Moja među hrpom ljudi uživa! Sve prati, gleda, a onda se opatosi 👌, tako da probaj, možda bude i njemu ok….
Mi se opet natapamo kišom 😒, nema naznaka da će biti bolje ni idućih dana 😢
Neno, kod nas samo sivo, ali veceras krece kisa. Zivio 11mj 🤣👍 uvijek je standardno odvratan
A tek 1. Kud je beskonačno dug, kud sav neki depresivan i bezveze 🥶😑
Znas sta, ovaj 11mj je sam po sebi sugav. A doma s malom bebicon prvi put ikad me bas baca u bed. Otegla sam papke oko jaruna da on odspava 2h. I je. Inace sizika do daske. Onda dodjes kuc i taj SG te toliko iritira, a sad tako nekako fali. Sad bi trebao doc s posla, a nema mu ni cipela i jakne u hodniku… Pomijesano s jesenskim bluesom…uzas. Probat cu sutra otic do grada s malim. Medju hrpu ljudi. Iako, moram priznat, na jarunu sam srela nekih 5-6 dusa 🤣
Pozovi si neku frendicu na kavu da nisi sama. Ovo vrijeme je baš deprimirajuće. Mi smo do negdjeprije izlazili u šetnju svaki dan i onda sjednemo na kavu na terasu nekog kafića. Sad smo osuđeni na kafiće u šoping centru ako bi popili kavu vani jer se jedino tamo ne puši.
Vi ostale, jel izlazite u šetnje? Meni se nekako ne da baš, dok ja nju ubundam umorim se, a i vidim da joj nije najugodnije u svim tim slojevima. Pa onda dok kolica spustim.. A trebala bi, ako ništa zbog nje, godilo bi joj.
Nista se to ni meni ne da, ali ja svaki dan minimalno 1x po 2-3h. Izadjemo mi i 2x po 2h inace. Ovisi o danu. Ja s njim ne idem u ducane i soping centre. Sjedim vani na terasi ako ima. Ne zelim ga vodit u zatvoreno sad kad je krenulo genetalno smrkavljenje. Bolje da je on vani. I odspava mi na zraku. Dodjemo doma, bude sav rumen 😀
Inace, 3x se spustam i vracam iz stana. Prvo spustim konstrukciju, onda sportsji dio pa bebu i torbu. Onda sve to vracam obrnutim redoslijedom. Ne da mi se, ali ispalila bih cijeli dan u kuci. Volim lajsat po vani. Ako jos netko nije skuzio 🤣
Moja među hrpom ljudi uživa! Sve prati, gleda, a onda se opatosi 👌, tako da probaj, možda bude i njemu ok….
Mi se opet natapamo kišom 😒, nema naznaka da će biti bolje ni idućih dana 😢
Neno, kod nas samo sivo, ali veceras krece kisa. Zivio 11mj 🤣👍 uvijek je standardno odvratan
A tek 1. Kud je beskonačno dug, kud sav neki depresivan i bezveze 🥶😑
I kartice sjedaju 🤣🤣 Meni ne, ali frendice su totalno depresivne jer se razulare za blagdane
Hahahaha ne spominji blagdane 😂....
Mi obavezno odemo jednom u danu u dužu šetnju, pretežno je vučem u nosiljci, jer nam je tu cesta grozna i voze ko manijaci pa se osjećam ovako sigurnije. Ako se spustim do mora, onda uzmem kolica.
mi bili ujutro s kolicima a sad s klokanicom. sad na kratko al opet bas mu godi. i ja izbjegavam centre ali opet ako bas hoću negdje na kavu idem bas u centar jer se samo tamo ne puši.do sad je bilo lijepo vrijeme pa smo mogli po vani ali tako vise nije. ja mrzim zimu i hladnoću i bas mi se neda spremati s malim van, ufff bas i ne znam kako ćemo mi to ove zime. budem sg-a poslala da on šeće hehehe
Spava u kolicima u stanu nokon nosanja, urlanja i slicnooooo…. Al sad spava, znam da je na kratko al spavaaaaa… Nego Krino vi ste na ad jel? Meni nesto malisa smanjio klopu mislim kak je prije klopao, jede svaka 4 sata po 200 nekad 4-5 puta dnevno… Sad stalno caj trazi i mazne po 2-3 deci dnevno jel urla i pljuje hranu a caj ko lud srkne i onda tek hranu nikad manje od 4 sata inace nam je klopao svaka 3 sata pa ne znam sad su zubi ili je od sad tako… Ja kao brinem ko luda sto pojede 200 ml manje dnevno a svi mi kazu da sam luda….
I moja ti isto zeza s hranom.. na AD smo i do sad je lijepo jela jedno dva tjedna po 200 I sad odjednom jedva pojede 150 po obroku. I to na 4 do 5 sati razmaka.. I meni govore da sam luda što miskim da je malo ali kad računam skuzim da za dan kad bi trebala oko 900 pojesti, Ona jedva navuce 700 zadnjih dana. Ista stvar..
Spava u kolicima u stanu nokon nosanja, urlanja i slicnooooo…. Al sad spava, znam da je na kratko al spavaaaaa… Nego Krino vi ste na ad jel? Meni nesto malisa smanjio klopu mislim kak je prije klopao, jede svaka 4 sata po 200 nekad 4-5 puta dnevno… Sad stalno caj trazi i mazne po 2-3 deci dnevno jel urla i pljuje hranu a caj ko lud srkne i onda tek hranu nikad manje od 4 sata inace nam je klopao svaka 3 sata pa ne znam sad su zubi ili je od sad tako… Ja kao brinem ko luda sto pojede 200 ml manje dnevno a svi mi kazu da sam luda….
I moja ti isto zeza s hranom.. na AD smo i do sad je lijepo jela jedno dva tjedna po 200 I sad odjednom jedva pojede 150 po obroku. I to na 4 do 5 sati razmaka.. I meni govore da sam luda što miskim da je malo ali kad računam skuzim da za dan kad bi trebala oko 900 pojesti, Ona jedva navuce 700 zadnjih dana. Ista stvar..
Pa da i ja stalno pisem i racunam, jucer je jedva 800 pojeo... Da se razumijemo on je velik ima 8300 nije debel nego je bas velik al opet nije mi svejedno kad vidim da zeza.. Mislim da ima to veze i sa zubima... Ne znam, dovoljno je koliko pojede al brinem se 😢😅
Pozdrav,
Bebica mi ima 25 dana, od prvog dana ne spava preko dana nikako, gleda okolo, zeva, svaki čas mislim zaspaće ali ništa. Ne znam da li je normalno da tako mala beba bude budna celi dan, noću manje - više i spava ( budim je svaka 3 sata da papa) i fino napreduje, ali sam zabrinuta zbog tog nespavanja. Ima li neko takvu bebicu?
Pozdrav,
Bebica mi ima 25 dana, od prvog dana ne spava preko dana nikako, gleda okolo, zeva, svaki čas mislim zaspaće ali ništa. Ne znam da li je normalno da tako mala beba bude budna celi dan, noću manje - više i spava ( budim je svaka 3 sata da papa) i fino napreduje, ali sam zabrinuta zbog tog nespavanja. Ima li neko takvu bebicu?
Ne brini, to ti je sve normalno, moj sin ti je bio takav. Samo što on nije ni noću spavao kako spada 😂. Još ti je bebica mala da uhvati neki ritam, ali i to hoće za koji mjesec! ❤
Pa da i ja stalno pisem i racunam, jucer je jedva 800 pojeo… Da se razumijemo on je velik ima 8300 nije debel nego je bas velik al opet nije mi svejedno kad vidim da zeza.. Mislim da ima to veze i sa zubima… Ne znam, dovoljno je koliko pojede al brinem se 😢😅
Pa baš je velik! Ja ne znam ni da li mi imamo 7 kila uopće 😏 nismo sad bili kod pedijatrice od 2.mjeseca a tad je imala 5900, i sad me zivo zanima gdje smo s kilazom. Da znam da ima lijepe kile kao tvoj malac, bila bi možda i mirnija, ali ovako nemam pojma kako napreduje..
Briga oko kilaza mi je boljka jer smo gubili u prvim tjednima pa samo brinem. 😫😫😁😁😁
A kažu da dok je sve ok drugo, da trebaju jesti koliko im se jede taj put. A ja bi najradije da je to sve onako školski točno u sat i mililitar 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji