Ciniminis super da nema temperaturu, mislim da je onda nece ni dobit, najgore je proslo😊
Ivonne, ova ideja za zamjenski cokolino je odlicna i ukrast cu ti je kad za to dode vrijeme😁
Nikolina joooj, mogu mislit kak je to bilo. nasa se tu i tamo nasmije na glas ali to jako kratko traje, jedva cekam kad i to krene da mogu uzivat, nema mi ljepseg od tog zvuka
Evo zadnjih par veceri spava ko top sat vrimena i onda pocinje okretanje namjestanje pa se razbudi i plakanje. Cim ga uzmem sve ok sinoc sam ga uzela sebi u krevet jer se nisam mogla dizat vise i spavao ko bubica dok nije ogladnio. Jel to jer se ne moze namjestit ili sta je.. Pomalo me frustrira to jer ne znam sta mu je pa se toliko vrti.. A to je pocelo otkako je otkrio okretanje na trbuh i stavrno nekad tako lipo soava a nekad toliko okrece glavu livo desno ne moze se namjestit? Help anyone?
Kak se zove ta grupa na faceu?
Znate što je mom sinu od 3 godine čokolino? Miksana zobena kaša sa kockom cokolade😂
Ovo je odličnoo 😄
Životni san mi je ovo 😍 nadam se i ja tako 😊 hoceze stavljat im u one sisace voce i povrce? Od kad je to ok da im dajemo? 6 mj bar? Ovo mu kontam davat kad krenemo izmedu 4 i 5 mj jako vodenasto
Ciniminis super da nema temperaturu, mislim da je onda nece ni dobit, najgore je proslo😊
Ivonne, ova ideja za zamjenski cokolino je odlicna i ukrast cu ti je kad za to dode vrijeme😁
Nikolina joooj, mogu mislit kak je to bilo. nasa se tu i tamo nasmije na glas ali to jako kratko traje, jedva cekam kad i to krene da mogu uzivat, nema mi ljepseg od tog zvuka
Ma samo sto sam se pohvalila je pocela rasti 🙈 al nije jos za cepic, krece se od 37,2 do 37,4 pod pazuhom. A i ona je dobro, smijulji se i guguce i evo bas papa, zato mama moze tipkati 😅.
Dohrana.. moj cilj je samo dojit do 6mj, al ako se ti tiha bojis da ce ti rec da uvedes kasice, sto bi ja onda trebala rec 🙈🙈. Sad ima 4460.. Al mi se ne cini nit sitna nit mrsava, ima ona i lijepo spekica i sve. Cak su svi komentirali da se lijepo zaokruzila. Ne znam.. idem prvo pojacati malo to dojenje pa cemo vidit sto bude. Necu se sad vec uzrujavat s onim sto bi moglo biti za dva tjedna/mjesec dana..
I da, i meni je drago sto vas imam i super ste mi ❤
Kzeli, ima jako oprečnih smjernica sa više izvora, sve ovisi o tebi i bebi na kraju. Neki preporučaju već sa 4 mj, a neki ne do 6 mjeseci... neki će reći da mozeš krenuti s bilo čime sezonskim, dok ce neki preporučiti jabuku ili žitarice. 😋
Mi ćemo kad bude počela sjediti... i pustiti ću je samu da jede, mulja i tako to 😝
Stvarno šteta da ne možemo kačiti slike 😂😂😂
Mi cemo krenut s povrcem, tikvica je navodno najlakse probavljiva, smrzla sam brdo domaceg svega pa cemo kuhat samo se nadam da ce htjet jest 😂 al me strah jer je moj mali naucio pljuvat i uziva u tome pa ce bit zanimljivo 😂😂😂😂😂
S koliko otprilike djeca krenu sjediti? Ako hranilica ima 3 položaja, smijem li ju u nju staviti sa 6 mj?
Mislim da se mogu kačiti slike, ali ne bi baš rado ovako na forumu.
Otprilike sa 6 mjeseci krenu sjediti ali neka se ne posjednu do sedmog. To ti je ono baš kada se sama beba iz lezeceg polozaja posjedne bez asistencije...
Mi imamo sjedalicu sa samo jednim, sjedecim polozajem tako da ja moram cekati...
Sortiraj odgovore
Najstariji