Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    09. Studeni 2019. 11:38

nena1986

Andreandrea

E da,stigla nam jucer Casmatino podloga,ful sarena. Mogu vam reci da je izvrsna i dobro dode. Bebac lezi na njoj na trbuhu i sa zanimanjem promatra. Cak sam ga dobila da puno dulje drzi glavicu dok je na njoj nego prije na tetrici. Steta sto se ne mogu fotke staviti, uhvatila sam par dobrih dok lezi i bas lijepo odrzava glavu u zraku. Jedina mana je da i psica zanima pa je stalno na njoj pa ju moram cesto brisati ili cu ju morati cesce sklapati kad se ne koristi😂

Kakvu si uzela? Vidim da ima tanjih i debljih, te tanke mi se čine pretanke ili? Razmišljala sam joj uzeti onu ili na selo ili onu s morskim motivima… Krino, i ti imaš casmatino ako se ne varam već neko vrijeme, je ti ok?

Nama je casmatino super. Mekana je. Imam onu sarenu sa zivotinjama i pise koja je zivotinja. Sve onako u kockicama. Na tatamiju si je napravio zulj na prsticu s gornje strane jer je pregruba povrsina iako je on super tvrd za vjezbanje. 
    Mi se digli u 5. Ja kombiniram jantar, kupila sam neki gengigel, imam neko ulje za mazanje lica kao kad krenu zubi. Ja sve to pokusam prirodno pa dok ne puknem. Neki dan sam vec otvorila cepic, ali je uspio zaspat. Kricao je do pol 12 navecer. Sve mu se zadebljalo na desnima dolje. Nije crveno, ali je jako debelo pa pretpostavljam da sve zulja. I taaako... Imali tjedan dana pauze pa sve opet ispocetka, ali s drugim uzrokom 🤣🤣🤣 Ovaj mali ce me dotuc. A bombona je. Voli svima ici, puno prica, krici od smijeha, sam se igra i u kindacu se probudi ujutro pa si prica dok se mi ne probudimo. I sve je super, osim sto muku mucimo sa spavanjem. Ne daj boze da se nesto propusti 🤦 Navecer jos i super. Zaspi uglavnom sam u kindacu. Stavimo ga napola budnog i nema problema. I to je super, dok se ne probudi. I po danu isto koma. Uvrh glave 2x30min. Mozda prebrzo odustanem od uspavljivanja, ali teska mi je mala mrcina za nosit 😀

CiniMINIS
    09. Studeni 2019. 11:47

Cure koje ostajete same, drzim vam fige da sve prode bez stresa.
    Nikki, bas mi zao zbog male, drzim fige da sto prije prode. I ja bi isto izasla malo van s njom, lijepo ju obuci i bit ce sve ok.
    Ivonne, kako su tvoji?
    Mino, drzite se vi samo svog ritma, bit ce bolje za nju, a prijatelji ce sigurno imari razumijevanja.
    Krino, pokusaj i ti loptu za uspavljivanje 😅 moja cura se odma umiri na njoj. Nekad ne zaspi odma nego gleda u jednu tocku, al joj se okice krenu polako sklapat.

krino
    09. Studeni 2019. 11:51

CiniMINIS

Nikki, bas mi zao zbog male, drzim fige da sto prije prode. I ja bi isto izasla malo van s njom, lijepo ju obuci i bit ce sve ok.
    Ivonne, kako su tvoji?
    Mino, drzite se vi samo svog ritma, bit ce bolje za nju, a prijatelji ce sigurno imari razumijevanja.
    Krino, pokusaj i ti loptu za uspavljivanje 😅 moja cura se odma umiri na njoj. Nekad ne zaspi odma nego gleda u jednu tocku, al joj se okice krenu polako sklapat.

Ma moj ti zaspi, nije to problem, nego ga nemos spustit  🤣 Spava 10min ili 45min na meni, cim takne neku podlogu, odmah budjenje

Andreandrea
    09. Studeni 2019. 13:28

https://www.djecje-podloge-casmatino.com/
    I mi smo uzeli tu sarenu sa zivotinjama, zove se Pexaso ili tako nesto. Debljine su negdje 1,5 cm, ali su reljefaste i zbilja mi se jako svida. I malcu takoder,obozava proucavati zivotinjice. Moj mali je bio bolestan prije 3 tjedan,2 dana je ima temp. do 37,6. Nisam ga vodila van za vrijeme temperatute,ali cim je nestala smo isli s tim da sam pazila da ga vjetar ne propuse. S jedne strane kolica sam uvijek prebacila tetru. Jos uvijek ima malo smrkljica,ali to izvucem fizioloskom i nastavkom za usisivac. Imamo i elektricni,ali ne izvuce sve dovoljno brzo. Ovaj izvuce u roku odmah iz pete sve😂😂😂

Andreandrea
    09. Studeni 2019. 13:40

krino

CiniMINIS

Ivonne, kako su tvoji?

Ma moj ti zaspi, nije to problem, nego ga nemos spustit 🤣 Spava 10min ili 45min na meni, cim takne neku podlogu, odmah budjenje

A jesi ga probala spustati s boka? Ne znam odakle mi to,ali kad smo mi bili u takvoj fazi, vecinom je uspjevalo da ostane spavati ako ga spustam s boka, a ne na leđa.

nena1986
    09. Studeni 2019. 14:12

Isti problem 😌.... Kako god je spustim se probudi.. na leđa, na bok, na trbuh. Nista ne pali. Probavam je vec stoti put ostaviti samu u kreveticu, pospanu da zaspi... jok. Oke sad su zubi u igri ali totalno je okrenula plocu sto se tica spavanja. Samo i jedino na cici 😌. Tata je uspava isto, nije problem uspavati ali spustanje 😈😈😈

krino
    09. Studeni 2019. 14:28

nena1986

Isti problem 😌…. Kako god je spustim se probudi.. na leđa, na bok, na trbuh. Nista ne pali. Probavam je vec stoti put ostaviti samu u kreveticu, pospanu da zaspi… jok. Oke sad su zubi u igri ali totalno je okrenula plocu sto se tica spavanja. Samo i jedino na cici 😌. Tata je uspava isto, nije problem uspavati ali spustanje 😈😈😈

Tocno tako. Svejedno je koji polozaj. Ne da se iz ruku 🤣
    Andreandrea, bas tu imam i ja. Pexaso. Farma mi je isto super, ali ova mi ima ljepsu teksturu onako izbocene bublice. I svidja mi se sto je jako sarena. To ti zamijeni jedan oveci tepih. Za zimu, odlicno. Jos mu i carape skinem kad je na toj podlozi. Bas smo zadovoljni.

• Nikki
    09. Studeni 2019. 15:14

Evo vratili se izvana, spavao kratko, sad jede. Nema temperaturu, kiše i curi nos... proći će, njemu je sigurno teže nego meni ☹ još i zubi rade svoje... 
    Inače po danu od početka problem sa spavanjem, ako i zaspi to je kad jede i čim se pomaknem, za 5min evo njega 😂

• Ivonne
    09. Studeni 2019. 15:15

Evo me, djeca spavaju a ja gledam GS kako postavlja novi luster. Kojeg je naravno bilo neophodno za kupit😂
    Sva djeca bolje, samo ja sad kašljem za popizdit i trebala bi izgooglat šta smijem od sirupa ili tableta. Čak čujem da zacvili prije nego iskasljem.

nena1986
    09. Studeni 2019. 16:07

Ivonne što god nađeš, ukucaj na ovu stranicu, izbaci ti da li je sigurno ili ne....
     http://www.e-lactancia.org/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.