Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nikki
    09. Studeni 2019. 16:24

nena1986

Ivonne što god nađeš, ukucaj na ovu stranicu, izbaci ti da li je sigurno ili ne….
    http://www.e-lactancia.org/

Nisam znala za ovo..
    Ivonne, ja sam uzimala sljezov sirup

nena1986
    09. Studeni 2019. 17:59

Meni te biljne vodice nikad nisu pomagale, ja moram odmah kemiju 😂😂
    Ma super je stranica 👌😝

kzeli
    09. Studeni 2019. 18:24

krino

CiniMINIS

Cure koje ostajete same, drzim vam fige da sve prode bez stresa.
    Nikki, bas mi zao zbog male, drzim fige da sto prije prode. I ja bi isto izasla malo van s njom, lijepo ju obuci i bit ce sve ok.
    Ivonne, kako su tvoji?
    Mino, drzite se vi samo svog ritma, bit ce bolje za nju, a prijatelji ce sigurno imari razumijevanja.
    Krino, pokusaj i ti loptu za uspavljivanje 😅 moja cura se odma umiri na njoj. Nekad ne zaspi odma nego gleda u jednu tocku, al joj se okice krenu polako sklapat.

Ma moj ti zaspi, nije to problem, nego ga nemos spustit 🤣 Spava 10min ili 45min na meni, cim takne neku podlogu, odmah budjenje

Ista stvar,  3 mj se patili s tim,  a sad ga po stanu naguravam u kokicima pa zaspe na punih 30 min 2-3 puta dnevno!  

09. Studeni 2019. 18:38

Večer, žene!🙋
    Vama koje ostajete same neko vrijeme, možete vi to 💪 nadam se da će bebači biti što bolji to vrijeme.
    Mi jutros izlazimo iz kuće, ja malu nahranila, obukla nju i sebe, a šupak se vuče po kući ko krepana mačka i još ni sebe nije obukao. Ali, to su muški 😏
    Nikki, brz oporavak želim 😊

09. Studeni 2019. 18:41

Ivonne, i tebi brz oporavak.
    I mi imamo Casmatino, meni ok, zadovoljna.

nena1986
    09. Studeni 2019. 20:02

Moj je danas bio gospodin savršeni, moram ga pohvaliti...usisao stan, al baš cijeli, iznio smeće, namjestio krevete, pokupio veš, stavio novi na pranje, izvjesio veš, obrisao prašinu, oribao kupaonu... i to sve a da mu riječ nisam rekla 😝. A onda je odveo sina u kino, Luce i ja smo cijelo popodne šetale (po novom šetam s njom u nosiljci, kad šizne, dobije cicu u usta na hodajući, pa zaspi 😒), onda smo ispekle tortu (u nosiljci naravno), opet smo napravile nered, naravno al šta je tu je 😂😂😂. Vidjet ćemo kad će se ponoviti 😝, a możda budu i sjekire padale 

09. Studeni 2019. 21:02

Svaka čast tvom GS. Evo mu jedno virtualno 🍺🙂
    Je li imala koja ovakvu situaciju:ja svoju stavljam da spava na boku, ali u zadnje vrijeme ona se okrene prema madracu i zabija glavu u njega. Ne kužim šta joj to sad znači.

nena1986
    09. Studeni 2019. 21:15

Moja ti to rado dok je dojim na lezecki, ne kuzim isto 🙈

nena1986
    09. Studeni 2019. 21:18

*radi*

• Nikki
    09. Studeni 2019. 21:37

nena1986

Moja ti to rado dok je dojim na lezecki, ne kuzim isto 🙈

I moj 😂
    Nekad mi se čini da ga nosić svrbi, nekad da hoće još papat ali nisam baš sigurna!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.