Ivonne što god nađeš, ukucaj na ovu stranicu, izbaci ti da li je sigurno ili ne….
http://www.e-lactancia.org/
Nisam znala za ovo..
Ivonne, ja sam uzimala sljezov sirup
Meni te biljne vodice nikad nisu pomagale, ja moram odmah kemiju 😂😂
Ma super je stranica 👌😝
Cure koje ostajete same, drzim vam fige da sve prode bez stresa.
Nikki, bas mi zao zbog male, drzim fige da sto prije prode. I ja bi isto izasla malo van s njom, lijepo ju obuci i bit ce sve ok.
Ivonne, kako su tvoji?
Mino, drzite se vi samo svog ritma, bit ce bolje za nju, a prijatelji ce sigurno imari razumijevanja.
Krino, pokusaj i ti loptu za uspavljivanje 😅 moja cura se odma umiri na njoj. Nekad ne zaspi odma nego gleda u jednu tocku, al joj se okice krenu polako sklapat.
Ma moj ti zaspi, nije to problem, nego ga nemos spustit 🤣 Spava 10min ili 45min na meni, cim takne neku podlogu, odmah budjenje
Ista stvar, 3 mj se patili s tim, a sad ga po stanu naguravam u kokicima pa zaspe na punih 30 min 2-3 puta dnevno!
Večer, žene!🙋
Vama koje ostajete same neko vrijeme, možete vi to 💪 nadam se da će bebači biti što bolji to vrijeme.
Mi jutros izlazimo iz kuće, ja malu nahranila, obukla nju i sebe, a šupak se vuče po kući ko krepana mačka i još ni sebe nije obukao. Ali, to su muški 😏
Nikki, brz oporavak želim 😊
Ivonne, i tebi brz oporavak.
I mi imamo Casmatino, meni ok, zadovoljna.
Moj je danas bio gospodin savršeni, moram ga pohvaliti...usisao stan, al baš cijeli, iznio smeće, namjestio krevete, pokupio veš, stavio novi na pranje, izvjesio veš, obrisao prašinu, oribao kupaonu... i to sve a da mu riječ nisam rekla 😝. A onda je odveo sina u kino, Luce i ja smo cijelo popodne šetale (po novom šetam s njom u nosiljci, kad šizne, dobije cicu u usta na hodajući, pa zaspi 😒), onda smo ispekle tortu (u nosiljci naravno), opet smo napravile nered, naravno al šta je tu je 😂😂😂. Vidjet ćemo kad će se ponoviti 😝, a możda budu i sjekire padale
Svaka čast tvom GS. Evo mu jedno virtualno 🍺🙂
Je li imala koja ovakvu situaciju:ja svoju stavljam da spava na boku, ali u zadnje vrijeme ona se okrene prema madracu i zabija glavu u njega. Ne kužim šta joj to sad znači.
Moja ti to rado dok je dojim na lezecki, ne kuzim isto 🙈
I moj 😂
Nekad mi se čini da ga nosić svrbi, nekad da hoće još papat ali nisam baš sigurna!
Sortiraj odgovore
Najstariji