Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    09. Studeni 2019. 11:51

CiniMINIS

Cure koje ostajete same, drzim vam fige da sve prode bez stresa.
    Nikki, bas mi zao zbog male, drzim fige da sto prije prode. I ja bi isto izasla malo van s njom, lijepo ju obuci i bit ce sve ok.
    Ivonne, kako su tvoji?
    Mino, drzite se vi samo svog ritma, bit ce bolje za nju, a prijatelji ce sigurno imari razumijevanja.
    Krino, pokusaj i ti loptu za uspavljivanje 😅 moja cura se odma umiri na njoj. Nekad ne zaspi odma nego gleda u jednu tocku, al joj se okice krenu polako sklapat.

Ma moj ti zaspi, nije to problem, nego ga nemos spustit  🤣 Spava 10min ili 45min na meni, cim takne neku podlogu, odmah budjenje

Andreandrea
    09. Studeni 2019. 13:28

https://www.djecje-podloge-casmatino.com/
    I mi smo uzeli tu sarenu sa zivotinjama, zove se Pexaso ili tako nesto. Debljine su negdje 1,5 cm, ali su reljefaste i zbilja mi se jako svida. I malcu takoder,obozava proucavati zivotinjice. Moj mali je bio bolestan prije 3 tjedan,2 dana je ima temp. do 37,6. Nisam ga vodila van za vrijeme temperatute,ali cim je nestala smo isli s tim da sam pazila da ga vjetar ne propuse. S jedne strane kolica sam uvijek prebacila tetru. Jos uvijek ima malo smrkljica,ali to izvucem fizioloskom i nastavkom za usisivac. Imamo i elektricni,ali ne izvuce sve dovoljno brzo. Ovaj izvuce u roku odmah iz pete sve😂😂😂

Andreandrea
    09. Studeni 2019. 13:40

krino

CiniMINIS

Cure koje ostajete same, drzim vam fige da sve prode bez stresa.
    Nikki, bas mi zao zbog male, drzim fige da sto prije prode. I ja bi isto izasla malo van s njom, lijepo ju obuci i bit ce sve ok.
    Ivonne, kako su tvoji?
    Mino, drzite se vi samo svog ritma, bit ce bolje za nju, a prijatelji ce sigurno imari razumijevanja.
    Krino, pokusaj i ti loptu za uspavljivanje 😅 moja cura se odma umiri na njoj. Nekad ne zaspi odma nego gleda u jednu tocku, al joj se okice krenu polako sklapat.

Ma moj ti zaspi, nije to problem, nego ga nemos spustit 🤣 Spava 10min ili 45min na meni, cim takne neku podlogu, odmah budjenje

A jesi ga probala spustati s boka? Ne znam odakle mi to,ali kad smo mi bili u takvoj fazi, vecinom je uspjevalo da ostane spavati ako ga spustam s boka, a ne na leđa.

nena1986
    09. Studeni 2019. 14:12

Isti problem 😌.... Kako god je spustim se probudi.. na leđa, na bok, na trbuh. Nista ne pali. Probavam je vec stoti put ostaviti samu u kreveticu, pospanu da zaspi... jok. Oke sad su zubi u igri ali totalno je okrenula plocu sto se tica spavanja. Samo i jedino na cici 😌. Tata je uspava isto, nije problem uspavati ali spustanje 😈😈😈

krino
    09. Studeni 2019. 14:28

nena1986

Isti problem 😌…. Kako god je spustim se probudi.. na leđa, na bok, na trbuh. Nista ne pali. Probavam je vec stoti put ostaviti samu u kreveticu, pospanu da zaspi… jok. Oke sad su zubi u igri ali totalno je okrenula plocu sto se tica spavanja. Samo i jedino na cici 😌. Tata je uspava isto, nije problem uspavati ali spustanje 😈😈😈

Tocno tako. Svejedno je koji polozaj. Ne da se iz ruku 🤣
    Andreandrea, bas tu imam i ja. Pexaso. Farma mi je isto super, ali ova mi ima ljepsu teksturu onako izbocene bublice. I svidja mi se sto je jako sarena. To ti zamijeni jedan oveci tepih. Za zimu, odlicno. Jos mu i carape skinem kad je na toj podlozi. Bas smo zadovoljni.

• Nikki
    09. Studeni 2019. 15:14

Evo vratili se izvana, spavao kratko, sad jede. Nema temperaturu, kiše i curi nos... proći će, njemu je sigurno teže nego meni ☹ još i zubi rade svoje... 
    Inače po danu od početka problem sa spavanjem, ako i zaspi to je kad jede i čim se pomaknem, za 5min evo njega 😂

• Ivonne
    09. Studeni 2019. 15:15

Evo me, djeca spavaju a ja gledam GS kako postavlja novi luster. Kojeg je naravno bilo neophodno za kupit😂
    Sva djeca bolje, samo ja sad kašljem za popizdit i trebala bi izgooglat šta smijem od sirupa ili tableta. Čak čujem da zacvili prije nego iskasljem.

nena1986
    09. Studeni 2019. 16:07

Ivonne što god nađeš, ukucaj na ovu stranicu, izbaci ti da li je sigurno ili ne....
     http://www.e-lactancia.org/

• Nikki
    09. Studeni 2019. 16:24

nena1986

Ivonne što god nađeš, ukucaj na ovu stranicu, izbaci ti da li je sigurno ili ne….
    http://www.e-lactancia.org/

Nisam znala za ovo..
    Ivonne, ja sam uzimala sljezov sirup

nena1986
    09. Studeni 2019. 17:59

Meni te biljne vodice nikad nisu pomagale, ja moram odmah kemiju 😂😂
    Ma super je stranica 👌😝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.