Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marlona
    09. Studeni 2019. 08:09

Jutro, cure 🙂 mi danas do 7 uspjele odspavat, s buđenjima, ali ipak do 7, zna cura da je vikend pa se duže spava 😂
    PetiteFille, uf, ja baš ne volim kad su pedijatri hladni, pa ipak rade s bebicama. Znam da je najbitnije da su stručni i dobri dijagnostičari, ali meni je i taj odnos prema ljudima ful bitan, ipak se kroz prvu godinu često viđamo i nije ti svejedno kako se odnosi prema tvom djetetu... 

katiesu
    09. Studeni 2019. 09:05

krino

katiesu

ja vas danas čitam od popodne i nikako da dovršim. mislim si bolje da sve pročitam pa onda i ja bacim svoj komentar, ali iskreno nemam pojma šta ste sve pisale 🤣🤣🤣
    dobro došle nove cure!
    i ja se sjećam da sam taman došla na forum kad su se sve cure prebacile na fb. bilo mi je malo zao ali na kraju ovdje super ekipa 💕
    redovito čitam i uživam s vama al danas mi je mozak baj baj. već treći dan za redom sama s ovo moje dvoje od jutra do večeri osjećam se užasno. ali eto napokon vikend stiže i mi ostajemo u zg. sg sutra kuha i bude za kaznu malo s djecom a ja idem na sat vremena s frendicom na kavu, s nikim se ne družim jaaaako dugo već
    laku noć curke, sutra ću valjda biti pozitivnija

Katiesu, you can do it!!! Ja sam iduci cijeli tj sama foma. Brat ode na tenerife, mama u novi sad, muz u berlin… Ne znam kako ce to bit. Nafam se da ce me posluzit onaj dobar period. Ali ima da puknem od 0-24 bez pauze za resetiranje… Odi na kavicu, tak i treba! Malo mozak na pasu 😀

ma naravno možemo mi to! sigirno ćeš izdržati.i ja sam nekako.  ali znam i da će ti niti zanimljivo, vec vidim da trčiš po jarunu 🤣
    moj mali nije tako cendrav i zahtjevan kao tvoj ali s njih dvoje čovjek poludi. prošli tjedan u francuskoj a ovaj tjedan u zg pa jedva da je i dolazio doma spavati. eto sam se radovala vikendu, a zapravo je krenulo opet bezveze. ja obukla obadvoje klinaca i nahranila i skuhala kavu. sad bas malog uspavljujem u kolicima ispod nape a supak je na laptopu. nešto mu je uletilo. jebeni programeri 

katiesu
    09. Studeni 2019. 09:15

sto se tiče dohrane sve ima svoje dobre i loše strane. ok, naše mame su nas krenule hraniti s tri mj onda su mame krenule hraniti djecu sa 4 mj, sad se kao hrani sa 6 mj a za kojih 20 god bit će sa 8 mj 🤣🤣🤣
    ja sam malu počela malo iza 4 mj, s malim sam rekla da ću pričekati do 6 jer mi se neda nakuhavati jer možda neće biti zainteresiran. no, on je itekako zainteresiran i posisao me cijelu tako da sam opet popustila i krenula ranije. imam sve domaće nespricano i pomalo dajem. ok moj mali je skoro 6 mj pa eto nekako i nije prerano. počela sa bundevom sad ću dalje tikvicu, onda ću krenuti nešto od voca

Andreandrea
    09. Studeni 2019. 09:47

Jutro curke,mi smo jucer imali goste pa smo zaspali sat kasnije,ali smo zato i spavali sat dulje. Evo ga igra se u kolijevci dok popijem kavu i zijeva😂😂moj maleni veliki je rođen dug 52 i imao je 4 kile,sada s 3 mj ima 7,3 kg ( prije nekoliko dana smo se vagali). Dobiva malo vise od kile mjesecno,a iskljucivo je dojena beba tako.da ne vidim tu neke probleme sto bebac dobije vise od kile mjesecno na ad. Svaka beba je drukcija. Mog GS isto nema za vikend,ali je poveo psa tako da jedna briga manje 😂Kod nas je suncano,mozda odemo u setnju poslije jutarnjeg spavanca. Zelim svima ugodan dan

• Ivonne
    09. Studeni 2019. 09:47

Jutro 🤣
    Mala odspavala do 9, dečki do pola 9 a ja u 7 i više nisam mogla zaspati. Pa sam ispraznila mašine i krenula drndat po dnevnom. Ja sam već za spavanje 😂😂
    Dohrana, šta da kažem... Meni je mama davala meda na dudu da je prihvatim, a gledajte šta se sad piše o medu. Kad sam joj rekla ona meni pa nije ti bilo ništa. Da nije mi ništa bilo onda, ali jel možeš garantirati da sve to nema posljedice za kasnije.
    S 4 mjeseca su nam davali juhicu sa mrkvicom i pilecom jetricom jer je to zdravo. Sad je preporuka ipak iznutrice ostaviti nakon godine dana.
     Ali ne krivim ja njih, pa to je tako bilo onda, i ona je slijedila upute koje joj je dao pedijatar i naravno baka😂
    Ono što meni smeta je što ne prihvaća da su se spoznaje još više razvile/promijenile i s njom sam vodila borbe oko hrane, dugo joj je trebalo da shvati da ga ipak dobro hranim i da je sve dobro prihvatio. Poslije me hvalila kako mu nikad nisam davala kupovno i da mu sve sama pravim.

Andreandrea
    09. Studeni 2019. 10:13

E da,stigla nam jucer Casmatino podloga,ful sarena. Mogu vam reci da je izvrsna i dobro dode. Bebac lezi na njoj na trbuhu i sa zanimanjem promatra. Cak sam ga dobila da puno dulje drzi glavicu dok je na njoj nego prije na tetrici. Steta sto se ne mogu fotke staviti, uhvatila sam par dobrih dok lezi i bas lijepo odrzava glavu u zraku. Jedina mana je da i psica zanima pa je stalno na njoj pa ju moram cesto brisati ili cu ju morati cesce sklapati kad se ne koristi😂

• Nikki
    09. Studeni 2019. 10:33

Jutro! Evo i nas nakon prve neprospavane noći 😪 prehlađen je, curi nosić, nikako zaspati, kad uspje probudi ga što mu se cijedi i stalno kiše...
    Čini mi se i da ima laganu temperaturu sad ☹ 
    Cure jel vi idete van sa njima kad su tako smrkavi?

nena1986
    09. Studeni 2019. 11:07

I mi namjeravamo uzeti casmatino... čini mi se dovoljno velika i praktična. Isto imam psa ali njemu ti je dosta dvaput graknut da skuži da ne smije 😂... 
    Joj, još jedna prehlađena bebica, baš mi je žao Nikki... a čuj, ako ti vani ne puše i nije hladno ja bi išla van osim ako je baš koma da vidiš da bi mu više smetalo nego koristilo. Još ako je u pitanju kakva šetnjica uz more 💪👌👍, bez vjetra, može mu biti i korisno 😉
    Mi smo sinoć do 1 urlali, zubi su opako krenuli. Spava i vrišteći se probudi, neće cicu, neće nositi, neće ništa... dok je utješim prođe sat, pa onda opet iznova. Danas je zato koma, evo spava na meni od 9, baš mi je bude žao. Sinoć sam joj dala Paracetamol, da joj bar malo ublaži bol. Moram si kupiti i onaj gelić mazanje zubića ili pak tu jantarnu ogrlicu 😒, ni sama nisam pametna...
    Krino, sretno, držimo fige da ti bude mirno!

nena1986
    09. Studeni 2019. 11:09

Andreandrea

E da,stigla nam jucer Casmatino podloga,ful sarena. Mogu vam reci da je izvrsna i dobro dode. Bebac lezi na njoj na trbuhu i sa zanimanjem promatra. Cak sam ga dobila da puno dulje drzi glavicu dok je na njoj nego prije na tetrici. Steta sto se ne mogu fotke staviti, uhvatila sam par dobrih dok lezi i bas lijepo odrzava glavu u zraku. Jedina mana je da i psica zanima pa je stalno na njoj pa ju moram cesto brisati ili cu ju morati cesce sklapati kad se ne koristi😂

Kakvu si uzela? Vidim da ima tanjih i debljih, te tanke mi se čine pretanke ili? Razmišljala sam joj uzeti onu ili na selo ili onu s morskim motivima... Krino, i ti imaš casmatino ako se ne varam već neko vrijeme, je ti ok?

CiniMINIS
    09. Studeni 2019. 11:35

"Jutro" mame. Evo mi se konacno spakirali i krenuli na odmor kod bake i djeda. Ostat cemo 10 dana. Barem u tom periodu nemam briga oko jela i male, nego mogu malo uvaliti baki i djedu, odmarat i koncentrirat se na dojenje. Jucer smo imali podoje po sat i nesto jer sam pocela forsirat malo vise da isprazni cim vise iz dojke prije neg dam drugu 🙈. Jos se ona nakon nekog vremena sva unervozi i ja se vec uplasila da nema mlijeka, al vidim da ima i da je ustvari nervozna jer je vec puna i onda bljucne. Makar nervozna je u nekoliko navrata, prvo kad onaj prvi letdown splasne, pa kad sporije ide mlijeko i malo se vise mora potruditi i na kraju kad je puna 🙈 tak da mi trenutno uopce nije gust dojiti ju i imam osjecaj da mrcvarim i nju i sebe 😓. Prije smo se lijepo lezerno u miru napapali, ona zaspala ili pocela gugutat i sve super, a sad sve nekako u grcu. 
    Znam da ste vec slale link za te casmatino podloge, al jel bi htjele jos jednom stavit stranice sa kojih ste kupovale?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.