Kad smo se već dotaknule fejsa, je li se koja priključila onoj grupi kada su se cure prebacile na fejs prije par mj? Je li to zaživilo?
Pojma nemam da toga ima 🙈
Kad smo se već dotaknule fejsa, je li se koja priključila onoj grupi kada su se cure prebacile na fejs prije par mj? Je li to zaživilo?
Da, kako se ne sjećaš. One su se prebacile na fejs, i onda je ovdje jedno vrijeme bilo zatišje
Ni ja ne znam za ovo, nemam fejs, ne želim ni imati;
JAKO mi je drago što postojite, što možemo normalno reći što mislimo/želimo bez osuđivanja i napadanja, podijeliti mišljenja i iskustva, saznati nešto novo, ohrabriti se kad vidiš da nisi jedina koja tako razmišlja, ispuhati se i nasmijati se 😃
I zato nemojte mi bježati na fejs 😂
Kose više nemam ☹️ i tak je tanka i rijetka, baš sam uživala u trudnoći, izgledalo je kao da je ima duplo! Sad već ima mjesec dana kak mi mama tupi da mu mogu već griz skuhati, da mi i je zato sitna beba i neće spavat jer mu ne dam jesti, mogu mu i bananu gnječit, jabuku ribat i rižu kuhat 🙄 Ima na fejsu grupa domaće kašice za bebe. Dosta su rigorozni (samo domaće, organsko, nikakve kupovne kašice, keksi i sl.) ali za kakvu ideju oko početka su ok.. Mi smo ovaj tjedan morali dodat još jednu flašicu (sad smo na 3) jer je sitni sav pa kao da brže raste, tak da me neće iznenadit ak mi i pedijatrica kaže da prije krenemo (tak da mi je sad već muka od maminog "rekla sam ti")
Pripremi se na to da će ti vjerovatno reći da kreneš, ali opet ako ti procjeniš da ne treba ili ne želiš (ako stvarno nisu u pitanju neka opasna odstupanja od prosjeka), sama ćeš odlučiti što ćeš i kako... imaj na umu da u prva tri mjeseca bi bebe trebale dobivati u prosjeku između 150 i 200 g tjedno. A od trećeg između 100 i 150 g tjedno. I do 6 mjeseca bi trebali udvostručiti težinu. 😋
Kak se zove ta grupa na faceu?
Znate što je mom sinu od 3 godine čokolino? Miksana zobena kaša sa kockom cokolade😂
Jutro! Mi smo lagano počeli dohranu, samo sa jabukom, a jučer smo ubacili i žitarice. mene je potaknulo to što on doslovce hoće jesti sa nama, čim vidi nas da jedemo pruža ruke, hoće uzeti. I vidim da je zadovoljan kad jede uz nas taj svoj jedan obrok, pa eto… još koji dan pa ćemo kruške 😊
Duša mala 😂.... Jesi mu miksala ili gnječila ili ribala ili nešto treće?
Da, kako se ne sjećaš. One su se prebacile na fejs, i onda je ovdje jedno vrijeme bilo zatišje
Ja sam se priključila onoj trudničkoj dosta kasno... pa zato možda nisan u toku. A ovu, na bebicama smo otvorili kako smo krenule rađati.. 🙂
Dobro jutro 😀 mi smo opet imali 100 budenja nocas.. Meni jakoo kosa otpada to je prestrasno, al sva sreca pa imam gustu i dugu pa nesmeta za sad hehe a njemu kosica raste, ali iza na glavi fali jedan krug kose od lezanja vjerojatno, bas je smjesan 😅
Dohranu cemo i mi pocet sa 5-6 mjeseci ako dobiva dovoljno na sisi, nebi ranije krenila,a svekrva se vec brine za d9hranu kaze ona je sa 3 mjeseca pocela hahha reko dobro, ja cu sa 6 🤦♀️
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
I moj malac je juce svristo od smijeha, prvi put se bas jaako glasno smijo i duugo, cak samo se uplasili sto se tolko smije.. Da mogu stavila bi vam video 😂
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Jutro! Mi smo lagano počeli dohranu, samo sa jabukom, a jučer smo ubacili i žitarice. mene je potaknulo to što on doslovce hoće jesti sa nama, čim vidi nas da jedemo pruža ruke, hoće uzeti. I vidim da je zadovoljan kad jede uz nas taj svoj jedan obrok, pa eto… još koji dan pa ćemo kruške 😊
Duša mala 😂…. Jesi mu miksala ili gnječila ili ribala ili nešto treće?
Da ga samo vidiš 😂
Skuham jabuku narezanu na malo veće kriške, ohladim i stavim u onaj sisač za voće i to ti on posisa, ali pojede sve, ne ostane ništa unutra, a za kombinaciju sa žitaricama sam gnječila opet kuhanu jabuku.
Sortiraj odgovore
Najstariji