Vidim da svima bebaci nesto slabije jedu, i moja danas zeza, kratko cica i rjeđe traži, a kad jede malo duže onda bljucka 😕 nadam se da će bitii bolje sutra, taman smo uhvatile super ritam hranjenja i lijepo je dobila na zadnjem vaganju...
Mi danas u šetnju išle u nosiljci, zakopčale se u tatinu trenirku, taman za nas dvije 😁 još gore sam kaput obukla, raskopčan i skroz toplo nam bilo 😊 uzet ćemo još topli cover za nosiljku i tako ćemo u šetnje ovu zimu, ali ni ja nisam neki dan hladnoće 😒 dok su duži dani bili išli bi nas troje u šetnju s kolicima kad bi GS došao s posla, ali kad sam sama mi je nespretno s kolicima, a ona ni ne voli baš, možda kad stavimo sportsko sjedalo bude bolje 🤷
Krino, super se ti držiš. Sve ti to nekako prehodaš sa dozom humora, bravo 😉
Misliš mamin strah od odvajanja? 😁 Mislim da je taj jači
Naša za sad hoće svakome, ne plače, osim kad je pospana
Joj, naša neće nikome na prvu, plač i to pravi sa suzama, danas bili svekrići, nisu je vidjeli 3tjedna i uzme ju baka i odmah suze u tri reda 😂 neki dan išli kod frendice,ista stvar 🙈 ali dok se malo navikne, kroz nekih sat,dva, onda hoće. A za osmijehe treba duže, par sati. Ili eventualno ako se taman najela i naspavala, onda se zna desit smiješak 😁 i baš smo danas komentirali kako bude dobrA kod pedijatrice , valjda jer ju skinemo najprije, a to voli 😆
Joj, naša neće nikome na prvu, plač i to pravi sa suzama, danas bili svekrići, nisu je vidjeli 3tjedna i uzme ju baka i odmah suze u tri reda 😂 neki dan išli kod frendice,ista stvar 🙈 ali dok se malo navikne, kroz nekih sat,dva, onda hoće. A za osmijehe treba duže, par sati. Ili eventualno ako se taman najela i naspavala, onda se zna desit smiješak 😁 i baš smo danas komentirali kako bude dobrA kod pedijatrice , valjda jer ju skinemo najprije, a to voli 😆
Hahahaha samo probrano drustvo dolazi u obzir. Zna malena 😉
Moji svekrici naseg jos nisu primili u ruke. Jucer prvi put ever samo baka. I onda sam dobila komentar kako do sada nisu smjeli. A oni sami nisu htjeli. Jer je kao bio mali. Ja im ga htjela dat u ruke, a oni se usrali, masu rukama da ne nikako... Moja baka cim nas je vidjela je rekla: daj mi ga. Ima 83 godine i jedva hoda sa stakom ili hodalicom jer ima potrgane kukove i artritis. Lijepo je sjela i rekla : daj ga vamo. Eto. I da, kad smo kod svekrica, a nismo bas dugo, moj svekar kad god nas skupi ili dodje po/kod nas izljubi sina, izljubi dijete. To mi je najjace na aerodromu. Ja drzim malog, svekar ljubi sina nakon 2 dana sto nas nije bilo, ljubi malog kojeg ja drzim, a ja dobijem usputno bok. Moja familija obozava mog muza. Ne zato sto je on zlatan sam po sebi, nego zato sto je moj. Samim time je i njihov. I ta dobrodoslica je uvijek srdacna. On se zbilja osjeca kao kod kuce. I taaaakooo 🤣
La la laaaaa idem lec. Probat cu zaspat za slucaj da smo u 5 cvrkutavi...
Krino, super se ti držiš. Sve ti to nekako prehodaš sa dozom humora, bravo 😉
Misliš mamin strah od odvajanja? 😁 Mislim da je taj jači
Naša za sad hoće svakome, ne plače, osim kad je pospana
A sta mogu. Prehodam po jarunu, a humor nas drzi 🤣🤣. Bez brige, imam i ja zute minute svaki dan. Isto kao mali. To je jedan vrtlog emocija i najvece ljubavi ikad 🥰
Krino ti si meni zakon! Laku i mirnu noć ti želim!
Naravno i ostalima 😊, mi cicamo, nadam se zaspiva ubrzo 🤞
Ha ha, moj dijeli smjesak više manje svima, a naročito ženama 😂 šarmira od malih nogu!
Nosimo ga ja i gs, a do sada je išao i nepoznatima, nije bed, ali kako kaže Krino, mama uvijek na vidiku 😊
Krino, samo ti spavaj preventivno 😉 moja je spavalica pa opet potegnem s njom ako ne daj boze bude los dan 🙈. Laka ti noc i skupi sto vise snage za sutra.
Moja cura za sad svima ide, a osmjeh dobije tko ju sarmira.
I moja taman papa. Za sad smo uspjeli progustiti podoje tak da imamo po danudva podoja vise, ali sad nakon svakog podoja bljuca a to prije nije. Sad i kod pojedinih podoja jos krace jede. Ove "vece" obroke jede po 15/20min a manje zavrsi ispod 10min. Ne znam jel to do caja koji pijem koji kao olaksava otpust mlijeka (rekla mi pedica neka ga kupim i osjecam da djeluje i da je otpust bolji), pa se brze najede ili joj je trbuscic jos uvijek pun pa ne moze vise. Pokusala sam prva dva dana na silu nametnut puno cesce dojenje, al je to totalno odbila i unervozila se. Kad je bila sita ja ju htjela prevarit i dat joj jos malo da sise a ona se naljutila i krenula plakat, pa sam zakljucila da ne ide to od danas na sutra nego moram postepeno.
Hahahaha samo probrano drustvo dolazi u obzir. Zna malena 😉
Moji svekrici naseg jos nisu primili u ruke. Jucer prvi put ever samo baka. I onda sam dobila komentar kako do sada nisu smjeli. A oni sami nisu htjeli. Jer je kao bio mali. Ja im ga htjela dat u ruke, a oni se usrali, masu rukama da ne nikako… Moja baka cim nas je vidjela je rekla: daj mi ga. Ima 83 godine i jedva hoda sa stakom ili hodalicom jer ima potrgane kukove i artritis. Lijepo je sjela i rekla : daj ga vamo. Eto. I da, kad smo kod svekrica, a nismo bas dugo, moj svekar kad god nas skupi ili dodje po/kod nas izljubi sina, izljubi dijete. To mi je najjace na aerodromu. Ja drzim malog, svekar ljubi sina nakon 2 dana sto nas nije bilo, ljubi malog kojeg ja drzim, a ja dobijem usputno bok. Moja familija obozava mog muza. Ne zato sto je on zlatan sam po sebi, nego zato sto je moj. Samim time je i njihov. I ta dobrodoslica je uvijek srdacna. On se zbilja osjeca kao kod kuce. I taaaakooo 🤣
La la laaaaa idem lec. Probat cu zaspat za slucaj da smo u 5 cvrkutavi…
Neću o svojim svekrićima gade mi se i to je blaga riječ. Možda čak i sramota za reci
Svi su zdravi sad kod nas, osim mene koja vučem taj kašalj.
Stavila sam joj noćas 4 pelenu pa ću vidjeti kak drži. Jucer je vagali na kućnu vagu i pokazalo 8300g znači nest ispod 8 kg je a 3 je do 9 kg. Inače ja ju nakupovala kad je bila akcija jer nisam mislila da ce tak brzo na 4.
Sortiraj odgovore
Najstariji