CiniMINIS, i meni je bila odlična, stvarno sam jako zadovoljna, ali smo mi na početku teško dobivali grame. On još sa žuticom, meni slabo mlijeko kak sam slabo jela zbog šećera i nastala panika. Pa daj cicu prije flašice 10 min, ali mora pojst cijelu flašicu (nije mogao toliko). Onda ukinem cicu prije flašice, priznam 🤦♀️, nije dobro jer ne kaka svaki dan. Daj puno cice, daj puno flašice, a on mi bljucka. Tu sam imala krizu i skoro prestala dojit od muke.. Od***ala sve i po svom! I preporodili smo se.
Pivu popijem oko 19, nakon podoja. Iduca nam je flašica s hipp-om oko 22, a ja se izdojim (bacim). Od flašice mi spava do 3, 4, a cice čekaju pune.
Krino, pitala sam se kako si 😬 moj po noći trpa šake samo kad je gladan.. Ali u snu me zbuba cijelu, i ruke i noge rade..
Ubiju boga u nama. On se i naspava, a ja nikakva. Mi bili u njemackoj kod prabake. Dosli danas. Dosta dobro podnosi ta putovanja. Bilo nam je bas lijepo u obecanoj zemlji. Dodje ti da se preselis tamo. Kad vidim cijene hrane u ducanu....cccc
Joj tiha, svaka ti cast da si uopce uspjela s dojenjem, bas treba biti jaka licnost za prebroditi takve prepreke, pogotovo na pocetku. Ja sam sad totalno nesigurna, kamoli na pocetku.
Krino, spike o obecanoj zemlji slusamo svaki put kad se vidimo s ekipom od tamo. Kosa mi raste kad krenu usporedivat cijene 😩. We get it.. jeftinije je.. ne moras nabrajat svaku namirnicu i svaki cent.
E, i zaboravih, ja sam sa sjeverozapada 😅. Nisam sigurna jel i katiesu s tog kraja ili je njen muz 🤔 al mislim da je ona. Nek se najbolje sama izjasni 😅
slavonija, donji miholjac. suprug je iz čakovca.
Vidi se da su slavonci emigrirali. Sve slavonke udane za ne-slavonce 🤣🤣 S time da sam ja prva govorila da su slavonci najbolji decki 😀
Vidi se da su slavonci emigrirali. Sve slavonke udane za ne-slavonce 🤣🤣 S time da sam ja prva govorila da su slavonci najbolji decki 😀
Očito je samo kod mene obrnuto 😁
Očito je samo kod mene obrnuto 😁
Di ga nadje Tonkice??? Cuvaj ga 😀😀
Pozdrav drage mame,
ima li medju vama onih cije dijete je hranjeno adaptiranim mlijekom, koliko dobiva na tezini mjesecno i znate li koja je neka granica koliko smiju dobivati? Nas djecak je dobio u drugom mjesecu kilu i 140 grama i doktorica kaze da je to puno.
O razlozima nedojenja ne bih sada, previse mi je bolno 😕
Dojen je prvih mjesec dana, kasnije u kombinaciji s adaptiranim mlijekom i sad je skroz na adaptiranom. Inace je velika beba koja puno papa, rodjen s 4 kile.
Ja Slavonka udana za neslavonca, za pravog Bosanca 🤣 ali se ne damo odavde, odlazak nam nije opcija 🙅💪
Ja Slavonka udana za neslavonca, za pravog Bosanca 🤣 ali se ne damo odavde, odlazak nam nije opcija 🙅💪
Hahahahahh shell suosjecam 😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji