Jesu li i vaše bebe imale fazu da kada vide neku novu osobu odmah plaču? Nama to traje već mjesec dana...ako neko pogleda u kolica odmah vriska haha....A svi naravno udju u kolica i unesu se u lice🙄😁
Spava u kolicima u stanu nokon nosanja, urlanja i slicnooooo…. Al sad spava, znam da je na kratko al spavaaaaa… Nego Krino vi ste na ad jel? Meni nesto malisa smanjio klopu mislim kak je prije klopao, jede svaka 4 sata po 200 nekad 4-5 puta dnevno… Sad stalno caj trazi i mazne po 2-3 deci dnevno jel urla i pljuje hranu a caj ko lud srkne i onda tek hranu nikad manje od 4 sata inace nam je klopao svaka 3 sata pa ne znam sad su zubi ili je od sad tako… Ja kao brinem ko luda sto pojede 200 ml manje dnevno a svi mi kazu da sam luda….
I moja ti isto zeza s hranom.. na AD smo i do sad je lijepo jela jedno dva tjedna po 200 I sad odjednom jedva pojede 150 po obroku. I to na 4 do 5 sati razmaka.. I meni govore da sam luda što miskim da je malo ali kad računam skuzim da za dan kad bi trebala oko 900 pojesti, Ona jedva navuce 700 zadnjih dana. Ista stvar..
Pa da i ja stalno pisem i racunam, jucer je jedva 800 pojeo… Da se razumijemo on je velik ima 8300 nije debel nego je bas velik al opet nije mi svejedno kad vidim da zeza.. Mislim da ima to veze i sa zubima… Ne znam, dovoljno je koliko pojede al brinem se 😢😅
Ajme 😍 , moja ima "samo" 5400 😂😂😂, ne mogu zamisliti da ima 8000, a jedva čekam... Svima nam prioritet sretna, vesela, bucmasta beba 😋😂🙈
Jesu li i vaše bebe imale fazu da kada vide neku novu osobu odmah plaču? Nama to traje već mjesec dana…ako neko pogleda u kolica odmah vriska haha….A svi naravno udju u kolica i unesu se u lice🙄😁
Prijavak! Ali ne na pogled, nego ako bi je netko uzeo... 😂 a kod pedijatrice dreka takva da je i ne čujem što priča.. i bolje 😂🙈
Jedva izdrzao. Nije pojeo 60ml. Zaspao ko klada. Prosli put kad je zaspao u pol 8 smo se digli u 5 ujutro 🤦🏻♀️ Boze pomozi. Jos samo 4 dana... Wooosaaaaahhhh. Da bar mogu okacit gif martina lawrencea kako se masira po usima i meditira woosaaaahhh... E tako vam ja izgledam 🤣
Mij se jos ne plasi nikoga i ide svima, ali me trazi pogledom. Tko god ga uzme, dobar je, ali mama mora biti na oku. Ako ne, onda plac. Sad ce vam to cure moje biti sve izrazenije. Taj strah od odvajanja... Je li tako iskusnije drugarice?
P.s. jedem hladnu juhu od brokule iz lonca sa zlicom. Eto. Danas sam i rucala iz tave u dva navrata.
P.s. jedem hladnu juhu od brokule iz lonca sa zlicom. Eto. Danas sam i rucala iz tave u dva navrata.
Drz se, jos 4 dana!
Joj ovaj moj oko 22 ode spavat i u 6 je vec budan, kako se stigne naspavat ja se ne stignem naspavat 😆
I kod mene juha od brokule ali izgleda da ću morati izbaciti brokulu jer je vrištala cijeli dan od naprezanja da prdne
I kod mene juha od brokule ali izgleda da ću morati izbaciti brokulu jer je vrištala cijeli dan od naprezanja da prdne
A jebemu pa to je bar kao super za probavu!? Svasta... Jeste li vi svi ozdravili?
Spava u kolicima u stanu nokon nosanja, urlanja i slicnooooo…. Al sad spava, znam da je na kratko al spavaaaaa… Nego Krino vi ste na ad jel? Meni nesto malisa smanjio klopu mislim kak je prije klopao, jede svaka 4 sata po 200 nekad 4-5 puta dnevno… Sad stalno caj trazi i mazne po 2-3 deci dnevno jel urla i pljuje hranu a caj ko lud srkne i onda tek hranu nikad manje od 4 sata inace nam je klopao svaka 3 sata pa ne znam sad su zubi ili je od sad tako… Ja kao brinem ko luda sto pojede 200 ml manje dnevno a svi mi kazu da sam luda….
I moja ti isto zeza s hranom.. na AD smo i do sad je lijepo jela jedno dva tjedna po 200 I sad odjednom jedva pojede 150 po obroku. I to na 4 do 5 sati razmaka.. I meni govore da sam luda što miskim da je malo ali kad računam skuzim da za dan kad bi trebala oko 900 pojesti, Ona jedva navuce 700 zadnjih dana. Ista stvar..
Pa da i ja stalno pisem i racunam, jucer je jedva 800 pojeo… Da se razumijemo on je velik ima 8300 nije debel nego je bas velik al opet nije mi svejedno kad vidim da zeza.. Mislim da ima to veze i sa zubima… Ne znam, dovoljno je koliko pojede al brinem se 😢😅
Ajme 😍 , moja ima "samo" 5400 😂😂😂, ne mogu zamisliti da ima 8000, a jedva čekam… Svima nam prioritet sretna, vesela, bucmasta beba 😋😂🙈
Pisete o nekim (za nas) utopijskim kilazama 😰😂😂 mi smo na 4500. U pravu si neno, cilj nam je svima sretna, vesela i zadovoljna beba ❤.
Krino, mozes ti to 💪💪 navijamo za tebe 😊
A jebemu pa to je bar kao super za probavu!? Svasta… Jeste li vi svi ozdravili?
I mi smo jucer imali muku nakon cvjetace 🙈 nekako reagira na sve zdravo sto je meni fino 😫. Al smo nedavno jeli juhu od cvjetace i brokule i to je bilo ok. Bas ovisi kako je pripremljeno
Sortiraj odgovore
Najstariji