12. Studeni 2019. 07:37

Dobro jutro svima😊
    Kad se radi o poklonima, moji prijatelji od pocetka pitaju sto nam treba jer sam ih tako zamolila da me bzvz ne zatrpavaju glupostima. Eventualno tu i tamo dobije neku zveckalicu, ali to stvarno sve koristi i cijene ne prelaze 20ak kn (blazeni pepco😆). Posto njoj u biti nista ni ne treba, tako su se pokloni prestali donosit, sto je meni i ok. Ne bi voljela da imaju osjecaj da svaki put moraju donjet neku sitnicu, za tim nema potrebe i ne zelim dijete od samih pocetaka navikavat na materijalizam, to mi je grozno😖
    Moji svekrici su prema meni stvarno super, ali znaju mi itekako dic tlak. Pa neke stvari koje ipak treba, sredi muz, neke ja samo duboko predisem i to je to.
    Mi se nocas budili 3 puta. Ajde, bolje je nego prije.
    Mislim da.moramo i pelene mijenjat, koristim one od 7-18, ali zadnjih dana konstantno promoci pa je onda usred noci moram cijelu skidat, prat i presvlacit sto mi je grozno radi nje jer vidim da joj nikako ne odgovara (a kome i bi).
    Htjela sam vas pitat za savjet o autosjedalicama. Mislimo da joj je ova pocetna vec mala, tuce s nogicama o sic (suprotno od smjera voznje je okrenuta), a glavica joj je vec blizu gornjeg ruba as. Svi mi tvrde da je mogu sve do godine dana u tome vozit, da joj nije premala, a GS i ja izgubljeni skroz..
    U moru tih savjeta, informacija, guglanja, gledanjanonih testova i svega, ja vise nista ne znam. Samo znam da na prvom mjestu zelim kvalitetu, da sto duze traje, a ne da mi ju preraste za godinu dana, da se moze okretat u smjer voznje kad dijete poraste i naravno da cijena nije paprena jer novaca nemamo..sad bi probala ove popuste u westgateu iskoristit pa kupit nesto, imate li kakav savjet? Ima li uopce sanse da sve ove moje uvjete zadovoljava neka povoljnija autosjedalica?

• Mino19
    12. Studeni 2019. 07:38

I tako, opet ja napisala roman..najcesce uspijem samo ovako ujutro tipkat pa se onda nakupi dosta toga za napisat😬

• Ivonne
    12. Studeni 2019. 07:50

Mino19

Dobro jutro svima😊
    Kad se radi o poklonima, moji prijatelji od pocetka pitaju sto nam treba jer sam ih tako zamolila da me bzvz ne zatrpavaju glupostima. Eventualno tu i tamo dobije neku zveckalicu, ali to stvarno sve koristi i cijene ne prelaze 20ak kn (blazeni pepco😆). Posto njoj u biti nista ni ne treba, tako su se pokloni prestali donosit, sto je meni i ok. Ne bi voljela da imaju osjecaj da svaki put moraju donjet neku sitnicu, za tim nema potrebe i ne zelim dijete od samih pocetaka navikavat na materijalizam, to mi je grozno😖
    Moji svekrici su prema meni stvarno super, ali znaju mi itekako dic tlak. Pa neke stvari koje ipak treba, sredi muz, neke ja samo duboko predisem i to je to.
    Mi se nocas budili 3 puta. Ajde, bolje je nego prije.
    Mislim da.moramo i pelene mijenjat, koristim one od 7-18, ali zadnjih dana konstantno promoci pa je onda usred noci moram cijelu skidat, prat i presvlacit sto mi je grozno radi nje jer vidim da joj nikako ne odgovara (a kome i bi).
    Htjela sam vas pitat za savjet o autosjedalicama. Mislimo da joj je ova pocetna vec mala, tuce s nogicama o sic (suprotno od smjera voznje je okrenuta), a glavica joj je vec blizu gornjeg ruba as. Svi mi tvrde da je mogu sve do godine dana u tome vozit, da joj nije premala, a GS i ja izgubljeni skroz..
    U moru tih savjeta, informacija, guglanja, gledanjanonih testova i svega, ja vise nista ne znam. Samo znam da na prvom mjestu zelim kvalitetu, da sto duze traje, a ne da mi ju preraste za godinu dana, da se moze okretat u smjer voznje kad dijete poraste i naravno da cijena nije paprena jer novaca nemamo..sad bi probala ove popuste u westgateu iskoristit pa kupit nesto, imate li kakav savjet? Ima li uopce sanse da sve ove moje uvjete zadovoljava neka povoljnija autosjedalica?

Koji ti je cjenovni razred?
    Obično te koje se mogu okrenuti u oba smjera a razred su 0 ili 1 su skuplje.
    To što ti udara nogicama  nije znak da joj je velika. Udarat ce i u drugoj ako je okrenuta suprotno od smjera vožnje.
    Ali nije loše istražiti pa iskoristiti popuste i kupiti veću za dalje.
    Mi smo starijem kupili onu 3 razreda u jednoj, imala je tada najbolju ocjenu iz te grupe

• Ivonne
    12. Studeni 2019. 07:52

Je, je i moja se budi 100 puta i najbolje spava pred jutro kad ja ne mogu jer se stariji ustao.
    Srcem kavu koju mi je ŠG napravio i presecerio i gledam malog kak slaze puzzle. Glava me rastura i vec vidim da će ovo biti jedan dug dan

nena1986
    12. Studeni 2019. 07:58

Jutro! 
    Pojma više nemam koliko se puta budi po noći kad joj sisa ne izlazi iz usta 😂. Sinoć je opet čak sat vremena spavala u svom krevetiću, taman da se protegnem, namjestim kralješke i rebra 😝 
    Uf, ne znam ništa o autosjedalicama. Mi smo naše jaje skupa sa kolicima i košarom, nasljedili.... kupovat ćemo nakon godine dana, a onda ću dati mužu da prouči, on to obožava, pa neka mu. Definitivno ćemo kakve popuste čekati, možda tamo oko Uskrsa 😉

nena1986
    12. Studeni 2019. 08:02

Probudila se u 6. Izišli van sa psom dok još kiša ne pada, zaspala je u nosiljci. Da nemam psa, bila bi danima zatvorena u kući, zato toliko i šetamo po ovom šugavom vremenu. Al vidim da i njoj paše, pa neka. Nekad me ne bi sastavili iz kreveta do 10, hahaha 😝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.